Ya otla çöple çok metebolizmanızı değiştirmeyin kızlar yaaa(
bugün çok duygusal bir gün geçiriyorum ben yaa
Sürekli ağlama modundayım ve kendime hakim olamıyorum.
Sabah gergin başladım hala da öyle devam ediyor. Sorunlu bir yerde çalışıyorum.müdürüm ve konumum iyi olmasa 1 dk düşünmem ama işte maddi manevi çalışmam lazım
yok yok git kendine bi kahve al bi keyif yap.. Kafanı dağıt...aman ya iş için kendini üzmeye değmez... Benim ortamım çok kıl işimde ağır inan bana hiçbirini kafama takmıyorum... :):):)
yok yok git kendine bi kahve al bi keyif yap.. Kafanı dağıt...aman ya iş için kendini üzmeye değmez... Benim ortamım çok kıl işimde ağır inan bana hiçbirini kafama takmıyorum... :):):)
kahvemi de içtim ama kendime gelemedim cnmgenel olarak takmıyorum aslında ama bazen sabrım çok fena taşıyor. onlara sinirlendiğimi belli etmiyorum yaa çok gıcık oluyorlar. beni göndermek için ellerinden geleni yapıyorlar ama ben ısrarla gitmiyorum acayip sinir oluyorlar.
canımmm sen bizim topiğimizin biricikk yeğeninii taşıyosunn etrafındakilere söyle basmayalım orayııı
kim memnunkii güzelim bunu düşünn sadeceparanın gözü çıksınn sıkıcaz :116:
canımmm sen bizim topiğimizin biricikk yeğeninii taşıyosunn etrafındakilere söyle basmayalım orayııı
selam kızlar nasılsınız? var mı yeni bebişler? biz Türkiye'ye kesin dönüş yapmaya karar verdik. Şubat 6'da İzmir'imize dönüyoruz hayırlısıyla. ev tutulacak, eşyalar alınacak falan çok işimiz var. çok heyecanlı ve çoooook mutluyum. 2012 süper başladı benim için. gerçekten İzmir'e dönüyor olmak çok çok süper birşey benim için. evimi, yuvamı kurcam, çok heyecanlıyım. Ocak ayı bitsin diye gün sayıyorum resmen. şuan için bebiş 2.plana düştü. bakalım belki bu arada bir süpriz yapıp o da geliverir İzmir'e bizimle beraber
Geldimmm şekerlikler de hiççç adımızı anan olmamış Ne benimm Ne neşemin(Myos) aşk olaaaa
Girip çıktığınızı görüyorum ben cnm. galiba yoğunsunuz.myhoşta hasta zaten.
selam kızlar nasılsınız? var mı yeni bebişler? biz Türkiye'ye kesin dönüş yapmaya karar verdik. Şubat 6'da İzmir'imize dönüyoruz hayırlısıyla. ev tutulacak, eşyalar alınacak falan çok işimiz var. çok heyecanlı ve çoooook mutluyum. 2012 süper başladı benim için. gerçekten İzmir'e dönüyor olmak çok çok süper birşey benim için. evimi, yuvamı kurcam, çok heyecanlıyım. Ocak ayı bitsin diye gün sayıyorum resmen. şuan için bebiş 2.plana düştü. bakalım belki bu arada bir süpriz yapıp o da geliverir İzmir'e bizimle beraber
Geldimmm şekerlikler de hiççç adımızı anan olmamış Ne benimm Ne neşemin(Myos) aşk olaaaa
ne varr ne yokk kuzularr ben geldimm bugün çok sık yazamıyorum ama bi gözüm sizde
benim bu gün aşırı bi şekilde akıntım başladı uzayan yapışkan cinsinden su gibi akışkan ve berrak değil daha flu
benim bu gün aşırı bi şekilde akıntım başladı uzayan yapışkan cinsinden su gibi akışkan ve berrak değil daha flu
böyle akıntı gelince ne olmuş oluyo peki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?