ayy inşallah bu fikir bile çok heyecan verici yaa eşimi baba olarak kucağında bebeişi ile hayal ettim de bir an
sanki bidaha aşık oldum ona koca bebeğim benim o
Allah bozmasın cnm hepimizinkini birde bu güzel aşkları küçük minnak bi myveyle perçimlesin
Allah bozmasın cnm hepimizinkini birde bu güzel aşkları küçük minnak bi myveyle perçimlesin
amin canımmm ağzın bal yesin inşallah
kızlaarrr ilk bebişiniz kız mı olsun istersiniz erkek mi ? işte elimizde olan bazı yöntemler :)
Shettles Metodu
Amerikada ve Avrupa ülkelerinde yaygın uygulanan bir yöntem ise Shettle metodudur.Çok kolay olan bu yöntemin uygulama prensibi adetin belirli günlerinde ilişkiye girilmesine dayanmaktadır Landrum Shettles adlı bir doktorun geliştirdiği basit ve ücretsiz olan bir yöntemdir. Dayandığı nokta X kromozomu taşıyan spermlerin Y kromozomu taşıyanlara göre daha yavaş yüzmesi ve daha dayanıklı olmasıdır. Yumurtlama dönemindeki yapılacak bir zamanlama ile seçmeye çalışılan cinsiyetteki spermlere avantaj sağlamaya çalışıyorsunuz. Buna göre erkek çocuk için yumurtlamaya en yakın zamanda cinsel birleşme yapılmalıdır. Böylece hızlı Y kromozomu taşıyan spermler yumurtaya daha çabuk ulaşabilmekteler. Kız çocuğu için ise yumurtlamadan 3 ila 5 gün önce cinsel birleşme yapılıyor ve sonra bir daha yapılmıyor. Böylece Y kromozomu taşıyan spermler ölüyor ve geriye X kromozomu taşıyan daha dayanıklı spermler kalıyor. Bu yöntemin uygulanması için yumurtlama gününün tespiti için bazal vücut ısısı takibini veya servikal mukus testlerini kullanmak gerekmektedir.
Özetle ;
ü Bu teoriye göre yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse kız , yumurtlamadan sonra ilişkiye girilirse erkek olacağı iddia edilmektedir.
ü Yine bu yönteme göre yüzeyel ilişki ile kız ,derin cinsel ilişki ile erkek olma ihtimali artmaktadır.
ü Shettle yöntemine göre ilişki sırasında kadın orgazm olmaz ise kız ,orgazm olur ise erkek olma ihtimali yüksek olmaktadır.
kızlaarrr ilk bebişiniz kız mı olsun istersiniz erkek mi ? işte elimizde olan bazı yöntemler :)
Shettles Metodu
Amerika’da ve Avrupa ülkelerinde yaygın uygulanan bir yöntem ise Shettle metodudur.Çok kolay olan bu yöntemin uygulama prensibi adetin belirli günlerinde ilişkiye girilmesine dayanmaktadır Landrum Shettles adlı bir doktorun geliştirdiği basit ve ücretsiz olan bir yöntemdir. Dayandığı nokta X kromozomu taşıyan spermlerin Y kromozomu taşıyanlara göre daha yavaş yüzmesi ve daha dayanıklı olmasıdır. Yumurtlama dönemindeki yapılacak bir zamanlama ile seçmeye çalışılan cinsiyetteki spermlere avantaj sağlamaya çalışıyorsunuz. Buna göre erkek çocuk için yumurtlamaya en yakın zamanda cinsel birleşme yapılmalıdır. Böylece hızlı Y kromozomu taşıyan spermler yumurtaya daha çabuk ulaşabilmekteler. Kız çocuğu için ise yumurtlamadan 3 ila 5 gün önce cinsel birleşme yapılıyor ve sonra bir daha yapılmıyor. Böylece Y kromozomu taşıyan spermler ölüyor ve geriye X kromozomu taşıyan daha dayanıklı spermler kalıyor. Bu yöntemin uygulanması için yumurtlama gününün tespiti için bazal vücut ısısı takibini veya servikal mukus testlerini kullanmak gerekmektedir.
