milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bende daha iyiyim antibiyotiği kullandıkça sistit azalıyo
Allah herkese sağlık versin gerçekten

bende daha iyiyim antibiyotiği kullandıkça sistit azalıyo
Allah herkese sağlık versin gerçekten

kesinlikle tatlım günlük hayat kargaşasının içine girince sağlığın aslında ne kadar önemli bir nimet olduğunu unutuyoruz başka başka şeylerden yakınıyoruz kafamıza abuk subuk şeyler takıyoruz hasta olunca da bu taktıklarımızın aslında ne saçma olduğunu en önemli şeyin sağlık olduğunu anca anlıyoruz...

kendimizi ihmal etmememiz gerek...hem bedensel olarak hem ruhsal olarak...

sana da çok geçmiş olsun tatlım iyileşeceksin inşallah...ayaklarını üşütmemeye gayret et

gunaydın canlar vee an ıtıbarı ıle grıp bana gecmıs bulunmakta atesımı bıle etkıledı yav

günaydın cicişlerimmm :) bol neşeli birgün olsun inşşş neşecim tekrardan geçmiş olsn kurtuldun o illettenn ohh şükürr

çokk çokk geçmişş olsun bebişş karr yağdıı mikroplarr kırıldııı artıkk gripp istemiyoruzz

gunaydın canlar vee an ıtıbarı ıle grıp bana gecmıs bulunmakta atesımı bıle etkıledı yav

çoook dikkat et kendine boll ıhlamurr limonluu ter atmayaa bakk

kızlar bu arada aranızda hiç aşılama deneyen varmıı ? bu ilaç artıı iğne tedavisi dışındaa:26: benii bilgilendirirseniz sevinirimm

bu aradaa ben çokk güsel uyandımm yafuuu cumartesi günü anacığımın doğum günü bana alternatiff bi önerii sunarmısın kuzucuklarım

Cnm hmsft var. bugün gelirse ona sorarsın.
Annen sana yakın mı oturuyor?
bu durumda tüm ailenin toplanması en güzeli

geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et bol bol c vitamini al kivi ye ılık bişeyler iç ben 10-15 günde zor attım mikrobu ilaçsız geçmedi

günaydın cicişlerimmm :) bol neşeli birgün olsun inşşş neşecim tekrardan geçmiş olsn kurtuldun o illettenn ohh şükürr

saol kankeytocum sende güzel bak kendine yakalanma

saol tatlışş evet kesinlikle istemiyoruz mahvetti yahu illet beni allahtan kurtuldum

annen yakınındaysa doğum gününü unutmuş havası vererek bütün tanıdıklarını çağırıp güzel bi sürpriz yapabilirsin

Günaydın kıızzzlllaarrrr

günaydın canımmmmmm

evet canım bütün aile aynı şehirseyizz toplanırız da güzel onuu mutluu edicek bi hediye istiyorum aşılama için yeterlii bilgiyi araştırdım ve öğrendim ama deneyen tecrübelerden de faydalanmak istiyorumm

annenin yaşı kaç? neye ihtiyacı var balım?

kıyafet??? mutfak gereci???

ben düdüklü tencere almıştım eskimişti onunki çok mutlu olmuştu

46 yaşında müthiş kokoş bir hatunn :108: kıyafetti gösterişlii süslüü püslüü abartıı şeyleree bayılırr mutfaktaa bende geçen sene olmayan tek şey katı meyve sıkacağıydı onudaa aldım başkada b ihtiyacıı yok mutfakta :79: takıı düşünüyorum şimdilik bakalım aklıma başka bişey gelmezse

ayyy inşallah canım.. sağol mutlaka okucam bugün..

olumlu düşünmeye calısıyorum kötüyü aklıma bile getirmemeye calısıyorum işte kuşku var yaa felaket bişey.. vucudumda değişiklik bilmiyorum ya hep aynı seyler bazen öyle bir göğüs acım oluyo ki kesinlikle değemiyorum ilaçlar zaten mide bulantısı yapıyo onu saymıyorum sadece sürekli yattığım için farkediyorum kasıklarımda bazen bi seğirme oluyo gibi oluyo sacmalama kendi kendine kuruntu yapma diorum :26: çok karışık kısacası..:18:

kızlar 12 ocakta regl oldum biliyosunuz gecikmeli geldi 15 ocakta bitti ama 16 17 ve bugun kahverengi lekelerım var birde demin tuvalette silinince o sümüksü akıntıdan vardı doktora gıtmesem o kadra muayene etmese hamileyim diyeceğim

İnşallah cnm
Vanillia nın aşılamayla ilgili merak ettikleri varmış sen yardımcı olabilirsin

evettt önceliklee Rabbimm bebeğinii ve senii korusunn dualarımızdasın aşılamaylaa ilgilii merakk ettiklerimi de cevaplarsan sevinirimm kaç kez aşılama oldun ne kadar süren bir tedavii artıı redavii süresince yaşadıkların kullandığın ilaçlarr birde aşılamadan önce ne gibi tedavii gördün klomen+ çatlatıcı iğne rahim filmi vs. birde ne kaadar süredir bebek için bekliyorsun bildiğim kadaryla aşılama 1 sene dolmadan yapılmıyorr benim sorularımm bu kadarr canım cevaplarsann sevinirimm

canımm bu ay benimde 3 gün erken oldu :26: 19 unda beklediğim kırmızılar 16 sında geldiii hayırr olsunn kuzucumm akarsın bu bile belirtidirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…