gel artık dedin ve geldi bebişin seninle hadi gülümse biraz korkma datlummmmmmmmmmmm
elma şekerim nerelerdesin sen ya özledim kız seni
olmaz bi aksilik ya bi kaç saat daha bekle bakalım bi iki saate çıkyıo dioalr
inşallahhayırlısı artık
internetten baktım cnm gözükmüyo
özledin miiiiayol ben sabahtan beri burdayım
canım ben ara ara katılıyorum işteyim malum yogun oluyo bazen kızlarla görüştükte senle görüşemedik
kızlar sibel için parti yapıcaz sonuçtan sonra herkes burda olsun yoklama alıcam ona göre
sağlık ocakları yapıyor ama benım oturdugum yerde kaydım yok hemde ozel hastane gibi 1 2 saat sonra almıyon sonucu 2 3 gun yanlıs hatırlamıyosam
merhaba kızlar.dün akşam saat 10 gibi iki damla kadar kahverengi akıntım geldi peçeteye silince görüdm.o zamandan beri gelen giden yok.karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor.çok da şiddetli ağrımıyor.eğer bugün adet olmazsam yarın test yapsammı diyorum.sizce yapsam çıkar mı?
regli günün ne zaman ki??
kızlar sibel için parti yapıcaz sonuçtan sonra herkes burda olsun yoklama alıcam ona göre
avatarın çok güzelhayırlı olsun şekerim
merhaba kızlar.dün akşam saat 10 gibi iki damla kadar kahverengi akıntım geldi peçeteye silince görüdm.o zamandan beri gelen giden yok.karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor.çok da şiddetli ağrımıyor.eğer bugün adet olmazsam yarın test yapsammı diyorum.sizce yapsam çıkar mı?
canım ben ara ara katılıyorum işteyim malum yogun oluyo bazen kızlarla görüştükte senle görüşemedik
canım yoklamayı kaçta alcan ben 16:00 işten çıkcamda vardiyalı çalışıyorum partiye katılamazsam üzülürüm
yap vallaeskisi gibi bi araya gelip geyik yapamıyoruz biri olsa diğeri olmuyo yoğunluktann ahh ahh
batımı bilmiyorum adetlerim düzensiz ama bugün 32.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?