milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

AMİNNNN canım rabbim isteyen herkese versin inşallah

Umudunu sakın yitirme umudu bitmiş insan insan değildir gerçekten.
Ayrıca rabbine sığın ve iste.Allah iste kulum diyor isteki vereyim...Yeter ki istemesini bilelim Sabrımızıda kaybetmeyelim.
Sınanıyoruz bu dünyada sende bende :) emi canımmm

folic asit kullanmaya baslayan arkadasım gercekden ıyı yapmıssın cunku bebegın omurgasi gelısırken cok destegı varmıs ınsallah saglıkla kucagına alırsın bende 1 ay önce basladım folic asite ve kan sulandırıcı hapa bende kan pıhtılasması oldugu ıcın kan sulandırıcı kullanıyorum sımdılık bızde basladık calısmalara aralık basında bellı olacak SAT ım 1 kasım :)

umudunuzu yitirmeyın arkadaslar bu gemi anca umutla pozitif düşünce ile yürüyor baska caresi yok ya olacak yada olacak derler ya öyle... ne yasarsak yasayalım hepsi bizim için... olumlu ve pozitif düşünceler içindeyım hayırlısı neyse o olsun arkadaslar

Yok hayatım :) sat 2 kasım 2 sinde artık kırmızılar gelmez inş sende bendensin desene birbirimizden ay başında haber alalım ozaman olurmu birbirimizde ki değişiklikleri falan yazalım :) ayy çok heyecanlandım şimdiden ne oluyosa

öyle valla canım rabbim yardımcımız olsun

Kesinlikle olumlu ve umut dolu olmak lazım ben kesin (inşş) aralıkta hamile kalacağım diyelim olsun

Umut fakirin ekmeği ne yapalım

oleyyy tam bana göre bi topic :)))) bu ay son kez korunuyorum bende.. ocak şubat gibi çalışmalara başlııcaz bizde.. evlenmeden önce 7-8 ay beklerım dıodum ama 4 ay ancak sabrettım.. açlık gibi insanın canı çekio bebişi.. doktoruma gittim ben yumurtamda şuan için bi sıkıntı yok.. smear testi temiz.. folik asite de başladım bu hafta.. birde demir eksikliğim için iğnelerim ilaçlarım war (

umarım hepimizin göbüşünde bebiş olur 2012 de :)

Hoşgeldinn güzelimmm ayy aynen açlık gibi gerçekten.Çevremde var hamileler aman allahım o göbişler bu kadarmı güzel olur.
Hadi sende deneyimlerini falan anlat bize daha çabuk nasıl kalırız ederiz.ayyy aralığı nasıl bekleyeceğim bilemiyorum

hımm soğan kürünü duymussundur mesela yumurtanın olgunlasmasına ve rahımdekı ıltıhaplardan kurtulunması acısından faydalı olduunu bılıorum.. birde erkekler için sperm hareketinin hızlanmasını sağlayan keçiboynuzu war , ister çayını içebilio isterse yiebilio.. ben ıkısını de uygulamayı dusunuorum aralık ayında.
aralık ayı bi sürpriz olmassa hazırlık ayı olcak aslında kocişime keçiboynuzu kendımede her ne kadar bı sıkıntı olmasada soğan kurunu..
o yuzden benım sat ım 24 aralık kızlar bat ımda 23 ocak ilk denememiz için..
gelsin yawrucuklarımız konsun göbişimizeeee :)))

ayyy inşş inşş Rabbimm en hayırlısını versin hakkımızda :) ama bizide bebişsiz bırakmasın vallahi :) söylediklerini denerim ama benim bey ne bunlar diyip ne içerrr nede yerrrrrrrrr hahahahah

ayyy inşş inşş Rabbimm en hayırlısını versin hakkımızda :) ama bizide bebişsiz bırakmasın vallahi :) söylediklerini denerim ama benim bey ne bunlar diyip ne içerrr nede yerrrrrrrrr hahahahah

valla kızlar ben erkek için keçi boynuzu pekmezi duydum gittim aldım ucuzda bişi herkes hemen hemen aynı fiyata almış çünkü ama gel görki benim herif tadı kötü olduğu içinmidir nedir 1 kasık atıyo agzına sonra tamam daha yok

:)))))))) yemin ederim aynı aynı yaa bu kadarmı olur nıye yemezsın anlamıyorum kı mıs gıbı yaa bebişimiz için ımmm yokkk tek laf bu ısrar edersem de yemıcem dedım yaaaaaaaaaa

eee neşecim senin nasıl gidiyor çalışmalar başladın mı

neler yapıyorsunuz biraz çıtlatırmısın belli olacağı zamanı varmı gerçi kontrole gidicem dedin ama

canım biz daha başlamadık önce bi kontrolden geçeyim bozuk bi yerimiz varsa düzeltsin doktor amca
şu an için psikolojik olarak bebek fikrini sindirmeye çalışıyoruz
akşam eşim yatıyordu koltukta 2,80 yat yat bu son yatışların dedim adam pis pis sırıtara baktı suratıma
baba anne kelimelerini çok kullanır olduk bilinç altımıza yerleştirelim ki zorlanmayalım

hoşgeldin sibel doğum kontrol hapı kullandığın için zaten 6 aya kadar olmayabilir diye söylüyor doktorlar bu sebeple umutsuzluğa kapılma bence hakkımızda hayırlısı

aynen katılıyorum bu işte pozitif düşünce çok önemli

ne güzel demişsin açlık gibi canımı çekiyo gerçekten ruh beden bebek fikrine öyle hazır ki ben bile şaşırıyorum bazen kendime
2012 güzel bir yıl olsun hem bizim hem ülkemiz için

walla benımkı de pek sever görunmuo , ama çareler tükenmez.. bende kaynatır baharatlı bi çorbanın içine koyarım.. afiyetle içer keçiboynuzunu :)))

Korkulur valla :) ama öyle yağma yok kusura bakmasın hahaha

Son düzenleme:
İnş olumlu yönde son yatışları olur hepsinin :) hahahhaha

ayy inşallah bu fikir bile çok heyecan verici yaa eşimi baba olarak kucağında bebeişi ile hayal ettim de bir an
sanki bidaha aşık oldum ona koca bebeğim benim o

Korkulur valla :) ama öyle yağma yok kusura bakmasın hahaha

bebiş uğruna herşeye katlanılacak okadarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…