- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
bende sibel :) valla ben ilk defa bu ateşi ölçüyorum çok anlamam bu işlerden benim yumurtalarda problem var bi kaç gün yiyebildiğim kadar çörekotu tarçın bal yedim eğer bu ay olmazsa önümüzdeki adette doğru düzgün yiyeceğim tarçın bal çörekotu sayesinde yumurtladığımı hissettim valla eğer dün gerçekten yumurtladıysam bu spermler 2 gün yasıyosa içerde belki tutunur cunku ben her günü dolu geciremıyorum maalesef eşimin işi dolayısı ile
çocuk yapmak bizim için mi bukadar zor diye düşünüyorum bazen doğu kökenli vatandaşlarımızda 15 er adet çocuk görünce!!! (yanlış anlaşılmasın korunma yöntemleri çok fazla bilinmediğinden onları örnek verdim) sanmıyorum ki adet döngülerini yumurtalarını takip etsinler!!! akışına mı bırakmak lazım diye düşünüyorum bazen?? :26::26:
myhos aynı gun gelınlerdenızzz:)))
suan hamıleyım 19+2 haftalık..darısı tum ısteyenlerın basına ınsallahhhhhhhhh aminnnnnnnnnn:)
suan hamıleyım 19+2 haftalık..darısı tum ısteyenlerın basına ınsallahhhhhhhhh aminnnnnnnnnn:)
canım ilk defa derken bugün mü ilk defa ölçtün yoksa bu aymı ilk defa takibe başladın?
yani adetinin başından beri ölçüyorsan çatladığını anlayabilirsin,
bu arada ben de 2 aydan sonra ilk defa bu ay çörekotu bal tarçın sayesinde çatladım
aslında en kestirme be garanti yol ovulasyon testleri,
ateş ölçmeyi anca birkaç ayda oturtabilirsin,
yani ilk aydan da anlarız tabi çatlamış mı çatlamamış mı ama senin kendini tanıman ve artık rahatlıkla anlayabilmen için birkaç ay devamlı takip etmen lazım..
bence bu ay hamile değilsen(inşallah hamilesindir) hem ateş ölç hem de ovulasyon testi kullan
canım siz daha yeni başladınız çalışmalara, Allahın izniyle de bizim kadar beklemeden hemen gelir bebekleriniz, daha ilk sonucu almadan böyle düşünüp bozma moralini
hadii ben gidiyorumm kahvaltımı yapmayaaa
tesekkur ederım canım darısı sann ınsallah..amiinn
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Ayyyy maşallah sağlıkla kucağına alırsın ıns Rabbim bizede nasip etsin :)
Valla kızlar bende bıraktım artık takip makip bıraktım diyorum da yeni başladık gerçi koy verin gitsin anacım amannnnnnnnn :)
tesekkur ederım canım darısı sann ınsallah..
tesekkurler canım amınn:))
bakın kızlarr sıze benım hamılelık hıkayemı anlatayım..ben esımle 10 yıl flortten sonra 10.10.2010 da evlendım ve evlılıgımın 10.ayında hamıle kaldım:) 10 nısandada dogarsa super olur hehee:)) bu arada cınsıyetı kız teyzelerı:)
ben bekarlıgımda dahı delı gıbı cocuk ısteyen bırıydım hanı evlenırsem cocuk ıcın oncelıkle dıye gezerdım:)
neysee evlendım..esım cocuk ıstemıo daha okul bıtmemıs askerlık var maddı manevı sıkıntı olugu ıcın bırde bırbırımızı yasayalım dıyo 3 sene sonra falan dıoo ee es ıstemedıgınde tek basına yapamıosun tabı..bıras zaman gectii bu defa esim cocuk ısteıgını soledıı ama ben ıstememeye baslamıstım..askerden gelmesını beklemek ıcın..
neyseee bır gun gel dedım yapalım cocuk:)) ole sat bat hesabı yok tabı gelısı guzel herahangı br gundu..korunmayı bıraktım 14 temmuzdu benım sat 3 temmuz ama duzensızdır adetım..sonra 2 gunde bır deneme devam ettı derken..adet gecıkmesını beklemedım testler yapıorum sureklı negatıf cıkıyor.ama hergun 2 3 defa test yapıyorum..akıl ıstee:)dr a gıttım hcg ye baktılar negatıf sonuc..dr benı bı guzel azarladı daha yenı evlısın korunmayı yenı bırakmıssın ne hamıleleıgı bır kac ay dene gel dıye..ama esıme bende dıorum hayır ben hamıleyım:) sonra adetım gecıktı 1 hafta daha bekledım ve dr a gıttım hcg ye bakıldı ve ben hamıleydım:))ben bu konuda cok sanslıydım..(masallah Allahım bebegımı korusun)korunmayı bıraktıgım ılk bır kac gun ıcınde hamıle kalmısım hemen..
yanı kızlarrr Allah nasıp ederse adetınden bır gun once yada bır gun sonrada ılıskıye gırsen oluo ve annesıne ole bır tutunurkı o bebek sasarsınız..
gun takıp edıp strese gırmeyın..o ne zaman gelecegını ıyı bılırr..herseyden once Allah herseyın hayırlısını versınn..
tesekkur ederım canım darısı sann ınsallah..
