milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bugün çok duygusal bir gün geçiriyorum ben yaa
Sürekli ağlama modundayım ve kendime hakim olamıyorum.
sabah gergin başladım hala da öyle devam ediyor. sorunlu bir yerde çalışıyorum.müdürüm ve konumum iyi olmasa 1 dk düşünmem ama işte maddi manevi çalışmam lazım

yok yok git kendine bi kahve al bi keyif yap.. Kafanı dağıt...aman ya iş için kendini üzmeye değmez... Benim ortamım çok kıl işimde ağır inan bana hiçbirini kafama takmıyorum... :):):)

yok yok git kendine bi kahve al bi keyif yap.. Kafanı dağıt...aman ya iş için kendini üzmeye değmez... Benim ortamım çok kıl işimde ağır inan bana hiçbirini kafama takmıyorum... :):):)

kahvemi de içtim ama kendime gelemedim cnm genel olarak takmıyorum aslında ama bazen sabrım çok fena taşıyor. onlara sinirlendiğimi belli etmiyorum yaa çok gıcık oluyorlar. beni göndermek için ellerinden geleni yapıyorlar ama ben ısrarla gitmiyorum acayip sinir oluyorlar.

canımmm sen bizim topiğimizin biricikk yeğeninii taşıyosunn etrafındakilere söyle basmayalım orayııı

kim memnunkii güzelim bunu düşünn sadece paranın gözü çıksınn sıkıcaz :116:

doğru söylüyorsun cnm kim memnun ki?

selam kızlar nasılsınız? var mı yeni bebişler? biz Türkiye'ye kesin dönüş yapmaya karar verdik. Şubat 6'da İzmir'imize dönüyoruz hayırlısıyla. ev tutulacak, eşyalar alınacak falan çok işimiz var. çok heyecanlı ve çoooook mutluyum. 2012 süper başladı benim için. gerçekten İzmir'e dönüyor olmak çok çok süper birşey benim için. evimi, yuvamı kurcam, çok heyecanlıyım. Ocak ayı bitsin diye gün sayıyorum resmen. şuan için bebiş 2.plana düştü. bakalım belki bu arada bir süpriz yapıp o da geliverir İzmir'e bizimle beraber

Geldimmm şekerlikler de hiççç adımızı anan olmamış Ne benimm Ne neşemin(Myos) aşk olaaaa

ne güzell....Türkiye dışında bir yerde yaşamayı hiçççç düşünemiyorum.çok zor olsa gerek:26:
İnşallah sürpriz yapar bebişin de sana. çifte mutluluk yaşarsınız...hem bu aralar yoğun olduğun ve bebeği düşünemediğin için daha kolay olur belki gelmesi

ne varr ne yokk kuzularr ben geldimm bugün çok sık yazamıyorum ama bi gözüm sizde

selam canım uzun zamandır görünmüyordun geldin ve güzel bi haber verdin bize bende senin adına çok sevindim sevdiğin bildiğin bi yerde yaşıycaksın ne güzel vatanımın toğrağı yok hiçbiyerde yaaa hoşgeldiniz şimdidenn inşallah miniğiniz de sizinle beraber başlar bu yolculuğaa

Geldimmm şekerlikler de hiççç adımızı anan olmamış Ne benimm Ne neşemin(Myos) aşk olaaaa

vur kız kanka kafalarına birertane hatırlarlar belki (çirkinördekyavrusuna vurma ama o kutsal şu anda)

ne varr ne yokk kuzularr ben geldimm bugün çok sık yazamıyorum ama bi gözüm sizde

valla bende sık sık yazamıyorum canım işler yoğun bu gün yine mubarek günde bi dinlenelim dedik izin vermezler kii

benim bu gün aşırı bi şekilde akıntım başladı uzayan yapışkan cinsinden su gibi akışkan ve berrak değil daha flu

benim bu gün aşırı bi şekilde akıntım başladı uzayan yapışkan cinsinden su gibi akışkan ve berrak değil daha flu

gün senin günün
benim olmadı öyle bir akıntı hayırlısı bakalım
kesin öyle olacak diye birşey yokmuş ama öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…