milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

inşallah hayırlısı artık

pimpirikli gacııı senii 2 gündür bizim yüreğimizi ağzımıza getirdin heyecandan şimdi seninki mi ağzına geldi hııı

rahatla bebişim beee hayırlısıyla alıcaz güzel haberleri

Son düzenleme:
ayyy evt sormayın yaa bende diorum msj sayısı 500 olunca filan herhalde ekleyebilcem gezinirken keşfettim eleyebileceğimi
kendime güvenim geldi yaaa ekleyince
bi de şu hareketli gülmelerin hepsini görebileeğim tıklayıp ekleyebileeğim bi yer yok mu ya mesj yazarken ????
bana bi yardımcı olsanız memet aliii biiiiy ::))))

kızlar sibel için parti yapıcaz sonuçtan sonra herkes burda olsun yoklama alıcam ona göre

merhaba kızlar.dün akşam saat 10 gibi iki damla kadar kahverengi akıntım geldi peçeteye silince görüdm.o zamandan beri gelen giden yok.karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor.çok da şiddetli ağrımıyor.eğer bugün adet olmazsam yarın test yapsammı diyorum.sizce yapsam çıkar mı?

kızlar sibel için parti yapıcaz sonuçtan sonra herkes burda olsun yoklama alıcam ona göre

canım yoklamayı kaçta alcan ben 16:00 işten çıkcamda vardiyalı çalışıyorum partiye katılamazsam üzülürüm

gelartık canım bebişin seninle...tebrik ederim.darısı bize..
diğer hamiş arkadaşlar nolur dua edin bize de....

regli günün ne zaman ki??

yerleşme kanaması olabilir diyorum cnm:44: çünkü genelde kahverengi oluyor diyorlar.İçin rahatlasın istiyorsan bir test yap istersen
Rabbim gönlüne göre versin

canım ben ara ara katılıyorum işteyim malum yogun oluyo bazen kızlarla görüştükte senle görüşemedik

evet hızlı giriş ve çıkışların var farkediyorum tatlım gel bi kucaklaşalım öyleyse acısını çıkaralım

canım yoklamayı kaçta alcan ben 16:00 işten çıkcamda vardiyalı çalışıyorum partiye katılamazsam üzülürüm

haber gelir gelmez partiye başlıycaaaaaazzz

yap valla eskisi gibi bi araya gelip geyik yapamıyoruz biri olsa diğeri olmuyo yoğunluktann ahh ahh

hiç sorma bende işleri akiyorum arada erteliyorum yoksa hiç gelemiycem maaşa zam işe son olmasın benimkii:18:

batımı bilmiyorum adetlerim düzensiz ama bugün 32.günüm

ortalama kaç gün sürüyor canım bukadar uzuyormu normalde de
:26:

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

MyHoS, sesa24, umutluay+, plasebo, vanillia, gelartik+, havi1453+, cirkinordekyavrusu+

oh oh gözdem olmasa da nerdeyse bütük kızlar toplandık moduna geçicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…