geçmiş olsun canım çok sevindim senn için :)
bende daha iyiyim antibiyotiği kullandıkça sistit azalıyo
Allah herkese sağlık versin gerçekten
günaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn canlarımmmmm
allahıma çok şükür sağlık gibisi yok kızlar bomba gibiyim bu gün tamamen iyileştim diyebilirim süper bi duygu allah herkese öncelikle sağlık sıhat versin
gunaydın canlar vee an ıtıbarı ıle grıp bana gecmıs bulunmakta atesımı bıle etkıledı yav
kızlar bu arada aranızda hiç aşılama deneyen varmıı ? bu ilaç artıı iğne tedavisi dışındaa:26: benii bilgilendirirseniz sevinirimm
bu aradaa ben çokk güsel uyandımm yafuuucumartesi günü anacığımın doğum günü bana alternatiff bi önerii sunarmısın kuzucuklarım
gunaydın canlar vee an ıtıbarı ıle grıp bana gecmıs bulunmakta atesımı bıle etkıledı yav
günaydın cicişlerimmm :) bol neşeli birgün olsun inşşş neşecim tekrardan geçmiş olsn kurtuldun o illettenn ohh şükürr
çokk çokk geçmişş olsun bebişşkarr yağdıı mikroplarr kırıldııı artıkk gripp istemiyoruzz
bu aradaa ben çokk güsel uyandımm yafuuucumartesi günü anacığımın doğum günü bana alternatiff bi önerii sunarmısın kuzucuklarım
Günaydın kıızzzlllaarrrr
evet canım bütün aile aynı şehirseyizz toplanırız da güzel onuu mutluu edicek bi hediye istiyorumaşılama için yeterlii bilgiyi araştırdım ve öğrendim ama deneyen tecrübelerden de faydalanmak istiyorumm
Cnm çok çok düşünme ama dularını hiç ama hiç eksik etme.
bak esmaül hüsnada okudum.
El-Mubdi' : Her kim hamile olsa çocuğunu düşürmekten korkarsa bu ismi 10 kere okur.işaret parmağını karnıüzerinde dolaştırırsa muhakkak Allahü teala o çocuğu düşürmekten ve kadını zarardan korur.
Bebeklaerin sana tutunsun diye okursun bunu. kız Allah mı söyşletti ne? bebeklerin dedim.ikisi de seninle sanırım
ahh bitanem sizi çok iyi anlıyorum olumlu düşün olumlu olsun inşallah tutunmuşlardır bebeklerin sağ salim büyüyolardır.Olumlu düşün bol bol dua et bitanem inşallah güzel haberler alıcaz senden inanıyorum.Güçlü ol ki eşine de moral olsun seni bitkin görmek onu da çok üzecek unutma allahım hayırlısını verecekk...
vucudunda herhangi bir değişiklik yaşıyormusun canım?:26:
ayyy inşallah canım.. sağol mutlaka okucam bugün..
İnşallah cnm
Vanillia nın aşılamayla ilgili merak ettikleri varmış sen yardımcı olabilirsin
kızlar 12 ocakta regl oldum biliyosunuz gecikmeli geldi 15 ocakta bitti ama 16 17 ve bugun kahverengi lekelerım var birde demin tuvalette silinince o sümüksü akıntıdan vardı doktora gıtmesem o kadra muayene etmese hamileyim diyeceğim
canımm bu ay benimde 3 gün erken oldu :26: 19 unda beklediğim kırmızılar 16 sında geldiiihayırr olsunn kuzucumm akarsın bu bile belirtidirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?