evettt önceliklee Rabbimm bebeğinii ve senii korusunn dualarımızdasınaşılamaylaa ilgilii merakk ettiklerimi de cevaplarsan sevinirimm kaç kez aşılama oldun ne kadar süren bir tedavii artıı redavii süresince yaşadıkların kullandığın ilaçlarr birde aşılamadan önce ne gibi tedavii gördün klomen+ çatlatıcı iğne rahim filmi vs. birde ne kaadar süredir bebek için bekliyorsun bildiğim kadaryla aşılama 1 sene dolmadan yapılmıyorr benim sorularımm bu kadarr canım cevaplarsann sevinirimm
Günaydın Kızlar hepinizi çokkkkk öüpüyorummm
slm hatunlarrrrrrr bu topiki de seviyorm valla ne yalan diyim
karılarda iyi muhabbet var.
gerçi myhos pek çekilmiyo bazen cadı biraz kendisi malum siz daha iyii bilirsiniz.
ama idare diyoruz işte napalım.
günaydın kızlar.....
günaydıııınnnnnnnnnn nasılsın güzel anniiişşşş
iyi olmaya çalışıyorum canım dudağımda çıkan koskocaman uçuğumla mücadeleye başladım iki günndür :):) sizde ne var ne yok :)
her gününü fotoğrafla uçuğun bile değerli şu an senin :))
ben bu gün çok iyiyim sabah iyi bir haberle başladım işe
terfi aldım zam aldımm keyfime diyecek yoookkk egom tavan şu an bayram yapıyor:87::87::87::87::87::87::87::87:
günaydıınnnnnnnnn...
terfi aldım zam aldımm keyfime diyecek yoookkk egom tavan şu an bayram yapıyor:87::87::87::87::87::87::87::87:
günaydın... nasıl gidiyor canım...
nasıl gitsin ablacım ya günler geçmiyo pazartesi bir türlü gelmiyo patlıcam artık.. :18:
geçicek inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım bize... dualarım seninle...
çok sağol ablacım.. Sen nasılsın..? Senin nasıl gidiyor ne kadar oldu şimdi..??
canım bn 3 defa aşılama yaptırdım bu ay tüp bebek yapıldı..bnm tecrübelerimi anlatıyım..
1. aşılamamda gynodel die hap kulladım güzel gelişti yumoşlar ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım 35 saat sonra aşılamam yapıldı aşılamayıda biliyorsundur eşinin spermlerini dısarı alıyorlar içinden hareketlilerini kalitesi yüksek olanları alıyolar ve senin rahmine koyuyorlar.. sonucunda negatifti.
2. aşılamamda 5 gün, günde 2 tablet klomen kullandım yine yumurtalar gelişince ovitrelle yaptırdık aşılamam yapıldı sonucum pozitif cıktı ama değerim gününe göre düşüktü doktorum 2 gün sonra tekrar gebelik tahlili istedi ve değerim düşmeye basladı bebeğim düştü..
bu arada her aşılamamda aşılama yapıldıktan sonra crinone jel ve estroderm die bi bant kullandım yani tutunmaya yardımcı olsun die östrojen ve progesteron hormonunu yükseltmek için bunlar..
bu düşükten sonra bn ara vermek istedim 3-4 ay kadar psikolojim çok bozulmuştu birazda vücuden dinlenmek istedim sürekli hormon içerikli ilaçlar şişirdi resmen.. ama sonrasında cok pişman oldum neden dersen öğrendimki ara vermemek lazımmış ilaçlar her ay daha iyi etki ediyo ve gebelik şansını yükseltiyo.
3. aşılamamdada fostimon iğne kullandım yine aynı prosedürler yine negatif.. kısacası aşılama bildiğim kadarıyla her yerde böyle sadece ilaçlar değişiyo doktora göre ve hastaya göre yada soruna göre.. bu arada da aşılama her ay yapılmıyor tutmazsa 1 ay yapılıp bir ay dinlenmeye alıyorlar çünkü ilaçlar daha tesirini gösterdiği için bazı kişilerde dinlenme sırasında kendiliğinden tutabiliyormuş..
ayhh baya döktürmüşümarkadasım bnm paylaşıcağım bunlar ama hersey sıcağı sıcağına oluyo kesinlikle bu yola cıkıyosan yorulmadan ara vermeden devam etmek lazım...
ooo tebrik edirmm hayırlı olsun canım :):):)
ooohhhhh ohhhhhhh maaşallahhhh..
herkesee günaydınnnnnnnn hayırlıııııı işlerr bol güneşlerr
kuzummm hayırlıı uğurluu olsunn bakk yenii yıl sana nasıll uğurr getirdii ne güzel başladınn seneye böyelde devamm etsinn inşallah :81:
bidee darısıı başımızaa olsunn kızlarrrrrrrrr:89:
selam kızlar.
çok sevindim canım, hayırlı olsun terfin. Allah bu ay 2. mutluluğu da gösterir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?