idrar yapmıştım canım ben
yoksa hemen yazıcaktım bende biz nerdeyiz die
çok güzel dua etmişsin amin dielim
ışıl karnım neden büyümüyomuş söledi mi doktor
yarın gelmezse bende yapsam çıkar mı acep
valla o konuda birşey söylemedi doktor amma velakin bu ay tam 2,5 kilo almışsın diye kızdı :):):) ama bende buraya gelmeden yaklaşık 1 lt su içtim gün içerisinde de 1,5 litre daha tüketmiştim onun etkisi olmasın dedim o zaman kızma işini bu ayda erteleyelim dedi :):) ama bana ders oldu doktora gideceğim gün çok su tüketmeyeceğim... ama normalde kızlar 3 litreyi aşabilirsin su tüketiminde dedi doktor bilginiz olsun....ama akşama eşime söyleyim çeksin bi de göbüş resmi ekleyim bakalım.. ben büyümedi diyorum ama eşim ısrarla büyüdüğünü söylüyo... birde dün balık yemeğe gttik ordaki garsonda misafirimiz ne zamana geliyor diye sordu sanırım artık belli oluyor :)))
eklede bizde yorum yapalım bari
senin kilo ilerlemen baya iyi yaa
bi sonraki kontrol ne zaman peki
4 mayısta canım :):) ekleyeyim de yapın bakalım yorumlarınıızı :)
başka bişiler dedi mi doktorun
yok canım aynen devam dedi.. şeker yüklemesi yapılacak üç hafta sonra onun dışında tekrar kan tahlili falan istedi... yürüyüş önerdi hergün.. onun dışında da birşey söylemedi :):)
sen ne yaptın? gittin mi doktora??
yürüyüşlere ne zaman başlamak lazım ?
bende gelecek salıydı randevum ama bazı sebeplerden cumartesiye aldırdım bakalım inşallhs kalp atışlarını duyabilirim
yürüyüşlere ne zaman başlamak lazım ?
bende gelecek salıydı randevum ama bazı sebeplerden cumartesiye aldırdım bakalım inşallhs kalp atışlarını duyabilirim
41 kere maaşallaahhhhhallah nazardan korusun inşallah...
benim bugün sabah başım inanılmaz ağrıdı. eyvah migrenim tuttu dedim. sonrasında kendiliğinden geçti çok şükür ama canım sıkın yinede.
Noldu fıstık nie sıkkın canın , bendede var o migrende bebişten sonra hiç tutmadı şükür :13:
içinizde normal doğum yapmayı düşünen varmı kızlar:26:
ben ben ben
az önce eşim aradı çok üzücü bi haber aldım eltimin kuzeni bu gün doğumda vefat etmiş bebiş kurtulmuş elim ayağım tutmuyo şu an bunu size söylemek istemezdim kızlar ama yine de üstüme vazife gibi hissettim kızcağızı tanıyorum çok iyi biri allahım çok fena oldum riski en az olan yöntemleri seçin kızlar lütfenn rica ediyorum ya da hastanenizi iyi seçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?