canım benimmm :):) mide bulantılarım çok yoğun geçiyor hayatım hatta 1,5 kilo kaybettim.. herkeste olmuyor sanırım inşallah siz yaşamazsınız :):):) birde durmadan uçuk çıkıyor dudağımda iki hafta önce vardı şimdi yine çıktı :):) mide bulantısı ile birlikte b ağışıklık zayıflıyor ya hemencik uçuk çıkıyor :)))
sen neler yapıyorsun??? takip edemedim bir kaç gündür??
biz hamiş kalalım önce de mide bulantısına da razıyız
ben gripten hala arınabilmiş değilim dolayısı ile bu ay korunuyoruz zaten ilişkiye giderecek derman da yok ayaklandım eskiye nazaran daha iyiyim ama bu sefer de eşim rahatsızlandı
bu ay pas geçtik dolayısı ile çalışmaları (şu çalışma lafına da tik olmaya başladım artık)
cinselliği eski halinde yaşamaya karar verdik eşimle görev gibi olmaya başladı çünkü o da rahatsız oldu bu durumdan ben de ondan akışına bıraktık olursa olacak olmazsa can sağlığı ben yüksek lisansıma devam edicem askıdaydı şimdilik fikrim bu
bencede en iyisi.. görev olarak değil zevk alarak yapacaksın :):):) şaka bir yana kafa hep bebek gikri ile doluyken gerçekten insan strese giriyor ben hep diyorum ya size rahat olun.. :):)
Günaydın kızlar.. Bir kaç gündün gelemedim... Mide bulantılar baş ağrıları derken kontrol zamanıımız geldi dün akşam doktor amcamıza gttik :):) mercimekimiz artık kocaman olmuş tam tamına 2,8 cm :):) bir kiraz tanesi kadar miniğim benim :):) kalp atışlarını dinletti bize doktor amcası.. Nasıl güzel bir duyguymuş allahım hepinize nasip etsin :):) allahım sağlıktan sıhhatten ayırmasın bebeğimi :)) şubatın altısında ikili test için gideceğiz.. Kızlar ozamana kadar hepinizden bebeğim için dua etmenizi rica ediyorum hepiniz bir kez ayetel kürsi okuyup bebeğime itaf ederseniz çok mutlu olurum...sizleri seviyorum iyi ki varsınız :):):):)
umutluayım gözdem nerdesiniz uleeeeeeeeeennnnnnnnn
ben okudum cnmmm hemennn Rabbim sana bağışlasın bebeğinizi maşallahhh
Neşem geldimm annemmm kişisel gelişimde dolaşıyordum bende :)
kendini mi geliştircen ne işin var orda
Günaydın kızlar.. Bir kaç gündün gelemedim... Mide bulantılar baş ağrıları derken kontrol zamanıımız geldi dün akşam doktor amcamıza gttik :):) mercimekimiz artık kocaman olmuş tam tamına 2,8 cm :):) bir kiraz tanesi kadar miniğim benim :):) kalp atışlarını dinletti bize doktor amcası.. Nasıl güzel bir duyguymuş allahım hepinize nasip etsin :):) allahım sağlıktan sıhhatten ayırmasın bebeğimi :)) şubatın altısında ikili test için gideceğiz.. Kızlar ozamana kadar hepinizden bebeğim için dua etmenizi rica ediyorum hepiniz bir kez ayetel kürsi okuyup bebeğime itaf ederseniz çok mutlu olurum...sizleri seviyorum iyi ki varsınız :):):):)
Evetttt her yönden yeniliklere açık olmak lazım dimi birde buralara bakınıyım dedim ilgimi çekicek bşi bulcakmıyım bakalım
tutturucaz diye 2 günde bir yumurtlama günlerinde de hergün yapıyoruz ama ve haşat oluyoruz ister istemez doğal olarak da aklından çıkamıyo bebek fikri... artık öle diil arzulayınca özleyince isteyince bebek için değil kendimiz için sıkıldım çünkü bu durumdan yorgunum uleeennnn
umutluayım gözdem nerdesiniz uleeeeeeeeeennnnnnnnn
nasılsınız kızlar.??? bakıyorumda herkez kar keyfi yaşıyo şu karı bi biz göremedik şu antalya'daanca soğuğunu cekiyoruz burda nasıl soğuk nasıl sğuk anlatamam..
ya hanımlar beklemek ne kadar zormuşş günler gecmiyo çok garip bi tamam ewet bu defa oldu diorum bide ya olmadıysa die celişkiye düşüyorum yarın bebeklerimle tam 1 haftamız dolucak acaba bana sıkıca tutundular mı daha yaşıyorlar mı içimde kafayı yicem düşünmekten :26: bol bol dua ediyorum allahım emeklerimizi boşa cıkarmasın kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın.. bide karı-koca hiç bir sorun yokken tüp bebek aşamasına kadar gelmek gercekten psikolojiyi bozuyo eşimide 1.5 senedir ilk defa bu ay o kadar heycanlı görüyorumki yani bu ay cok dısına vurdu heycanını dün o uyuduktan sonra oturdum saatlerce ağladım kafayı yicem yakında herhalde..
nasılsınız kızlar.??? bakıyorumda herkez kar keyfi yaşıyo şu karı bi biz göremedik şu antalya'daanca soğuğunu cekiyoruz burda nasıl soğuk nasıl sğuk anlatamam..
ya hanımlar beklemek ne kadar zormuşş günler gecmiyo çok garip bi tamam ewet bu defa oldu diorum bide ya olmadıysa die celişkiye düşüyorum yarın bebeklerimle tam 1 haftamız dolucak acaba bana sıkıca tutundular mı daha yaşıyorlar mı içimde kafayı yicem düşünmekten :26: bol bol dua ediyorum allahım emeklerimizi boşa cıkarmasın kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın.. bide karı-koca hiç bir sorun yokken tüp bebek aşamasına kadar gelmek gercekten psikolojiyi bozuyo eşimide 1.5 senedir ilk defa bu ay o kadar heycanlı görüyorumki yani bu ay cok dısına vurdu heycanını dün o uyuduktan sonra oturdum saatlerce ağladım kafayı yicem yakında herhalde..
allahım kabul etsin inşallah hemen okudum canım.. allah ikinizede sağlık sıhat versin..
Ayyyy cnm benm yaaamercimekimiz kiraz olmuş Rabbim sana bağışlasın onu inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?