milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hosbulduk canim bizde sebepsiz infertilite var ben 6 asilama 2 tup bebek sonrasi hamile kalabildim...testlerde hicbir sorun olmadigi halde normal yoldan olmuyor malesef...3. asilamamda hamile kalmistim dusuk yaptim 3. ayda sonra 3 asilama negatif ve bir tup bebekde negatifti ikinci tup bebek dondurulmus embryo trasferi yapildi tek embryom vardi olmaz dedim ama oldu sukurler olsun...normal yolla olmuyordu ama ben yinede oglum 2 yasina gelene kadar korundum gurbette tek basina bebek buyutmek zor cunku...ama simdi istiyorum bu ay biraktim korunmayi insallah 2012 de kendiliginden olur...

anladım canım, allah yavrunuzu size bağışlasın, inşallah kardeşi de gelir tez zamanda..
bizim de normal yolla son 2 ayımız, olmadı ocak ayında ilk aşılamamı yaptırıcam,
gerçi inşallah gerek kalmadan alırım güzel haberi

insallah canim ...yumurta kalitesi ve yumurtlamaya yardimci olmasi icin incir kurunu denedinmi sen? çok faydaliymis tek sorunun buysa onunla kesin olur...bu arada kac senelik evlisin ve yas kac?

insallah canim ...yumurta kalitesi ve yumurtlamaya yardimci olmasi icin incir kurunu denedinmi sen? çok faydaliymis tek sorunun buysa onunla kesin olur...bu arada kac senelik evlisin ve yas kac?

ahhh sorma canım ya denemem mii ama 1 kere içebildim felaket tatlı bişey oldu ve asla midem almadı,
ama şöyle bişey var, benim gecen 2 ay yumurtlamam olmamıştı, bu ay bal tarçın çörekotu kullandım ve çok şükür çatladı, inşallah tutar

3 yıllık evliyim, 2 yıldır da bebek istiyoruz, yaşım da 26

bir şey sorabilirmiyim hamilemiisn ?

kime sordun canım?

selam kizlar bende 2012 de bebek itiyorum insalah kendiliginden olur ilkide tedaviyle olmustu zaten...sizin herhangi bir probleminiz varmi yoksa uzun zamandir bekliyenlerdenmisiniz peki?

hoşgeldin cnm burda ilk kez deneyenler de var uzun süre deneyenler de var ama inşallah milat olcak hepimiz bebiş sahibi olucazz

Evet Bu Topic Herkesin Hamile Kalma topiğidir

Ümitsizliğe yer yokkk herkese hamile kalacakk inş

oof yaa benim de bugün enerjim yerlerde sürünüyooo
çok fenayım nedenseee
yemek yapıcam güyaa sabahtan beri kalkamadım ki oturduğum yerden

Yavrucugum birde evdesinn ohhh mis yemin ediyorum evimle uğraşmayı özledim

Hemen yemeğini yap otur ondan sonra miss gibide bir çay koy ohhhhh ne ala

Yavrucugum birde evdesinn ohhh mis yemin ediyorum evimle uğraşmayı özledim

Hemen yemeğini yap otur ondan sonra miss gibide bir çay koy ohhhhh ne ala

haklısın canım
ben haftasonu evle biraz fazla uğraştım sanırım acısı çıkıyo bugün
neyse bir markete gideyim belki açılırım biraz, sonrada yemeği koyup dediğin gibi çayımı demler gelirim

hadi öptüm sizi

Tabi yaaa şimdiden salmayın kendinizi göbişler popolar şimdiden büyümesin onlar bebeklere yatırım olacak :)) HADİ KOLAY GELSİN CNM

sağol canım bilgiler için inşaallah çatlar bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…