milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

yoksa hemen yazıcaktım bende biz nerdeyiz die
çok güzel dua etmişsin amin dielim

ışıl karnım neden büyümüyomuş söledi mi doktor

valla o konuda birşey söylemedi doktor amma velakin bu ay tam 2,5 kilo almışsın diye kızdı :):):) ama bende buraya gelmeden yaklaşık 1 lt su içtim gün içerisinde de 1,5 litre daha tüketmiştim onun etkisi olmasın dedim o zaman kızma işini bu ayda erteleyelim dedi :):) ama bana ders oldu doktora gideceğim gün çok su tüketmeyeceğim... ama normalde kızlar 3 litreyi aşabilirsin su tüketiminde dedi doktor bilginiz olsun....ama akşama eşime söyleyim çeksin bi de göbüş resmi ekleyim bakalım.. ben büyümedi diyorum ama eşim ısrarla büyüdüğünü söylüyo... birde dün balık yemeğe gttik ordaki garsonda misafirimiz ne zamana geliyor diye sordu sanırım artık belli oluyor :)))

yarın gelmezse bende yapsam çıkar mı acep

bi dene ya bence bi zarır olmaz hatta git şimdi yap
benm belkide ilk ay olduğu için yapayım canım yoksada nie canım sıkılsın diodum
hatta adetten bi hafta önce bile yapmıştım ben erken olduğunu bildiğim halde
biraz sabırsızım zaten ben

eklede bizde yorum yapalım bari
senin kilo ilerlemen baya iyi yaa
bi sonraki kontrol ne zaman peki

yürüyüşlere ne zaman başlamak lazım ?
bende gelecek salıydı randevum ama bazı sebeplerden cumartesiye aldırdım bakalım inşallhs kalp atışlarını duyabilirim

bende gelecek salıydı randevum ama bazı sebeplerden cumartesiye aldırdım bakalım inşallhs kalp atışlarını duyabilirim

inşallah duyarsın canım benim :):):) valla havalar güzelleşti artık biz kar kış diye yürüyüş yapamadık ama sen şanslısın kendini yıpratmadan yürüyüş yapabilirsin :)

Daha değil meraklı taze burcun ne senin en az 3 ay dolucak hatta 4 dedilerde ben doktora bi sorucam cuma günü bakalım ne dicek

merhabaalllaaarrr.. nasılsınız hanımlar..?? bikaç gündür yine yokum annemlerdeyim pek girmeye fırsatım ol muyo.. :26: kendinize iyi bakın öptüm hepinizi

benim bugün sabah başım inanılmaz ağrıdı. eyvah migrenim tuttu dedim. sonrasında kendiliğinden geçti çok şükür ama canım sıkın yinede.

benim bugün sabah başım inanılmaz ağrıdı. eyvah migrenim tuttu dedim. sonrasında kendiliğinden geçti çok şükür ama canım sıkın yinede.

Noldu fıstık nie sıkkın canın , bendede var o migrende bebişten sonra hiç tutmadı şükür :13:

Noldu fıstık nie sıkkın canın , bendede var o migrende bebişten sonra hiç tutmadı şükür :13:

aaaa ne güzel maşallah cnm benim geçen gün bir tuttu. 3 gün sürdü. zaten midem bulanıyordu bir de onun bulantısı eklendi. dayanamadım ağladım valla
bugün yine çok korktum öyle olacak diye.

yaa benim iyi bir işim var.rahatım da. ama müdürüm şakayla karışık doğumdan 2 hafta sonra dönmem gerektiğini falan ima etti. bende kanuni haklar falan filan kem kümledim.
kanuni haklardan hiç bahsetme, burada herkes haftasında döndü dedi.hakikaten geçen biri doğum yaptı. 2 hafta sonra döndü geldi
yazın birisi yapmıştı oda 10 gün sonra falan döndü geldi. yine birisi 1 hafta sonra döndü. benim asla yapmayacağım birşey. kesinlikle tüm kanuni haklarımı kullanacağım kullanmama izin vermezlerse de onlar zararlı çıkar. kanunlar benden yana biliyorum.
gerçi kanuni hakkım bitse de çocuğuma bakacak kimse yok onu bakıcıya da emanet etmem. böyle bir ruh hali işte.

az önce eşim aradı çok üzücü bi haber aldım eltimin kuzeni bu gün doğumda vefat etmiş bebiş kurtulmuş elim ayağım tutmuyo şu an bunu size söylemek istemezdim kızlar ama yine de üstüme vazife gibi hissettim kızcağızı tanıyorum çok iyi biri allahım çok fena oldum riski en az olan yöntemleri seçin kızlar lütfenn rica ediyorum ya da hastanenizi iyi seçin

başınız sağolsun cnmAynı şey benim bir tanıdığımında başına gelmişti ve inanılmaz etkilenmiştim. hala da aklıma geldikçe kötü olurum.ben yine de istiyorum. tabii şartlar neyi gösterir bilemem...
nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Rabbim geride kalanlara sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…