günaydınn güzellerranne adaylarımız çoğalıyo 41 kere maşallah bütün annelerimize.. darısı başımıza
AMİN GÜZELİMİNŞALLAH GÖBEKLERİMİZ KOCAAAAAAAAAAAAAAAMANNNNNNNNNNNN OLSUN
günaydınn güzellerranne adaylarımız çoğalıyo 41 kere maşallah bütün annelerimize.. darısı başımıza
AMİN GÜZELİMİNŞALLAH GÖBEKLERİMİZ KOCAAAAAAAAAAAAAAAMANNNNNNNNNNNN OLSUN
sibellll inanmıyorummmmm
bu ne kadar güzel bir haber böyle.....çok duygulandım valla ya.
Rabbim dualarımızı kabul etti. dün yatarken bile etmiştim ama ben yattığımda meğer çoktan belli olmuş
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm bnm
Darısı isteyenlerin başına
söyledin mi eşine??
kesinlikle canım dua çok önemli ve hayırlı zamanda gelmeleri de çok önemli demek ki senin için doğru zaman şu an allahım en güzelini bilir isyan etmemek gerekiyor
valla canım okadar sevinçliyim ki yanımda olsan boynuna sarılmıştım şimdi inşallah sağ salim kucağına almak da nasip olur bitanem
hayır söylemedim :) hafta sonunu bekliyorum hala soylemek için senın yazıyı kopyaladım :) a4 kağıdına bide bebek getiren leylek resmi kondurdum kan testi bi yaptırabilsem
hayır söylemedim :) hafta sonunu bekliyorum hala soylemek için senın yazıyı kopyaladım :) a4 kağıdına bide bebek getiren leylek resmi kondurdum kan testi bi yaptırabilsem
kızlar hamiş olanlar sizlerin duaları daha çok geçer bizler dua edin hayattan tek dilegim SAGLIKLI Bİ BEBİŞİM OLSUN ANNE OLAYIM
ayyy ne heyecanlı
bence de söyleme
kan testi yaptır öyle söyletut bak kendini haaa
aslında planım su zaten hafta snu ablamlara yemege gidecektik tabı ben testlerde çizgileri görünce hoppp ablamı aradım onlar biliyo annemde ablamda olacak ben gidip kendıme lcw bi tane ucuzlarından hamile tişörtü alcam kağıdı zarfa koycam ablam eşime vercek eşim onu okurken ben de kapının kenarından onun surat şeklini kameraya çekmek istiyorum :) annemede bi emzik alıp hediye edeceğim :)
aslında planım su zaten hafta snu ablamlara yemege gidecektik tabı ben testlerde çizgileri görünce hoppp ablamı aradım onlar biliyo annemde ablamda olacak ben gidip kendıme lcw bi tane ucuzlarından hamile tişörtü alcam kağıdı zarfa koycam ablam eşime vercek eşim onu okurken ben de kapının kenarından onun surat şeklini kameraya çekmek istiyorum :) annemede bi emzik alıp hediye edeceğim :)
ayça canım nasılsın.. nasıl gidiyor hamilelik.. bulantılar başladı mı umarım hiç başlamaz :):)
sabahları oluyor cnm yaa.öyle çok ağır değil kusma şeklinde falan ama sabahları kötü uyanıyorum.işe gelene kadar naneli şekerlerle hareket edebiliyorum. öğleden sonraları da oluyor arada ona da limon iyi geliyorbazen gece uykudan da uyandırıyor bulantı. inanılmaz halsizlik var. akşam eve gidince hep yatmak istiyorum. bacaklarım kilometrelerce yürümüş gibi halsiz düşüyor.yemek yapmaya falan halim kalmıyor ve hep geçiştiriyorum yemek yemem lazım amaelimi kolumu kaldıramıyorum ki
eşim de geç geliyor yoksa yapar o.öyle işte.
sen nasılsın nasıl gidiyor. bulantıların azaldı di mi senin??
evet benim çok azaldı bulantılarım.... çok şükür.. ama sabahları kötü oluyorum.. ama inan 12. haftadan sonra oldukça azalıyor... :):)
iyi hadi cnm sevindim. inşallah benimki de bu kadarla kalır. artmaz yanifolik asit haplarının da etkisi oluyormuş bulantı da diye duydum. 12. haftadan sonra belki o yüzden de azalıyordur.
inşallah cnm . Ben herkese ediyyorum dua. Ben hamilelikten önce de allahım isteyen herkesle beraber bana da ver diye dua ediyordum.
Inşallah sizlerinde hayırlısıyla en kısa zamanda gelir bebişleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?