tesekkurler canım amınn:))
bakın kızlarr sıze benım hamılelık hıkayemı anlatayım..ben esımle 10 yıl flortten sonra 10.10.2010 da evlendım ve evlılıgımın 10.ayında hamıle kaldım:) 10 nısandada dogarsa super olur hehee:)) bu arada cınsıyetı kız teyzelerı:)
ben bekarlıgımda dahı delı gıbı cocuk ısteyen bırıydım hanı evlenırsem cocuk ıcın oncelıkle dıye gezerdım:)
neysee evlendım..esım cocuk ıstemıo daha okul bıtmemıs askerlık var maddı manevı sıkıntı olugu ıcın bırde bırbırımızı yasayalım dıyo 3 sene sonra falan dıoo ee es ıstemedıgınde tek basına yapamıosun tabı..bıras zaman gectii bu defa esim cocuk ısteıgını soledıı ama ben ıstememeye baslamıstım..askerden gelmesını beklemek ıcın..
neyseee bır gun gel dedım yapalım cocuk:)) ole sat bat hesabı yok tabı gelısı guzel herahangı br gundu..korunmayı bıraktım 14 temmuzdu benım sat 3 temmuz ama duzensızdır adetım..sonra 2 gunde bır deneme devam ettı derken..adet gecıkmesını beklemedım testler yapıorum sureklı negatıf cıkıyor.ama hergun 2 3 defa test yapıyorum..akıl ıstee:)dr a gıttım hcg ye baktılar negatıf sonuc..dr benı bı guzel azarladı daha yenı evlısın korunmayı yenı bırakmıssın ne hamıleleıgı bır kac ay dene gel dıye..ama esıme bende dıorum hayır ben hamıleyım:) sonra adetım gecıktı 1 hafta daha bekledım ve dr a gıttım hcg ye bakıldı ve ben hamıleydım:))ben bu konuda cok sanslıydım..(masallah Allahım bebegımı korusun)korunmayı bıraktıgım ılk bır kac gun ıcınde hamıle kalmısım hemen..
yanı kızlarrr Allah nasıp ederse adetınden bır gun once yada bır gun sonrada ılıskıye gırsen oluo ve annesıne ole bır tutunurkı o bebek sasarsınız..
gun takıp edıp strese gırmeyın..o ne zaman gelecegını ıyı bılırr..herseyden once Allah herseyın hayırlısını versınn..
MaşallahhAllah analı babalı buyutsun :) o kızının totişini de yerımmmm :)
Valla bende senin gibiyim hi. battıı mattı gittiişey tutmadım bu ay inş bende kalmşımdır peki sende adet olmadan önce nasıl belirtiler vardı anlatırmısın??
canım soyle soleyeyım..sımdı hamılelıkte bas donmesı hıkayeymıs:)) sadece fılmlerde oldugunu dusunuorum artık:) basınızın donmesını belırtı sayarsanız anlayamazsınız.cunku bas donmuo:)
adet gunum gelmeden 1 hafta oncesınden belırtılerım basladı canım bende su sekılde oldu..
kasıklarımda agrı degıl sızı ve kasılmalar hıssedıodum..mıde yanmalarım vardı ..ve goguslerımde sankı hasta olacakmısım gıbı bır agrı gogus uclarımda.. adetımın gunu geldı olmadım ve sonrasında tum belırtıler daha net ortaya cıktı..sabah kalktıgım gıbı mıde bulantıları ardından yanmalar..gogus uclarındakı hassasıyet arttı ve okunulmayacak dereceye geldı..kasıkta sızı yerını agrıya bıraktı..yanı adet belırtılerının hemen hemen aynısı ama daha sıddetlısı oluyor canım..veee ozellıkle ayaklarda ateslenme ve sureklı atesının cıkması..
bırde gercekten ıcıne doguo desem..yanı testlerde cıkan negatıf sonuca dr un yaptıgı kan testıne ragmen ben bılıyordum benım yawrum ordaydı..
kan testınde dahı adet gecıkmesı 1 hafta 10 gun olmadan cıkmıyor o yuzden erken testler yaıppta umutsuzluga kapılmayın canlarım..
Benimde şimdi hafif hafif kasıklarımda sızılar var ağrı denmeyecek şekilde ara ara gidip geliyor ama göğüslerde hala hassasiyetlik alla alla işte burada muallakta kalıyorum
dun gece de sol kasığımda ters hareket olunca batma oldu işte bakalım hayırlısı hamiş güzelim dua ette bize bızde hamıs olalım aralıkta he :):116:
O filmlere dizilere tutuluyorum zaten mesela İffet anam bi tecavuzde hemencecik hamile kaldı karı yanasıl bır yumurtalık dedım bu
hamişlerin duası kabul olur derler yha gercektende ole bu aralar hep oluo:) 6 ıslerıde kuvvetlenıyor ınsanın..bunlar dahı hamıleleık belırtılerıır arkadaslar ılla fızyolojık sebepler degıl..bırde depresyon takılmaların basladıgı an bıl ki hamılelıkte buyuk adım atılmıs..
Allahım bu topikteki tüm arkadaslarım insallah en kısa zamanda(aralıkta) hayırlısıyla hamile olduklarını ogrenırler ve saglıklı hayırlı evlatlar dunyaya getırırler amınnnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?