milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın kızlarrrrr.... hadi sizden de hayırlı haberler bekliyoruz canlarım...

günaydın canım inşallah bu arada ovülasyon testim kargodan geldi dün akşam yaptım (11.günümde) şimdilik negatif çıktı 28 günde adet görüyorum belki 15 yumurtlarım

inşallah iyleşirsin canım canım sabah işte oldugum için bugün 16:00 tekrar yapcam 28 günde adet gördügüm için belki 15. günde yumurtluyorumdur

kızlar hepinize ilk önce günaydın ve sonra teşekkürler darısı isteyen herkese inşallah hamişlerde sağlıkla sıhhatle alsın ınsallah kucağına içimde kelebekler kıpırdıyo sanki çok şaşkınım

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikler inşallah saglıklı bi bebişin olur sende hamişligin tadını doya doya çıkarırsın çok sevindim

Kızlar dünden sonra bugünde test yaptım neşemmm listeye benide ekle gülümmm Eki Görüntüle 342127

ayyyy gözlerime inanamıyorummm süpersin sibelcim yaaaa şükür allahıma ekliyorum hemen balım istediğin liste olsun listeler sana feda olsunn

günaydın kızlarrrrr.... hadi sizden de hayırlı haberler bekliyoruz canlarım...

günaydın canımcımmm inşallah dileyen herkesin bu ay bebişi gelirr

kız ben bile şaşakınım seni düşünemiyorum dualarımız yerine ulaştı sanırım allahım sen çok büyüksünnn

KOCA GÖBEKLİLERİMİZ

cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT/10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO

serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO

umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO

yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO

gelartik___________YAŞ/27______BAT/10 ŞUBAT_____BEBİŞ GELİYOOOOO

KOCA GÖBEKLİ OLMA YOLUNDAKİLER

morwenfb_________YAŞ/25______BAT/10 ŞUBAT______BEKLEMEDE :97:

naz034___________YAŞ/30______BAT/15 ŞUBAT______BEKLEMEDE :97:

vanillia____________YAŞ/26_____BAT/16 ŞUBAT_______BEKLEMEDE :97:

nannen1__________YAŞ/24______BAT/18 ŞUBAT_______BEKLEMEDE :97:

plasebo___________YAŞ/24______BAT/21 ŞUBAT_______BEKLEMEDE :97:

MyHoS___________YAŞ/25______BAT/25 ŞUBAT_______BEKLEMEDE :97:

havi1453________YAŞ/27_______BAT/29 ŞUBAT________BEKLEMEDE :97:

hmfsst___________YAŞ/21______BAT/?????????________ZAYIFLAMA DERDİNDE

hamişlerimize maşallaahhh gittikçe çoğalıyo listemiz allahım ne büyük bi mutlulukkk

eveeeeeet kızlar herkes dökülsün bakayım bu ayyy sıradakiler size diyorumm

yaaa teyze oluyosunuzzz neşe dün şeytan dürtükledi gittim o dandik 3 liralık testten aldım eczacı dediki abla daha ıyısı var 25 lira verimmmi yok dedım daha dun verdım 15 lira aldım o dandik testi ve oldu mucize gibiydi oyle yatısa falan ınanma benım kocamla olan muahbbetımı bılıyosun herifi bulabılene ask olsun ocak 13 den beri 5 kere halvet olmusum oyle sabahlara kdr yatmadım hepi topu yarım saat ama dua kızlar dua çok önemli buna ınanın

kesinlikle canım dua çok önemli ve hayırlı zamanda gelmeleri de çok önemli demek ki senin için doğru zaman şu an allahım en güzelini bilir isyan etmemek gerekiyor

valla canım okadar sevinçliyim ki yanımda olsan boynuna sarılmıştım şimdi inşallah sağ salim kucağına almak da nasip olur bitanem

bende çok mutlu oldum ya bu ayda bi bereket var maşallah geleek ayda diğer tüm isteyenlerin olur inşallah
darısı bizim başımıza

günaydınn güzellerr anne adaylarımız çoğalıyo 41 kere maşallah bütün annelerimize.. darısı başımıza

bende çok mutlu oldum ya bu ayda bi bereket var maşallah geleek ayda diğer tüm isteyenlerin olur inşallah
darısı bizim başımıza

evet canım maşallah darısı başımıza

günaydınn güzellerr anne adaylarımız çoğalıyo 41 kere maşallah bütün annelerimize.. darısı başımıza

günaydın melekkçimm darısı başımıza diyelimm

günaydın melekkçimm darısı başımıza diyelimm [/QUOTE]

inşallahh canım şubat ayı patlaması oluruz bizde

darısı senin başına canım :):)

kesinlikle dua çok önemli canım benim.. bende duanın bereketini yaşadığıma inanıyorum.. hepiniz bol bol dua edin canlar...

sibellll inanmıyorummmmm
bu ne kadar güzel bir haber böyle.....çok duygulandım valla ya.
Rabbim dualarımızı kabul etti. dün yatarken bile etmiştim ama ben yattığımda meğer çoktan belli olmuş
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm bnm
Darısı isteyenlerin başına

söyledin mi eşine??

kızlar hamiş olanlar sizlerin duaları daha çok geçer bizler dua edin hayattan tek dilegim SAGLIKLI Bİ BEBİŞİM OLSUN ANNE OLAYIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…