milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

biz hamiş kalalım önce de mide bulantısına da razıyız

ben gripten hala arınabilmiş değilim dolayısı ile bu ay korunuyoruz zaten ilişkiye giderecek derman da yok ayaklandım eskiye nazaran daha iyiyim ama bu sefer de eşim rahatsızlandı

bu ay pas geçtik dolayısı ile çalışmaları (şu çalışma lafına da tik olmaya başladım artık)

cinselliği eski halinde yaşamaya karar verdik eşimle görev gibi olmaya başladı çünkü o da rahatsız oldu bu durumdan ben de ondan akışına bıraktık olursa olacak olmazsa can sağlığı ben yüksek lisansıma devam edicem askıdaydı şimdilik fikrim bu

bencede en iyisi.. görev olarak değil zevk alarak yapacaksın :):):) şaka bir yana kafa hep bebek gikri ile doluyken gerçekten insan strese giriyor ben hep diyorum ya size rahat olun.. :):)

bencede en iyisi.. görev olarak değil zevk alarak yapacaksın :):):) şaka bir yana kafa hep bebek gikri ile doluyken gerçekten insan strese giriyor ben hep diyorum ya size rahat olun.. :):)

tutturucaz diye 2 günde bir yumurtlama günlerinde de hergün yapıyoruz ama ve haşat oluyoruz ister istemez doğal olarak da aklından çıkamıyo bebek fikri... artık öle diil arzulayınca özleyince isteyince bebek için değil kendimiz için sıkıldım çünkü bu durumdan yorgunum uleeennnn

ben okudum cnmmm hemennn Rabbim sana bağışlasın bebeğinizi maşallahhh

allahım kabul etsin inşallah hemen okudum canım.. allah ikinizede sağlık sıhat versin..

nasılsınız kızlar.??? bakıyorumda herkez kar keyfi yaşıyo şu karı bi biz göremedik şu antalya'da anca soğuğunu cekiyoruz burda nasıl soğuk nasıl sğuk anlatamam..
ya hanımlar beklemek ne kadar zormuşş günler gecmiyo çok garip bi tamam ewet bu defa oldu diorum bide ya olmadıysa die celişkiye düşüyorum yarın bebeklerimle tam 1 haftamız dolucak acaba bana sıkıca tutundular mı daha yaşıyorlar mı içimde kafayı yicem düşünmekten :26: bol bol dua ediyorum allahım emeklerimizi boşa cıkarmasın kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın.. bide karı-koca hiç bir sorun yokken tüp bebek aşamasına kadar gelmek gercekten psikolojiyi bozuyo eşimide 1.5 senedir ilk defa bu ay o kadar heycanlı görüyorumki yani bu ay cok dısına vurdu heycanını dün o uyuduktan sonra oturdum saatlerce ağladım kafayı yicem yakında herhalde..

Ayyyy cnm benm yaaa mercimekimiz kiraz olmuş Rabbim sana bağışlasın onu inşallahhhhh

Kızzz valla biz de de yumurtlama haftası öyleydi haşat olduk
Sonrasında hiç yapamadık hatta61: o kadar yani düşünün

umutluayım gözdem nerdesiniz uleeeeeeeeeennnnnnnnn

Anca gelebildim .yoğundum bugün. hatta daha yemek bile yemedim. önce bi bakayım kızlar ne yapıyor dedim. yiyip geliyorum hemen. sonrasında burdayım

Cnm çok çok düşünme ama dularını hiç ama hiç eksik etme.
bak esmaül hüsnada okudum.
El-Mubdi' : Her kim hamile olsa çocuğunu düşürmekten korkarsa bu ismi 10 kere okur.işaret parmağını karnıüzerinde dolaştırırsa muhakkak Allahü teala o çocuğu düşürmekten ve kadını zarardan korur.

Bebeklaerin sana tutunsun diye okursun bunu. kız Allah mı söyşletti ne? bebeklerin dedim.ikisi de seninle sanırım

ahh bitanem sizi çok iyi anlıyorum olumlu düşün olumlu olsun inşallah tutunmuşlardır bebeklerin sağ salim büyüyolardır.Olumlu düşün bol bol dua et bitanem inşallah güzel haberler alıcaz senden inanıyorum.Güçlü ol ki eşine de moral olsun seni bitkin görmek onu da çok üzecek unutma allahım hayırlısını verecekk...

vucudunda herhangi bir değişiklik yaşıyormusun canım?
:26:

allahım kabul etsin inşallah hemen okudum canım.. allah ikinizede sağlık sıhat versin..

saol bitanem... inşallah senin miniklerde sana sımsıkı tutunurlar.. dualarım seninle... bebeğim için senden bir tane ayetel kursi istiyorum :):)

Ayyyy cnm benm yaaa mercimekimiz kiraz olmuş Rabbim sana bağışlasın onu inşallahhhhh

kiraz oldu teyzesi :):) allahım sanada nasip etsin canım.. senden de bebeğim için bir tane ayetel kürsi okumanı rica ediyorum :):)

hepinizin ağzına sağlık kızlar.. :):):)

sende bizler için dua et cnm allah kucağına almayıda nasip etsin o duyguyu bende 2.kez yaşamak istiyorum ilkinde hem uğraşmadan verdi rabbim hemde küçüktüm onunda başkaydı heyecanı ama bu sefer tam anlamıyla bilgili istekli ilgili olunca çok heves ediyorum nasip inş...

günaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn canlarımmmmm

allahıma çok şükür sağlık gibisi yok kızlar bomba gibiyim bu gün tamamen iyileştim diyebilirim süper bi duygu allah herkese öncelikle sağlık sıhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…