milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Allah yardımcın olsun canım.
İnşaallah bu sefer olur inşaallah.
Zor bir süreç, insan yıpranıyordur eminim.
Biz de tüp bebeğe başlayacağız, ilk denemem ve aşırı derecede korkuyorum.

aminn cnm sen kaç yıllık evlisin tatlım hiç korkulacak bişey yok tüp bebekte ben sadece tüp bebek zamanında çok heyecanlanıyordum her doktora gittiğimde nerde yaptıracaksınız inş. tutar ALLAH gönlüne göre versin

3 yılı doldurduk. Bilmiyorum o süreç beni çok korkutuyor. Doğal yoldan hamile kalanlara çok imreniyorum. Ama tabi çok şükür bizim de bir çaremiz var ona şükrediyorum. İstanbul'dayım ben, bir kaç hastane arasında gidip geliyoruz bakalım. Sen hangi şehirdesin?

bence sen gibiyim benim çevremdekiler evlendikleri gibi hemen hamile kaldılar benden sonra bile evlenenlerin 2şer 3 çer çoçuğu var onları kıskanmıyorum ama çok üzülüyorum bu duruma ben izmitteyim bu aymı başlayacaksınız tüp bebeğe sizin sorununuz tam olarak ne cnm

Evlendiği gibi hamile kalanları da hiç anlamıyorum. En azından 1 sene beklemeli insan diye düşünüyorum. Yılbaşına kadar başlayalım diyoruz ama bakalım. Biz pgt (genetik tanı) yöntemine başvuracağımız için mecburen tüp bebek yaptıracağız çocuğumuzun bendeki genetik hastalığa yakalanmaması için. Peki ya sizinki?

Evlendiği gibi hamile kalanları da hiç anlamıyorum. En azından 1 sene beklemeli insan diye düşünüyorum. Yılbaşına kadar başlayalım diyoruz ama bakalım. Biz pgt (genetik tanı) yöntemine başvuracağımız için mecburen tüp bebek yaptıracağız çocuğumuzun bendeki genetik hastalığa yakalanmaması için. Peki ya sizinki?

Kızlar herkese merhaba.Bende 2012 den tek dileği anne olmak olanlardanım.6 yıllık evliyim.3 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz.Yapılan tahlillerde bir problem çıkmadı herşey normal gözüküyor.Birtek tsh ım yüksek onun içinde ilaç kulanıyorum.Şuana dek 4 ay yumurta takibi yapıldı du ay bayram dolayısıyla boş geçti ve bitkisel bir ilaç eniyorum.Önümüzdeki iki ay daha yumurta takibi yapılacak ve olmazsa sonrasında aşılamaya geçilecek.İnşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder ve bu bebeksiz son yılbaşımız olur....

Hoşgeldin canım. Amin amin inşaallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizler ilk adımları atmışsınız ne güzel. Bir de biz atabilsek. Gerim gerim geriliyorum :26:

Hoşgeldin canım. Amin amin inşaallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizler ilk adımları atmışsınız ne güzel. Bir de biz atabilsek. Gerim gerim geriliyorum :26:

Gerilmeyen inanki insan bebek için hastaneye her gidişinde biraz daha mutlu sona yaklaştığını hisediyor.En azından birşeyler yapmak insanı rahatlatıyor.Konu başlığını görünce mesajları okumadan direk yazdım.Oyüzden gözümden kaçmış olabilir.Siz ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz?

Canım benim normal yoldan hamile kalmam sakıncalı olduğu için şimdiye kadar hep korunduk hala da korunuyoruz. Bu ay ya da önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız nasip olursa. Aslında 1 senedir çok istiyoruz ama benim korkularımdan bir türlü başlayamadık.

haklısın cnm en azından evliliğin oturması lazım cnm benim durumum biraz karışık önce ilaç tedavisiyle başladık daha sonra 2007 yılında rahim filmi çektirdim sağ tüpüm kapalı çıktı sonra 3 aşılama denedik oda olmadı geçen yılda tüp bebek denedik tutmadı tüp bebekten sonra adetim düzensizleşti daha önce gittiğim doktoru değiştirdim 2 ay önce istanbulda başka bi doktora gitmeye başladım oda herşeye en baştan başladı yeniden rahim filmi istedi çektirdim her iki tüpümde açık çıktı ama progesteronum yani yumurtlamam düşük çıktı adet düzensizliğimde o yüzden oluyomuş şimdi sadece adetim düzene girsin diye ilaç kullanıyorum 3 ay kullanıcam ilacı sonrada yumurtlama takibiyle başlayacaz tedayi ALLAHın izniyle inş. bu sefer herşey yolunda gider çünkü tedavi süresi beni çok yoruyo yani olmayınca alt üst oluyorum inş. sende en kısa zamanda hamile kalırsında anneliği tadarsın cnm

merhaba inş. tedaviden olumlu sonuç alırsın bende 3 ay sonra başlayacam yumurtlama takibine

Neden normal yoldan hamile kalman sakıncalı ki?:26:

Zor zamanlar yaşamışsınız. İşte bu süreç insanı hem maddi hem manevi çok yıpratıyor. İnşaallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için. Yaşın kaç canım?

Zor zamanlar yaşamışsınız. İşte bu süreç insanı hem maddi hem manevi çok yıpratıyor. İnşaallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için. Yaşın kaç canım?

evet cnm ama en zor olanı kimseyle paylaşamıyorsun çünkü senin baktığın gözle hiç kimse bakmıyo yeri geldi herkesten gizli ağladığım çok zamanlarım oldu hele tüp bebek tutmadığı zaman kendimi bile kandırıyordum üzülmedim diye ama çok üzülmüştüm 31 yaşıma girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…