günaydın kızlarrrrr.... hadi sizden de hayırlı haberler bekliyoruz canlarım...
bende iyi olmaya çalışıyorum şekerim biraz daha dişimin ağrısı biraz daha azaldı bugün..
sen testi akşamda yapıam demişsin ama gün içinde farklı sonuç veriyo mu ki yarın yapman daha iyi olmaz mı ?
kızlar hepinize ilk önce günaydın ve sonra teşekkürler darısı isteyen herkese inşallah hamişlerde sağlıkla sıhhatle alsın ınsallah kucağına içimde kelebekler kıpırdıyo sanki çok şaşkınım
ayyy nasıl seviniyorum senin adına anlaatamam yaaaaa :):):):)
canımmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikler inşallah saglıklı bi bebişin olur sende hamişligin tadını doya doya çıkarırsın çok sevindim
ınsallah canım sağlıklı sıhhatli olsunda başka bişi istemem
Kızlar dünden sonra bugünde test yaptım neşemmm listeye benide ekle gülümmm Eki Görüntüle 342127
günaydın kızlarrrrr.... hadi sizden de hayırlı haberler bekliyoruz canlarım...
kızlar hepinize ilk önce günaydın ve sonra teşekkürler darısı isteyen herkese inşallah hamişlerde sağlıkla sıhhatle alsın ınsallah kucağına içimde kelebekler kıpırdıyo sanki çok şaşkınım
ayyyy gözlerime inanamıyorummm süpersin sibelcim yaaaa şükür allahıma ekliyorum hemen balım istediğin liste olsun listeler sana feda olsunn
günaydın canımcımmm inşallah dileyen herkesin bu ay bebişi gelirr
kız ben bile şaşakınım seni düşünemiyorum dualarımız yerine ulaştı sanırım allahım sen çok büyüksünnn
yaaa teyze oluyosunuzzz neşe dün şeytan dürtükledi gittim o dandik 3 liralık testten aldım eczacı dediki abla daha ıyısı var 25 lira verimmmi yok dedım daha dun verdım 15 lira aldım o dandik testi ve oldu mucize gibiydi oyle yatısa falan ınanma benım kocamla olan muahbbetımı bılıyosun herifi bulabılene ask olsun ocak 13 den beri 5 kere halvet olmusum oyle sabahlara kdr yatmadım hepi topu yarım saat ama dua kızlar dua çok önemli buna ınanın
bende çok mutlu oldum ya bu ayda bi bereket var maşallah geleek ayda diğer tüm isteyenlerin olur inşallah
darısı bizim başımıza
günaydınn güzellerranne adaylarımız çoğalıyo 41 kere maşallah bütün annelerimize.. darısı başımıza
günaydınn güzellerranne adaylarımız çoğalıyo 41 kere maşallah bütün annelerimize.. darısı başımıza
yaaa teyze oluyosunuzzz neşe dün şeytan dürtükledi gittim o dandik 3 liralık testten aldım eczacı dediki abla daha ıyısı var 25 lira verimmmi yok dedım daha dun verdım 15 lira aldım o dandik testi ve oldu mucize gibiydi oyle yatısa falan ınanma benım kocamla olan muahbbetımı bılıyosun herifi bulabılene ask olsun ocak 13 den beri 5 kere halvet olmusum oyle sabahlara kdr yatmadım hepi topu yarım saat ama dua kızlar dua çok önemli buna ınanın
AMİN GÜZELİMİNŞALLAH GÖBEKLERİMİZ KOCAAAAAAAAAAAAAAAMANNNNNNNNNNNN OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?