milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Günaydın kızlaaarrrr
Cumanız mübarek olsun ve gününüz güzel geçer inşallah.
Beni sabah sabah burdaki kız sinir etti ama yok moralimi bozmayacağım.Allahtan sabır diliyorum
Plasebo, cnm arada ben de de oluyor yanma neden bilmiyorum. ara ara olduğu için ben de çok önemsemedim açıkcası.
Gelartıkkk bugün nasılsın? kumlar ne alemde:44:
Bugün dularımızı eksik etmeyelim

günaydın cnmmm geçmiş olsnnn,,, olsun onlar bebişimizin gelişimini tamamlamasının belirtileri annesii oyyyyyy geçicek inş az daha sabır

normal zamanda olsa bende idrar yollarımı üşüttüm filan dicem soğuktan ama ilişkiden sonra olunca aklıma takıldı benmde
enfeksiyon filan mı yoksa die

Cnm geçmiş olsun. benm migrenim var ve ona benziyor belirtileri. ama şöyle bir durumda var hamileliğinin ilk aylarında hergün başağrısı çekenler duymuştum:26::26:
Belki öyle bir durumdur:26:

şidetli başağrısı ve bulantı migrene de benziyo sanki bu varmı migrenin senn gerçetne zor ya öle ağrıyı çekmek

migrenim yok hayatım... Tamamen gebelikle alakalı bir durum sanırım...

[ı]günaydın cnmmm geçmiş olsnnn,,, olsun onlar bebişimizin gelişimini tamamlamasının belirtileri annesii oyyyyyy geçicek inş az daha sabır [/ı]

ay biliyorum canım benim.. Zaten başka türlü tahammül edilemez sanırım o ağrıya ilaçsız... Sağlıklı sıhhatkil olsun aklı bedeni tam olsun ben her ağrıya razıyım...size de nasip olsun en kısa zamanda canlar...

normal zamanda olsa bende idrar yollarımı üşüttüm filan dicem soğuktan ama ilişkiden sonra olunca aklıma takıldı benmde
enfeksiyon filan mı yoksa die

cnm ilişkiden sonra bende de oluyor bazen. ama dedğim gibi her ilişkide olmadığı için çok öenmesemedim.:26:

sennki de ilişkiden sonra mı oluyordu peki ?

hmmm Bizde ağrımı olsunnn yoksa bebişimizmiii

Yok yokk işin şakası amın cnm inşşş

cnm geçmiş olsun. Benm migrenim var ve ona benziyor belirtileri. Ama şöyle bir durumda var hamileliğinin ilk aylarında hergün başağrısı çekenler duymuştum:26::26:
Belki öyle bir durumdur:26:

hamilelik bende uykusuzluk yaptı canım benim.. Gece üçte üç buçukta bir uyanıyorum uyu uyuyabilirsen sabaha kadar.. Mesela bu gece dörtte uyandım ve bir daha da uyumadım.. Baş ağrılarım birazda uykusuzluktan sanırım.. Ama umarım sizlerin bulantıları benim gibi olmaz çünkü ben çok zor zamanlar geçiriyorum...

Anne olmak ne kadar zor di mi? ayy gözlerim doldu valla. annem geldi aklıma.kötü oldum
Allah yardımcın olsun

sağolun kızlar bu kum ağrısı kötüymüş onu anladım yani allah kimseye vermesin bugün çörek otu tarçın bala başladım yeni bir umut daha eklendi ************************ bu sayfayı bir okuyun bakalım kızlar alttaki yorumlarıda lütfen okumayı unutmayın

Son düzenleyen: Moderatör:

hazılıksız bir ilişki yaşamış olabilirsin canım (kuruluk anlamında)

günaydın kızlar kum döküyorum dün erken gittim eve meraklanmayın bunalıma girmedim

günaydın şeker çok geçmiş olsun ağrın yoktur inşallah yeni batını bildir de değiştirelim listeyi

günaydın tatlışşş inaşallah güzel haberler alırıs senden bu ay sıra sende

oyyyy güzel annemize kıyamam geçmiş olsun annecimiz iyi olsun da fındık kurdumuza iyi baksın

cnm son anda girdim siteye :)) evet böğürtlen kökünü kaynatıp 1 ay boyunca içmişler eşiyle hamiş kalmışşş pek inanasım gelmiyo yaaa Rabbimin kısmet edeceği zaman denk gelmiştir ne biliyim yada doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…