- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
günaydın kızlar kum döküyorum dün erken gittim eve meraklanmayın bunalıma girmedim
günaydın kızlar kum döküyorum dün erken gittim eve meraklanmayın bunalıma girmedim
Günaydın kızlar... Dön çok kötüydüm bulantı bulantı şiddetli baş ağrısı mahvoldum resmen... Sizler neler yapıyorsunuz bakalım... Gelartik canım benim hiç üzme kendini hayırlı zamanda gelecek inşallah sana bebeğin...
sennki de ilişkiden sonra mı oluyordu peki ?
Günaydın kızlar... Dön çok kötüydüm bulantı bulantı şiddetli baş ağrısı mahvoldum resmen... Sizler neler yapıyorsunuz bakalım... Gelartik canım benim hiç üzme kendini hayırlı zamanda gelecek inşallah sana bebeğin...
şidetli başağrısı ve bulantı migrene de benziyo sanki bu varmı migrenin senn gerçetne zor ya öle ağrıyı çekmek
[ı]günaydın cnmmm geçmiş olsnnn,,, olsun onlar bebişimizin gelişimini tamamlamasının belirtileri annesii oyyyyyy geçicek inş az daha sabır[/ı]
normal zamanda olsa bende idrar yollarımı üşüttüm filan dicem soğuktan ama ilişkiden sonra olunca aklıma takıldı benmde
enfeksiyon filan mı yoksa die
sennki de ilişkiden sonra mı oluyordu peki ?
migrenim yok hayatım... Tamamen gebelikle alakalı bir durum sanırım...
ay biliyorum canım benim.. Zaten başka türlü tahammül edilemez sanırım o ağrıya ilaçsız... Sağlıklı sıhhatkil olsun aklı bedeni tam olsun ben her ağrıya razıyım...size de nasip olsun en kısa zamanda canlar...
cnm ilişkiden sonra bende de oluyor bazen. ama dedğim gibi her ilişkide olmadığı için çok öenmesemedim.:26:
cnm geçmiş olsun. Benm migrenim var ve ona benziyor belirtileri. Ama şöyle bir durumda var hamileliğinin ilk aylarında hergün başağrısı çekenler duymuştum:26::26:
Belki öyle bir durumdur:26:
hamilelik bende uykusuzluk yaptı canım benim.. Gece üçte üç buçukta bir uyanıyorum uyu uyuyabilirsen sabaha kadar.. Mesela bu gece dörtte uyandım ve bir daha da uyumadım.. Baş ağrılarım birazda uykusuzluktan sanırım.. Ama umarım sizlerin bulantıları benim gibi olmaz çünkü ben çok zor zamanlar geçiriyorum...
Anne olmak ne kadar zor di mi? ayy gözlerim doldu valla. annem geldi aklıma.kötü oldum
Allah yardımcın olsun
teşekkür ederim canım benim... sende tadarsın inşallah bu güzel duyguyu :):)
günaydın herkese.
yaa benm bi sorum arkadaşlar
son iki gündür ilişkiden sonra tuvalete girdiğimde çok aşırı derecede yanma hissi oluyo yaa
çok acı çekitim
dortora gidicem ama kadın doğuma mı yoksa ürolojiye mi gitsem
cümleten günaydınn cumamızz mübarekk olsun bugün hepimizz dua edelimm birbirimizeplasebo canım ara ara bnada oluyor ama ara ara olduğu için ben önemseyip doktora gitmedim bazen ilişkilerimdede canım yandığı için ona bağladımm eskilerr derkii doğum yapınca rahatlarsınn
bu arada gelartik cidden yok ortalarda :26:
benim adetime tam 7 gün varr göğüslerim inanılmaz derecede hassass ve acıyorkasıklarımda arar ara ağrılar oluyo ama soğuğa bağlıyorum ayaklarım üşütmüş olabilirim
herkese güzel bi mesai günü diliyorum ara sıra dedikoduya kaçarım yanınıza
sağolun kızlar bu kum ağrısı kötüymüş onu anladım yani allah kimseye vermesin bugün çörek otu tarçın bala başladım yeni bir umut daha eklendi ************************ bu sayfayı bir okuyun bakalım kızlar alttaki yorumlarıda lütfen okumayı unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?