milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

tmm cnm pardon arada net gidince 2 kez gitmiş cvp
teşekkürer cvp için hiç bilmiyodum böyle bişi olduğunu

böyle akıntı gelince ne olmuş oluyo peki ???

tmm cnm pardon arada net gidince 2 kez gitmiş cvp
teşekkürer cvp için hiç bilmiyodum böyle bişi olduğunu

Valla ben de bilmiyordunm cnm burada öğrendim. ama dedim ya bu ay dikkat ettim öyle birşey olmadı bende.
Az önce kişiye göre değiştiğini öğrendim ama

bu yanma sorunum için yarın kadın doğumdan randevu aldım bakalım ne dicek çok fazlada çekiniyorum ama gitmek lazım sanırm

bu yanma sorunum için yarın kadın doğumdan randevu aldım bakalım ne dicek çok fazlada çekiniyorum ama gitmek lazım sanırm

git için rahat etsin cnm.çekinme hiçç.ben evlenmeden önce bir kere gitmiştim.bayandı. beze gibi bişey hissediyordum ona bakacaktı. ama o kadar canımı acıttı ki.dıştan muayene düşün..
Başka da gitmedim.ama gidersem iyi bir erkek doktor bulacağım diyorum.çekinmemek gerekiyor. akşama kadar kaaaççç tane görüyor. göz doktoru nasıl gözüne bakıyorsa o da oraya bakıyor işte rahat olmak lazım

slm hatunlar nasılsınız bakalım morwen mhyos bana pas vermiyo neden acabaaaaaaaaaaaa

:44:ve aleyküm selam bugün sessiz kalmış buralar evett bende yeni girebildimm herkese iyi haftasonları vee iyii tatillerr olsunn inşallah.. plasebo ben çok kadın doğuma muayene oldum gebelik için tefavi sürecimde hemde çatala oturdum doktorumu çok seviyorum müthiş bi kadın o yüzden çok sıkılmadım sağlıkk bu yapacak bişey yokk rahatt ol canımm

sabahtan berii müthiş bir kar yağışı var burda lapa lapa yağıyo kocaman kocaman kocamla el ele tutuşum karların altında sarmaş dolaş gezmek vardı şimdiiiiiiiiii aaahh ahhh

amin canım inşallah, gelir de mutluluğumuza mutluluk katar. gerçekten Türkiye dışında yaşamak çok çok zor. ben KKTC'deyim. yavru vatan falan denmesine rağmen bizimle hiç alakaları yok. herşey bi farklı. gün sayıyorum burdan kurtulmak, İzmir'imi yeniden görmek için. bunu düşünmek bile içimi ısıtıyo, yüzümü gülümsetiyor.

amin canım inşallah. güzel dilekleriniz için çooook teşekkürler.

benim bu gün aşırı bi şekilde akıntım başladı uzayan yapışkan cinsinden su gibi akışkan ve berrak değil daha flu

hımm yumurtlama döneminde böyle mi oluyormuş??? bizim satlar seninle aynıydı yanılmıyorsam, wc ye gidince ben de bi bakiimm ne durumdayım. yeni yeni şeyler öğreniyoruz burda birlikte, ne güzel

bn geldimmmmmmm... herkese selamlar olsunnnnnnn.. şimdiden iyi bir hafta gecirmenizi dilerim.. güzel dileklerden sonra pek gecmişi okuyamasamda ilk basta gördüğüm konulardan biri ve cok merakla beklediğim konu GELARTIK 'cım çok üzüldüm canım allahım önümüzdeki aylarda yüzünü güldürsün inş. tabi 2 gün sonra tahlili tekrarladın mı onu bilmiorum ama fazla nette kalamıcam.. çarşamba günü 2 tane meleğim göbüşüme kondu.. radyosyondan uzak duruyorum doktorum cok fazla bilgisayar telefon felan yakınında durma dedi.. zaten annemlerdeydim şimdi geldim evime 5 dk bi göz attım cıkıyorum hemen.. bol bol dua edin canlarımmm.. 23 ocakta sonucu öğrenicez İNŞALLAH BANA SIM SIKI TUTUNUP BIRAKMAZLAR BENİ... içimde 2 tane canlının olduğunu bilmekkkkk..... aman allahım diyorum başka bişi demiyorum... öptüm hepinizi

selam canım ınsallah tutunurlar ben tahlili yenilemedim cunku tahlilden bir gun sonra kırmızılar geldi ama artık üzülmüyorum c.tesi baska doktora gıttım klomene baslayalım dedı ama 2 hafta sonra samsuna gıdecegım h.sonu belkı o zmn ılıskı gerektırır dıye baslamadım bırdahakı regl donemınde kısmetse klomene baslıyorum ama yınede bır umut belkı klomene gerek kalmadan gelir diyorum

myhoşumm annemmm benim topikte 2tane hamilem varrr

parti yapıyossss pastalar börekler çörekler

buyur annnemmmm.

bütün tpikinizi davet ediyorum efendim

herkese günaydın kızlar..
haftasonunun ardından yeniden burdayız
dediğim gibi randevu almıştım cumartesi günü gittim doktora tahlil filan yapıldı ve sistit teşhisi konuldu
idrar yolu enfeksiyonu yani kadın doğumla alakası olan bişi değil biraz havaların soğukluğu yüzünden sanırım
ama doktor tekrar yenileyecek gibi duruyo dedi ve antibiyotik verdi
hamile kalmayı düşünüyorum diyince hormon testide istedi ve bugün 10.30 11.00 gibi arayıp öğreneceğim
ama hormon testinin sonucunda ne öğreniem hiç bi fikrim yok :) bakalım artık bi akç saat sonra öğreneceğim

herkese güzel bi hafta diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…