Özetle ;
ü Bu teoriye göre yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse kız , yumurtlamadan sonra ilişkiye girilirse erkek olacağı iddia edilmektedir.
ü Yine bu yönteme göre yüzeyel ilişki ile kız ,derin cinsel ilişki ile erkek olma ihtimali artmaktadır.
ü Shettle yöntemine göre ilişki sırasında kadın orgazm olmaz ise kız ,orgazm olur ise erkek olma ihtimali yüksek olmaktadır.
canım ben ayırt etmem ama nedense içimde hep kız olacakmış hissi var
sağlıklı ve hayırlı evlat olması en önemlisi aslında
bu metodu hiç duymamıştım ilginç geldi
son maddeye takıldım yalnız ozaman benim her seferinde oğlum olur yahuu
o son madde yuzunden benım kızım olabılır :)))
Tabiki eli ayağı duzgun olsun ıns da o son maddeyı gozden gecırmem lazım ozamanhep eşimin zevk alması olmaz dımı okuzluk yapmasın [/QUOT
Ahanda odunluk yapmasınlar çok beklerler yoksa
Neyse güzeller ben şimdilik gidiyorum mesaim biter yarın burdayım görüşelim çok öpüyorum bol aşklı bir gece dilerim :))
Iyi aksamlar tatlim yarin gorusuruzzz
Shettles Metodu
Amerikada ve Avrupa ülkelerinde yaygın uygulanan bir yöntem ise Shettle metodudur.Çok kolay olan bu yöntemin uygulama prensibi adetin belirli günlerinde ilişkiye girilmesine dayanmaktadır Landrum Shettles adlı bir doktorun geliştirdiği basit ve ücretsiz olan bir yöntemdir. Dayandığı nokta X kromozomu taşıyan spermlerin Y kromozomu taşıyanlara göre daha yavaş yüzmesi ve daha dayanıklı olmasıdır. Yumurtlama dönemindeki yapılacak bir zamanlama ile seçmeye çalışılan cinsiyetteki spermlere avantaj sağlamaya çalışıyorsunuz. Buna göre erkek çocuk için yumurtlamaya en yakın zamanda cinsel birleşme yapılmalıdır. Böylece hızlı Y kromozomu taşıyan spermler yumurtaya daha çabuk ulaşabilmekteler. Kız çocuğu için ise yumurtlamadan 3 ila 5 gün önce cinsel birleşme yapılıyor ve sonra bir daha yapılmıyor. Böylece Y kromozomu taşıyan spermler ölüyor ve geriye X kromozomu taşıyan daha dayanıklı spermler kalıyor. Bu yöntemin uygulanması için yumurtlama gününün tespiti için bazal vücut ısısı takibini veya servikal mukus testlerini kullanmak gerekmektedir.
Özetle ;
Günaydın kızlarrrrrrrrrr :130: Ben geldim sizlerde buradamısınız
DİYET METODU:
) Diyet: Anne adayının gebelik öncesi uzun süren bir diyet yapmasına dayanır. Netleşmeyen iddialara göre anne adayının çikolata,et,balık,yeşil sebze ağırlıklı beslenmesi ve tuz tüketimini arttırması erkek bebek şansını arttırır.Buna karşın süt,peynir,tuzsuz kuru yemiş ve baklagillerden zengin beslenmesi bebeğin kız olmasına neden olur
Günaydın kızlarrrrrrrrrr :130: Ben geldim sizlerde buradamısınız
günaydınnnnnnn :) :) :) mutlu aşklı bebişli sabahlarrrr :)))
Kızlarrrr sızı gormek ne guzellll :)) hadı bakalım gunlerımız yaklaşıyo guzel habrler duyalım Nasılsınız keyıfler nasıl
Ya bırsey sorucam sankı ben bu sabah kasıklarımda çok hafıf olmak kaydıyla bıraz agrılar hıssettım kı hasta olma tarıhım 2 aralık :) bu bişeyın habercısı olabılırmıııı
ayyy tatlımm inş da ama bu kadar zaman oncesınden belli olurmu kı ya :) kafam karıştı:18:
canım bence olmaz bizimki psikolojik bir durum gibi geliyor bana bu arada benim de beklenen adet tarihim 3 Aralık aynı gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?