Günaydın fıstıklaaaarrrrrrr günlerimiz yaklaşıyor heyecan varmııııııııı???
Günaydın cnm heyecan yok niye yok anam hiçbir belirti yokta ondan ne bi göğüs sızısı ne bı kasık ağrısı falan fılan okuyorum başka konulardada millette 10 gün önceden belli oluyomuş
canım her vucut aynı tepkiyi vericek die bi kaide yok ki içini ferah tut ne o öle olumsuz düşünceler şimdiden
aman nebiliyim sanki olmayacakmış gibi :S
allah allah neden öyle düşündün ki birden umutsuzluğa kapıldın anlamadım canım :26:
daha adet günün bile gelmedi biraz sabır yaa oo biz daha ilk aydan böyle yaparsak bebiş olana kadar yandık
oda dgru haklısın ya baş ağrum tuttu yıne ama arkada var bende normalde başın ustunde olur ya bende arkada oluyo nedendir garip bı ağrı hemde :S
günaydın güzel anne aday adaylarıııııııı
son 6 :18::18::18:
ama bu sabah ateşim düşük çıktı moralim bozuldu yaaaa, daha 6 gün varken düşmesi çok saçmaaa
ben ağrımın nedenini çözdüm canım normalde her gün sabah 1 tane nescafe içerdim 1 haftadır içmiyodum ondan tutmuş baş ağrısı
dün ağleden sonra 1 bardak içtim ağrıdan eser kalmadı sende önceden sigara ya da kahve tarzı şeyler tüketiyorsan ve şu ara içmiyorsan
ondan kaynaklanmış olabilir
merhaba canım bozma moralini neden kaynaklandı acaba düşük ateş?? :26:
valla anlamadım canım, inşallah yarından itibaren tekrar yükselir,
yaa bugün 3. gün ne yapsam ısıtamıyorum kendimi, titrek bişey oldum çıktım:18:
sen de kahvesizliğe alıştır yavaş yavaş kendini yoksa 9 ay çok ağrır başın
inşallah yükselir canım elektrikli battaniye varsa gir altına sıcak su torbasını da al ohh uzan bi güzel ısınırsın
kan şekerin mi düştü nedir ben aç olunca çok üşürüm ya da hamilelikte böyle bi belirti varmı?? :26::26:
bu arada benim tek kötü alışkanlığım gün içinde içtiğin 1 bardak kahvem ama ondan da vazgeçmeye çalışıyorum işte yavaş yavaş 3 gündür geçmeyen ağrı dün yarım bardak kahve ile şıp diye geçti şaka gibi
canlarım kahvede içmiyorum ki anlamadım yani birden bire giriyo
olabilir aslında deniyeceğim saol guzelımayy canım ne sıcak su torbaları kaldı ne başka bişey, yok yok ısınamıyorum, allah hayırlara çıkarsın valla..sen de hemen kesme şimdi dediğin gibi azaltarak bırakmaya çalış, önce hergün yarın fincana indir, sonra 2 günde bir derken yerine başka bişey koy, sıcak süt ya da bitki çayı falan tatlım acaba üşüttün mü, enseni falan sarsan bir şalla falan sıcak iyi gelir belki
ayy canım ne sıcak su torbaları kaldı ne başka bişey, yok yok ısınamıyorum, allah hayırlara çıkarsın valla..
sen de hemen kesme şimdi dediğin gibi azaltarak bırakmaya çalış, önce hergün yarın fincana indir, sonra 2 günde bir derken yerine başka bişey koy, sıcak süt ya da bitki çayı falan
allah allah kuru yemiş ye biraz fındık fıstık badem incir enerji yapsın canım seversen 1-2 kaşık pekmez de iç bol bol da sıcak çay iç
bukadar üşüme hayırlara vesile olsun bende bırakıyorum kahveyi kararım kesin
Kızlar hamilelik baş ağrısı yaparmı ya ensenın ust kısmında ama araştırıyorum kimisi olabilir diyo kımısı başka birşey
21 . günü neden cnmyok canım yiyemem diyetteyim
bak sen de pat diye bırakma başın çok ağrır, alıştır önce bünyeni, bağımlı olmuşsun çünkü
canım senin reglinin kaçıncı günü?
21 . günü neden cnm
peki kaç günde bir oluyosun?
yani acaba hamilelik belirtisi olabilir mi diye merak ettim ben de,
ama benim yumurtlama zamanı da çok aşırı baş ağrım olur 1 ya da 2 gün,
gerçi sen o dönemi geçmişsin
cnm normalde çok dzenliydi takı geçen aya kadar eylülün 27sıne oldum ekimin 27sınde olmam gerekıyordu ama sarktı 2 kasımda oldum şimdide beklıyorum o yuzden tam yumurtlama günümdende emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?