milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

adetin kaç gün geçti canım??? bu belirtiler kaçıncı günden sonra ortaya çıkıyor ki??

henüz geçmedi canım zaten uykudan başka da belirtim yok tabi bunun da hamilelik belirtisi olduğunu bilmiyoruz şu an
sadece kendimde bu değişikliği farkettim 2 gündür böyleyim BAT 3 aralık canım bakalım

henüz geçmedi canım zaten uykudan başka da belirtim yok tabi bunun da hamilelik belirtisi olduğunu bilmiyoruz şu an
sadece kendimde bu değişikliği farkettim 2 gündür böyleyim BAT 3 aralık canım bakalım

hımmm tamam anladım.... benim göğüslerde hassasiyetim var ama henüz yeni olduğu için pek umutlanmak istemiyorum ne bileyim :):) ne heyecanlı bir süreç bu böyle yaaa...:)

hadi yaaaa
canım maşallah sen baya hazırlamışsın kendini, ben daha hiçbişey okumadım bu konularla ilgili,
başlamak için hep hamile kalmayı bekledim

Valla bende okumadım ama okumaya başlayacağm gibi gerekiyor.

hadi yaaaa
canım maşallah sen baya hazırlamışsın kendini, ben daha hiçbişey okumadım bu konularla ilgili,
başlamak için hep hamile kalmayı bekledim

kesinlikle oku canım bu kitapları okuyunca anne olmaya ne kadar hazır olduğunu anlıycaksın

ben hamilelik ve doğum kısımlarını geçtim psikolojimin hazır olup olmadığını anlamak için bebek kısmından başladım

bu sebeple hamilelik takip yöntemleri ile ilgili bir bilgim yok...öncelikle psikolojimi tartmak istedim...

kitabın ön söznünde şöyle bi cümle geçiyor... hamilelik 9 ay sürer ama ebeveynlik ömür boyu...

bu sebeple gerçekten hazır olup olmadığınızı iyi analiz edin diyor...yabancı kökenli bi kitap ama çok faydalı bilgiler var kesinlikle tavsiye ederim...

Valla bende okumadım ama okumaya başlayacağm gibi gerekiyor.

evet canımm
en azından şimdi hamilelik öncesi, hamilelik ve doğumla ilgili bişeylere okumaya başlayalımm
hem daha çok gaza geliriz

Son düzenleme:

süpersin tatlım
merkeze gittiğimde ilk işim bu tür bir kitap edinmek olacak

hımmm tamam anladım.... benim göğüslerde hassasiyetim var ama henüz yeni olduğu için pek umutlanmak istemiyorum ne bileyim :):) ne heyecanlı bir süreç bu böyle yaaa...:)

bat kaç canım?? seni de ekleyelim listeye

süpersin tatlım
merkeze gittiğimde ilk işim bu tür bir kitap edinmek olacak

bu kitaptan bulabilirisin belki çünkü dünya çapında çok satan bir kitap yenilenmiş olarak 1 milyontane daha basılmış

22 tl civarı idi oldukça da kalın...

Son düzenleme:

tamam canım özellikle bakıcam
kitabın adını ve yazarını yada yayın evini tam yazarmısın

tamam canım özellikle bakıcam
kitabın adını ve yazarını yada yayın evini tam yazarmısın

kitabın belli bi yazarı yok canım kollektif bir kitap birçok uzman birleşerek yazmış

ismi hamilelik doğum ve bebek yakamoz yayınları çevirmen Selim Yeniçeri

Son düzenleme:
insallah bu ay kendiliginden olur canim ben hic denemedim incir kurunu yumurtlama problemim olmadigi icin ama ben tatli delisiyim ben olsam icebilirdim kesin sen tatliyi pek sevmiyorszun sanirim...ama bence birazcik zorla kendini azcik daha su ilave et gerekirse ic cok ise yariyormus cunku...
kime sordun canım?

hoşgeldin cnm burda ilk kez deneyenler de var uzun süre deneyenler de var ama inşallah milat olcak hepimiz bebiş sahibi olucazz

insallah canim benim sen ne zamandir istiyorsun yas kac?

demmir_can_________YAŞ/26____________BAT/28 KASIM_________BEKLEMEDE
morwenfb___________YAŞ/25____________BAT/2 ARALIK_________BEKLEMEDE
MyHos_____________YAŞ/25____________BAT/3 ARALIK__________BEKLEMEDE
seda_ecrin__________YAŞ/22____________BAT/3 ARALIK__________BEKLEMEDE
inci_tanesi__________YAŞ/26____________BAT/4 ARALIK__________BEKLEMEDE
serinserin___________YAŞ/23____________BAT/6-8 ARALIK________BEKLEMEDE
megan17____________YAŞ/25___________BAT/8 ARALIK__________BEKLEMEDE
cirkinordekyavrusu____YAŞ/31___________BAT 10 ARALIK_________BEKLEMEDE
gelatrik_____________YAŞ/27____________BAT/11 ARALIK________BEKLEMEDE
rimel_84____________YAŞ/27____________BAT/23 OCAK__________BEKLEMEDE

BUYURUN LİSTEMİİZZ

Son düzenleme:
insallah canim benim sen ne zamandir istiyorsun yas kac?

yaş 25 canım 13 aylık evliyim daha bu ay yeni başladık çalışmalara ama bebek ne zamadır istiyosun diye soruyorsan hatırlamıyorum bekarlığımda da istiyordum
onlara aşığım çünküüüüüüü

ohhhhhhhhh maşallahhhh hadi tüm kızlar hamişliğe doğru :)

canim benide eklermisin listeye??yasim 29 bat 30 kasim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…