milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bende heyecanla bekliyorum arkadaşlar.. bakalım sonuç ne olacak benim bat'a daha çok var ama eşime göre bu hafta yumurtladım :):) zaten bir ay içerisinde maksimum 6-8 günümüz var.. inşallah doğru zamanda doğru yerdedir o küçük mikroorganizmalar :):) sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanız dileğiyle...dualarınıızı esirgemeyelim birbirimizden :):)

bir an önce bizde hissedelim bu belirtileri

bende şu an hiçbir belirti yok uyku hali belirti ise en çok bu var bendeee akşam erkenden sızıp kaldım şimdi de öyleyim kafamı dayasam uyuycam ama ben bunun belirti olduğunu düşünmüyorum inşallah öyledirr

hahahahahaha ilahiii morwenfb:)))
koptum yaaaaaa:)))) hahayyyyy

Ama haksızmıyım cnm ya :) alla alla mıllet kacıncı denemeden sonra oluyo bunlar hemen hopppp ertesı gun ayyy başım donuyor mıdel bulanıyo honkk yanıı

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin canım dualarım hepimiz için hayırlı zamanda hayırlı şekilde olsun inşallah sen ne kadar süredir evlisin ve ne kadar süredir bebiş istiyosun

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin canım dualarım hepimiz için hayırlı zamanda hayırlı şekilde olsun inşallah sen ne kadar süredir evlisin ve ne kadar süredir bebiş istiyosun

hoşbuldum canı.. ben 18 aylık evliyim son dört aydır kafamrda netleştirdim ama bu ay ilkkez denemeye başladık :)) ilk denemede tutabileceğini pek düşünmüyorum ama yine de bir umut işte :):) herşeyin hayırlısı olsun...

[sıze=3]aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşş

duy sesimiziiiii rabbimmmmmmmmmm

[/sıze]​

ınsallah en kısa zamanda hıssedersın canım..
aksam erken sızmaktan bahsetmıorum o yorgunluk falan olabılır mesela soyle canım.. uykunu ıyı aldın sabah kalktın dıelım soyle saat 3 4 gıbı bır uyku bastırır sana anıden.. arastırırsan bulabılırsın belkı canım..uyku halı hamıleleık belırtılerı arasında yer alır ama her kaynak vermıyor..

Ama haksızmıyım cnm ya :) alla alla mıllet kacıncı denemeden sonra oluyo bunlar hemen hopppp ertesı gun ayyy başım donuyor mıdel bulanıyo honkk yanıı

cok ama cookk haklısınn:) fılm ıste sen sıkma canını:)

ılk denemede tutmayacak dıye bısey yok ımkansız degıl ama kesın de degıl..umarım sanslısındır ..
burdakı arkadaslar kac aydır deneme ıcındesınız?

ılk denemede tutmayacak dıye bısey yok ımkansız degıl ama kesın de degıl..umarım sanslısındır ..

umarım şanslıyımdır ama olmazsa da üzülmeyeceğim biliyorum ki en hayırlı zamanda merhaba diyecek bebeğim bana inşallah...hayırlı zamanda en hayırlı şeklide gelsin bebişlerimiz inşallah... hepimiz adına dua ediyorum beden sağlığı, akıl sağlığı yerinde Allah yolunda evlatlar nasip etsin rabbimiz bize...

bİZİM DAHA İLK DENEMEMİZ BAKALIM NE OLACAK :)

AMİN CNM İNŞŞŞ

aminnnnnnnnnnnnnnnn..

ayyy kızlarr TRT1 de Sabiha Paktuna Keskin var , hayranım bu kadınaaa

rabbim evladımı verirse kesinlikle rehberim bu hatun olacak

bende aynı durumdayım canım bu ay ilk kez denedik hayırlısı ise olur elbet hayırlısı değilse bir sonraki aya devam

bizim ilk denememiz

ayyy kızlarr TRT1 de Sabiha Paktuna Keskin var , hayranım bu kadınaaa

rabbim evladımı verirse kesinlikle rehberim bu hatun olacak

çok başarılı bir kadın sitesinden de çok faydalanıyorum ben

evet canım aynenn, ama henüz hiçbir kitabını okumamıştım,
yavaş yavaş başlıycam

biz dayımızı kaybettik 1 ay önce torunu var 3 yaşında ve dayıma çok bağlıydı...
annesi hep nasıl açıklıycaz diye düşünüyodu çünkü aşırı bi bağlılık var çocukta ve ani beklenmeyen bir ölüm olduğu için
anlatmak güç geldi sitesinden okuduğum bikaç tavsiye ile açıkladık şimdiden okumakta fayda var diye düşünüyorum
çünkü çocukların dünyalarını anlamak gerçekten zor ve yorucu..

başınız sağolsun canım...

ilk önce annelik akademisi hamileyim'den başlycam

canım 2 gündür gün içinde de çok uyku bastırdı. hatta dün baya fenaydım bi ara 5-10 dakika kestirdim akşam da eve gider gitmez üstümü değiştirmeden sızmışım eşim bi geldi uyandım birden üstümde kıyafetlerim şaşkın gibi oldum ben nerdeyim saat kaç nereye gitçem neden kıyafetlerim var diyorum eşime benim işim öyle yorucu değil..
masa başı işte bütün gün oturuyoruz inşallah bi belirtidir buuu

adetin kaç gün geçti canım??? bu belirtiler kaçıncı günden sonra ortaya çıkıyor ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…