inşallah canım gelsinde anne olamadık daha teyze barim olalım dimi amakızlar hepinize tek tek tesekkurler el birliği ile bu sıpayı getirteceğiz inşallah
günaydınnn kızlarrr yoğunum katılamıyorumOkuduğum kadarıyla özet geçeyimm çirkinördeğim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim allahım nasıl güzel bi duygudur o kıpırtıları hissetmekk Bi sonraki sefere sanırım artık cinsiyetinide öğreniyosun inşallah Sibelcim hadii hayırlısı umarım test yanıltmıyordurr senin içinnde bi kutlama yaparızz burda hepberaber Diğerr kuzular hepinizi öpüyorumm ara ara burdayımm bana kolayy gelsinn
inşallah canım gelsinde anne olamadık daha teyze barim olalım dimi ama
inşallah canım benım daha önce oldunmu bılmıyorum ama ben bır teyzeyım ve teyze olmak bile dunyanın en buyuk mutluluğu
yok canım teyze bile olamadım ama içimden bi ses artık teyze olacagımızı söylüyor
rabbım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
inşallah güzelim senin duan kabul olur bizlere dua et şubatta bu hasret bitsin
yemeğimi erkenden yedimm ve koşaa koşa geldiminanırmısınız sanki reel hayat sizi öyle merak ediyorum girmediğim zaman dün zamlıı olarak maaşımıı aldım Allahım tarifi imkansız bi duygu paranın mutlu etmediği kadın varmıı acaba eşim işinin 9 a kadar uzayacağını söyledi bende kendimi alışverişe verdim 14 şubata bişey kalmadı ama ben adama küçücükte olsa bişe bulamadım iyimi bu arada kızlarr bi konuda fikrinizi almak istiyorum pazar günü telemarket diye bi program var orda her hafta bi ürünün tanıtımı yapılıyo bu hafta ağda vardı tanıtımını çiğdem tunç yaptı aranızda izleyenleriniz vardır belkii :26: ağda set şeklinde ağdası temizleyicisi jeli toniği hepsi içinde 300 tl bunu bi kere kullanıyosun 20 gün sonra tekrar tüylerin çıkmaya başladığı zaman tekrar kullanıyosun ve tamamen kurtuluyosun 2 kere kullanıyosun sadece almayandan bi klinikten onay belgeleri ile birlikte gönderiyolar hiçbir yan etkisi yok (olsa klinik onayı olmaz) kullanıp memnun kalanlar varr ben sitesinden epey inceledim kafama yattıı herkez lazerin tarih olacağını söylüyo ismini söyleyemiyorum sanırım bilen ve kullanan varmı acaba aranızda:26:
yemeğimi erkenden yedimm ve koşaa koşa geldiminanırmısınız sanki reel hayat sizi öyle merak ediyorum girmediğim zaman dün zamlıı olarak maaşımıı aldım Allahım tarifi imkansız bi duygu paranın mutlu etmediği kadın varmıı acaba eşim işinin 9 a kadar uzayacağını söyledi bende kendimi alışverişe verdim 14 şubata bişey kalmadı ama ben adama küçücükte olsa bişe bulamadım iyimi bu arada kızlarr bi konuda fikrinizi almak istiyorum pazar günü telemarket diye bi program var orda her hafta bi ürünün tanıtımı yapılıyo bu hafta ağda vardı tanıtımını çiğdem tunç yaptı aranızda izleyenleriniz vardır belkii :26: ağda set şeklinde ağdası temizleyicisi jeli toniği hepsi içinde 300 tl bunu bi kere kullanıyosun 20 gün sonra tekrar tüylerin çıkmaya başladığı zaman tekrar kullanıyosun ve tamamen kurtuluyosun 2 kere kullanıyosun sadece almayandan bi klinikten onay belgeleri ile birlikte gönderiyolar hiçbir yan etkisi yok (olsa klinik onayı olmaz) kullanıp memnun kalanlar varr ben sitesinden epey inceledim kafama yattıı herkez lazerin tarih olacağını söylüyo ismini söyleyemiyorum sanırım bilen ve kullanan varmı acaba aranızda:26:
kızzzz sibel nörüyonnn
iyi cnm benım sen nöruyon nıye gülüyon tabı rabbım gülmekten ayırmasında
aynı şeyi bende izledim...benim de aklımda soru işaretleri kaldı...mümkün mü die..lazerde 6 seansta biter diyorlardı.benim 8. seans oldu hala çıkıo..kafayı yicem.bu tüylerden kurtulma şansımız hiç yok mu yahuuu
zammın hayırlı olsun canım :)
bende eşime ufacıkda olsa bişi almak istiyorum ama bende bulamadım henüz aklına bişi gelirse banada söyle :)
bende izledim bunu ama pek aklıma yatmadı benm ya lazer bile geçirmiyo tamamen pek inanamadı m ben yani
melekçim ben lazer yaptırdım 1,5 yılda anca geçti canım hala tek tük çıkıyor bile
hiç sanmıyorum bu ürünün tamamen üstelik 2 kez kullanımla yok edeceğini
nasıl bir ürünmüş bu izlemedim ama umarım faydalıdır
garanti veriyorlarmı ücret iadesi filan öyleyse al yoksa hiç alma kolay bi mevzuu diil bu kıl tüy mevzusu
neşecim bi umutt dedim bende ya ne bileyim lazere başlamayı düşünüyorum aslında uzun süredir ama başlayıp 5 6 seans gittiği halde kurtulamayan arkadaşlarım var ne bileyim klinik onaylı falan deyince neyse bitkisel yan etkisi olmayan bi ürün ben bi denicem bunu faydasını görürsem yazarım sizede ..
:26:
seni görünce gülesim geliyoo
niye sebep ne ama bi de bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?