bu gün bir türlü geçmedi yawww eve gitsem de yatsam şööööööööyyyyle 2.80 nasıl uykum varrr :18::18::18::18::18:
Sorma benimdeeeeeee bebeğim olsada bi 3 4 ay çalışmasam yatsam uyusam
sen bebeğin olunca uyuyabileceğini mi sanıyosun
gelatrik hoşgeldin canım nerelerdesin yahuu
gelatrik hoşgeldin canım nerelerdesin yahuu
bencede o zaman da su bebek bı sussa uyusada bende uyusam diyeceksin :)
Kesilnlikle haklısınız kızlar ama hem bana hem babaya bayagı bı b:116:enzerse uyku yonunden çok sevınırım butun gun uyur ozamanhahahahaha ıns oyle oolur
buralardayım neşecim ya işler yoğun çalışıp duruyom valla yazısmalarınızı okuyorum ama cevap yazmaya bazen fırsatım olmuyo konuların içine giremiyom yani :)
benim de önümüzdeki hafta yoğunlaşacak şimdi iyi zamanlarım bütün gün forumdayım
Ne yoğunluğu olacak canım iş olsunda çok şükür
yarın görüşürüz kızlar ben kaçtım iyi bakın kendinize azmadan oturun aşağa :)
devam devam son hızla sancı var yımırtalar geliyooorrr
evet canım BAT ta batmamak dileği ile
İNŞ.CANIM YAAAKızlar sizle birşey paylaşacağım bana akıl verin ağlamaktan şiştiiiim eşimde daha yeni uyudu blgisayarın bşına geçtim:/biliyorsunuz benim eşim kaynaklı sıkıntım vardı tüp bebek için 1sene bekleme kararı almiştık varikosel ameliyatından belki sonuç alırız diye herneyse; biz eşimin ailesiyle görüşmüyoruz bunlar eşimin ameliyat olduğunu duymuşlar tabi kimse çocuk konusuyla bağlantılı olduğunu bilmiyor,kaynana benim oğlanın cocoğu olmuyor kısır o yüzden ameliyat oldu diye herkese yaymış bugün öğrendim:/ o öfkeyle akşam eşimle paylaştım ağlamaktan şiştik VE öfkemiz kat ve kat arttı.Kızlar eşim iyi değil zaten sorun olduğunu öğrendiğimizden beri cinsel hayatımızda durdu,benim piskolojim bitik çıkamıyorum işin içinden annelik isteğimi bastırıp eşime mutlu rolü oynamaktan yoruldum.Kendi içimizde çözememişken herkesin öğrendiğini bilmek bizi daha fazla yıpratcakk ben napcammm kötüyüzzzz yardım
arkadaşalr neyaptınızzz bikçaçğün giremedim kk yaa hemenn burtayaa geldimmm haberler varmıı bu ayy geçti galibaa hepimiziçin aralıktaaa inşş karnımızz
beişlerle doldunn:)
İNŞ.CANIM YAAAKızlar sizle birşey paylaşacağım bana akıl verin ağlamaktan şiştiiiim eşimde daha yeni uyudu blgisayarın bşına geçtim:/biliyorsunuz benim eşim kaynaklı sıkıntım vardı tüp bebek için 1sene bekleme kararı almiştık varikosel ameliyatından belki sonuç alırız diye herneyse; biz eşimin ailesiyle görüşmüyoruz bunlar eşimin ameliyat olduğunu duymuşlar tabi kimse çocuk konusuyla bağlantılı olduğunu bilmiyor,kaynana benim oğlanın cocoğu olmuyor kısır o yüzden ameliyat oldu diye herkese yaymış bugün öğrendim:/ o öfkeyle akşam eşimle paylaştım ağlamaktan şiştik VE öfkemiz kat ve kat arttı.Kızlar eşim iyi değil zaten sorun olduğunu öğrendiğimizden beri cinsel hayatımızda durdu,benim piskolojim bitik çıkamıyorum işin içinden annelik isteğimi bastırıp eşime mutlu rolü oynamaktan yoruldum.Kendi içimizde çözememişken herkesin öğrendiğini bilmek bizi daha fazla yıpratcakk ben napcammm kötüyüzzzz yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?