böyle akıntı gelince ne olmuş oluyo peki ???
böyle akıntı gelince ne olmuş oluyo peki ???
tmm cnm pardon arada net gidince 2 kez gitmiş cvp
teşekkürer cvp için hiç bilmiyodum böyle bişi olduğunu
bu yanma sorunum için yarın kadın doğumdan randevu aldım bakalım ne dicek çok fazlada çekiniyorum ama gitmek lazım sanırm
bende ilk sefer die bayan doktor seçtim bakalım artık nasıl olacak :)
slm hatunlar nasılsınız bakalım morwen mhyos bana pas vermiyo neden acabaaaaaaaaaaaa
slm hatunlar nasılsınız bakalım morwen mhyos bana pas vermiyo neden acabaaaaaaaaaaaa
ne güzell....Türkiye dışında bir yerde yaşamayı hiçççç düşünemiyorum.çok zor olsa gerek:26:
İnşallah sürpriz yapar bebişin de sana. çifte mutluluk yaşarsınız...hem bu aralar yoğun olduğun ve bebeği düşünemediğin için daha kolay olur belki gelmesi
selam canım uzun zamandır görünmüyordun geldin ve güzel bi haber verdin bize bende senin adına çok sevindim sevdiğin bildiğin bi yerde yaşıycaksın ne güzel vatanımın toğrağı yok hiçbiyerde yaaa hoşgeldiniz şimdidenn inşallah miniğiniz de sizinle beraber başlar bu yolculuğaa
vur kız kanka kafalarına birertane hatırlarlar belki(çirkinördekyavrusuna vurma ama o kutsal şu anda)
valla bende sık sık yazamıyorum canım işler yoğun bu gün yine mubarek günde bi dinlenelim dedik izin vermezler kii
benim bu gün aşırı bi şekilde akıntım başladı uzayan yapışkan cinsinden su gibi akışkan ve berrak değil daha flu
canım önceden doğum kontrol hapı mı kullanıyordun? doğum kontrol hapı normalden çok çok azaltır çünkü ben hap sadece 2 ay kullanmıştım regl ağrısı için o dönemde çok az gelmişti reglim bıraktım hapı normale döndü bebek düşündüğümüzden beri de aynı oranda hiç artış hissetmedim açıkçası bu arada batın kaç ekleyelim seni de listeye
merhaba kızlar umarım iyidir herkes.myhoscum cevap veremedim sana yoğunlıuktan kusura bakma cnm, hap kullanmadım hiç.çörek otu bal falan heralde.bu arada bat 29-30 gibi benim.
bn geldimmmmmmm... herkese selamlar olsunnnnnnn.. şimdiden iyi bir hafta gecirmenizi dilerim.. güzel dileklerden sonra pek gecmişi okuyamasamda ilk basta gördüğüm konulardan biri ve cok merakla beklediğim konu GELARTIK 'cım çok üzüldüm canım allahım önümüzdeki aylarda yüzünü güldürsün inş. tabi 2 gün sonra tahlili tekrarladın mı onu bilmiorum ama fazla nette kalamıcam.. çarşamba günü 2 tane meleğim göbüşüme kondu..radyosyondan uzak duruyorum doktorum cok fazla bilgisayar telefon felan yakınında durma dedi.. zaten annemlerdeydim şimdi geldim evime 5 dk bi göz attım cıkıyorum hemen.. bol bol dua edin canlarımmm.. 23 ocakta sonucu öğrenicez İNŞALLAH BANA SIM SIKI TUTUNUP BIRAKMAZLAR BENİ... içimde 2 tane canlının olduğunu bilmekkkkk..... aman allahım diyorum başka bişi demiyorum... öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?