- 2 Kasım 2011
- 1.844
- 58
- 158
selam kızlar nasılsınız,bende listeye girebilirmiyim,yaş 23,bu 3. ayımız bebiş denemelerimizde![]()
Hojjj Geldinnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınız,bende listeye girebilirmiyim,yaş 23,bu 3. ayımız bebiş denemelerimizde![]()
Hojjj Geldinnnnnbu topicte sana hayırlı uğurlu olur inş :) inş bu ayda tutturursun bizle beraber yurur gıderız tombiş tombiş
![]()
inşşşşaaaalllaaaaaaaaaahhhhhhumarım çok bekletmezler bizi meleklerimiz
Selam güzel anne adayları. Nasılsınız? Kazanlar kaynamışBu arada ben de gireyim listeye. Yaş 26 BAT 4 Aralık
Selam cnm h.g biz iyiyiz cnm sen nasılsın
oh oh 4 aralık he hadı bakalım :)
Selam güzel anne adayları. Nasılsınız? Kazanlar kaynamışBu arada ben de gireyim listeye. Yaş 26 BAT 4 Aralık
selam kızlar nasılsınız,bende listeye girebilirmiyim,yaş 23,bu 3. ayımız bebiş denemelerimizde
batım 6-8 aralık
hoşgeldin canımumarım bu topikte herkes hamiş haberini verir eeennnnnnnnnnnnnnnn kısa zamanda
kızlar kimler ovulasyon günlerinde:44:
selam canım hemen ekliyorum hadi hepimize uğur getirsin bu liste
selam canım merhaba hoşgeldin hemen seni de ekliyorum![]()
demmir_can_____________YAŞ/26________________BAT/28 KASIM__________BEKLEMEDE
morwenfb_______________YAŞ/25________________BAT/2 ARALIK__________BEKLEMEDE
inci_tanesi______________YAŞ/26________________BAT/4 ARALIK__________BEKLEMEDE
serinserin_______________YAŞ/23________________BAT/6-8 ARALIK________BEKLEMEDE
megan17________________YAŞ/25________________BAT/8 ARALIK__________BEKLEMEDE
rimel_84_________________YAŞ/27________________BAT/23 OCAK__________BEKLEMEDE
![]()
oh oh listeye bak maşallah maşallahgelecek ay umarım mercimek tanelerimizden bahsederiz
kırmızılar geldiğinde bazen umutlarım yıkılmıyoda değil hani,ama 3. ayımızdayız denemelerin,doktor 6 ay olmazsa gel demişti,inş olur,bebekleri çok seviyorum,bana anne diyen,başkası çağırdığında gitmeyip tekrar benim kollarıma dönen bi evladım olsun istiyorum çok istiyorum çoookkk![]()
burda umutları yıkmak yasak bu topik neşeli eğlenceli anne adaylarının topiği
ümit umut herzaman var umutsuz yaşayamayız ki umut olmadan hayatımızın da bi manası olmaz
o yüzden ne diyoruz çıkmadık candan umut kesilmeeeeeeeeezzz
hepimiz o minik ellek ayaklar için çıldırıyoruz ki burdayız gerçi biz daha denemedik ama ilk ay hemen hamile
kalamayabilirim fikrim herzaman kafamda var bu sebeple 3 ay çok uzun bir süre değil canım gün olmadan neler doğar
önemli olan doğru zaman allahım en hayırlısını bilir![]()
Hoşbuldum :) Çok şükür iyiyim ben de. Ben tedaviye başlayacağım bakalım ya bu tarihte ya da bir dahaki adetimde.
hmmm anladım şimdi hadı bakalım hayırlara vesıle olsun :) bebişle dolsun
haklısın tatlım,bi daha bööle surat asıcı konuşma yapmicam,herşeyin bi vakti var,ama bebek istemeye başladığımızda şunu çok iyi anladım:
kadınlar kesinlikle bebek konusunda çok hassas ve erkekler bizim bu hassaslığımızı gerektiği gibi hissedemiolar,genede Allah onları başımızdan eksik etmesin![]()
haklısın tatlım,bi daha bööle surat asıcı konuşma yapmicam,herşeyin bi vakti var,ama bebek istemeye başladığımızda şunu çok iyi anladım:
kadınlar kesinlikle bebek konusunda çok hassas ve erkekler bizim bu hassaslığımızı gerektiği gibi hissedemiolar,genede Allah onları başımızdan eksik etmesin![]()
Yoooo şimdi bu son yazdığına katılamayacağım kı kendı adıma :) eşimi gormelısınız ben babamı olcam ne zaman bellı olcak ılk şey yaptığımızın sabahı hadı test alalım dıyo :)) hahah ayy ne gulmustum dedım ne dıyosun e bellı olmazmı dıyo yavrum nereden bılcek tabısı he dedım hemen bellı olcak yarında doğururum ben sonra bana kızıyo ne dalga geçiyosun dıye![]()
![]()
Yoooo şimdi bu son yazdığına katılamayacağım kı kendı adıma :) eşimi gormelısınız ben babamı olcam ne zaman bellı olcak ılk şey yaptığımızın sabahı hadı test alalım dıyo :)) hahah ayy ne gulmustum dedım ne dıyosun e bellı olmazmı dıyo yavrum nereden bılcek tabısı he dedım hemen bellı olcak yarında doğururum ben sonra bana kızıyo ne dalga geçiyosun dıye![]()
![]()
ertesi güne idrar testimieşin çocuk konusunda kıpır kıpırmış maşallah,bizimki biraz ciddiyet takılır,ama son zamanlarda onunda artık baba olma hevesinin arttığını hissedebiliyorum.....
eşlerimiz tabikide baba olmak istiyo,benim tam anlatmak istediğim o değil,mesela kırmızılar geldiği andaki o hayal kırıklığımız,yani bu süreçte kadınlar daha çok yıpranıyo....
ah ne diyim tatlım bebek diyince içimde bombalar patlıyo sanki,ama her zaman pozitif her zaman pozitif![]()
ertesi güne idrar testimieşin çocuk konusunda kıpır kıpırmış maşallah,bizimki biraz ciddiyet takılır,ama son zamanlarda onunda artık baba olma hevesinin arttığını hissedebiliyorum.....
eşlerimiz tabikide baba olmak istiyo,benim tam anlatmak istediğim o değil,mesela kırmızılar geldiği andaki o hayal kırıklığımız,yani bu süreçte kadınlar daha çok yıpranıyo....
ah ne diyim tatlım bebek diyince içimde bombalar patlıyo sanki,ama her zaman pozitif her zaman pozitif![]()