milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canım bn 3 defa aşılama yaptırdım bu ay tüp bebek yapıldı..bnm tecrübelerimi anlatıyım..
1. aşılamamda gynodel die hap kulladım güzel gelişti yumoşlar ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım 35 saat sonra aşılamam yapıldı aşılamayıda biliyorsundur eşinin spermlerini dısarı alıyorlar içinden hareketlilerini kalitesi yüksek olanları alıyolar ve senin rahmine koyuyorlar.. sonucunda negatifti.
2. aşılamamda 5 gün, günde 2 tablet klomen kullandım yine yumurtalar gelişince ovitrelle yaptırdık aşılamam yapıldı sonucum pozitif cıktı ama değerim gününe göre düşüktü doktorum 2 gün sonra tekrar gebelik tahlili istedi ve değerim düşmeye basladı bebeğim düştü..
bu arada her aşılamamda aşılama yapıldıktan sonra crinone jel ve estroderm die bi bant kullandım yani tutunmaya yardımcı olsun die östrojen ve progesteron hormonunu yükseltmek için bunlar..
bu düşükten sonra bn ara vermek istedim 3-4 ay kadar psikolojim çok bozulmuştu birazda vücuden dinlenmek istedim sürekli hormon içerikli ilaçlar şişirdi resmen.. ama sonrasında cok pişman oldum neden dersen öğrendimki ara vermemek lazımmış ilaçlar her ay daha iyi etki ediyo ve gebelik şansını yükseltiyo.
3. aşılamamdada fostimon iğne kullandım yine aynı prosedürler yine negatif.. kısacası aşılama bildiğim kadarıyla her yerde böyle sadece ilaçlar değişiyo doktora göre ve hastaya göre yada soruna göre.. bu arada da aşılama her ay yapılmıyor tutmazsa 1 ay yapılıp bir ay dinlenmeye alıyorlar çünkü ilaçlar daha tesirini gösterdiği için bazı kişilerde dinlenme sırasında kendiliğinden tutabiliyormuş..
ayhh baya döktürmüşüm arkadasım bnm paylaşıcağım bunlar ama hersey sıcağı sıcağına oluyo kesinlikle bu yola cıkıyosan yorulmadan ara vermeden devam etmek lazım...

slm hatunlarrrrrrr bu topiki de seviyorm valla ne yalan diyim

karılarda iyi muhabbet var.

gerçi myhos pek çekilmiyo bazen cadı biraz kendisi malum siz daha iyii bilirsiniz.

ama idare diyoruz işte napalım.

Günaydın Kızlar hepinizi çokkkkk öüpüyorummm

slm hatunlarrrrrrr bu topiki de seviyorm valla ne yalan diyim

karılarda iyi muhabbet var.

gerçi myhos pek çekilmiyo bazen cadı biraz kendisi malum siz daha iyii bilirsiniz.

ama idare diyoruz işte napalım.

başak karısı seni varyaaaaaaaaa............öperim heee

çatlak karı deli karı görüşemiyoz yaa nasıl işte çalışıyon sen balım yaaa yoksun hiççç sevmedim ben bu işi

iyi olmaya çalışıyorum canım dudağımda çıkan koskocaman uçuğumla mücadeleye başladım iki günndür :):) sizde ne var ne yok :)

her gününü fotoğrafla uçuğun bile değerli şu an senin :))

ben bu gün çok iyiyim sabah iyi bir haberle başladım işe

terfi aldım zam aldımm keyfime diyecek yoookkk egom tavan şu an bayram yapıyor
:87::87::87::87::87::87::87::87:

ooohhhhh ohhhhhhh maaşallahhhh..

çok sağol ablacım.. Sen nasılsın..? Senin nasıl gidiyor ne kadar oldu şimdi..??

10 haftalık olduk canım :):) biraz mide bulantısı baş ağrısı beni hırpalıyor ama ne yapalım annelik kolay değil :):) birde uçuklarla uğraşıyorum.. Bünye zayıflıoyors ya bulantılarla sık sık uçuk çıkıyor :) biri yeni geçmişti şimdi kocaman bi tane daha çıktı :):)

herkesee günaydınnnnnnnn hayırlıııııı işlerr bol güneşlerr

canım öncelikle çook teşekkür ederim yeterince aydınlandım sanırım artıkk söylediğin ilaçları az çok duydum aşılamadan genelde herkes çok umutlu oluyor nedense artıkk son aşama tüp bebek olduğu içinmidir bilinmezz henüz düşünüyorumm aşılamaya karar verdiğim zaman bende sizi bilgilendiririmm şekerler

kuzummm hayırlıı uğurluu olsunn bakk yenii yıl sana nasıll uğurr getirdii ne güzel başladınn seneye böyelde devamm etsinn inşallah :81:

bidee darısıı başımızaa olsunn kızlarrrrrrrrr:89:

selam kızlar.

çok sevindim canım, hayırlı olsun terfin. Allah bu ay 2. mutluluğu da gösterir inşallah.

ooo tebrik edirmm hayırlı olsun canım :):):)

teşekkür ederim ablacım mutlu oldum gerçekten

ooohhhhh ohhhhhhh maaşallahhhh..

saol fıstık

amin canım darısı inşallah size de olsun insan kendini değerli hissediyor üstelik beklediğimin üzerinde bir zamn olunca daha da değerli hissediyor ee bi de üstüne terfi de olunca yemede yanında yat

allahım belki böylesinin daha hayırlı olacağının mesajını veriyor bana şu anda ne verirse doğrusunu verir şükür olsun diyorum

selam kızlar.

çok sevindim canım, hayırlı olsun terfin. Allah bu ay 2. mutluluğu da gösterir inşallah.

selam canımcım bende çok sevindim inşallah diğer mutluluğu da tadarım zamanıysa çok saol iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…