tünaydın kızlarrr nasılsınııızzzzzz aman ne yoğun bi gün bu günn
bu arada demin kırmızılarım teşrif etti bende sevmeyerek istemeyerek de olsa ağırlamak zorunda kaldım umutlar bi sonraki aya kaldı
ahhhhh boncuğum benim maşallah maşallah eloşumuza kocaman olmuş annesiii
tünaydın kızlarrr nasılsınııızzzzzz aman ne yoğun bi gün bu günn
bu arada demin kırmızılarım teşrif etti bende sevmeyerek istemeyerek de olsa ağırlamak zorunda kaldım umutlar bi sonraki aya kaldı
günaydınn neşemm iyiyiz çok şükürr sen nasılsınn artıkk mayısıı bekliyoruzzz yaniii hadii bakalımm
canım biraz ağrım var bi de işler yoğun onun haricinde iyiyim mayısı bekliycez evet hatta mayısı da beklemiycez ne zaman gelirse gelebilir onun canı bilir biz sabırla her ay bekliycez canım
en azından gecikipte yine kafanı bulandırmadı canım , dur bakalım senin bebiş çok nazlı olcak anlaşılan naz yapıyo , doğru zamanı Rabbim bilir :13:
kızlar başım ağrıyor bide mide bulatım var ya benimde gelcek galiba bugün yarın çok acayipim
canım biraz ağrım var bi de işler yoğun onun haricinde iyiyim mayısı bekliycez evet hatta mayısı da beklemiycez ne zaman gelirse gelebilir onun canı bilir biz sabırla her ay bekliycez canım
evvettt bebişimmm sabırlaa bekliycezzbende çokkk mutluyumm kocam ankarada kalmayacakmış gidip gelicek bugün buraya sosyete pazarıı açılıyorr çarşamba günleri birgüzell şeyler oluyor anlatamam bilmem pazardan alışveriş yapanınız varmı ama akşama gidip altını üstüne getiricemm
ahhhhh boncuğum benim maşallah maşallah eloşumuza kocaman olmuş annesiii
allah sağ salim kocağına almayı nasip etsin canım koca kız olmuş artık yani eloşa kocaman bi maşşalllahhhhhhhh diyorum annnesiii
canımm benimm maşallahh ela bebeğediğer hamişlerdende bekliyoruzzz ela bebek kadar büyüdüklüklerinde
maşallah elamız çok tatlışmış.allah analı babalı büyütsün
ışılcığım maşallahhhhhh
Allah analı babalı büyütsün cnm bnm:):)sağsalimkucağına alırsın inşallah
geçen ay hangi gün regl olmuştun canım gününe daha var 10 nisan yazmışız batını belki bebiş vardır
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.. Allahım hepinize bugünleri yaşatsın inşallh.. hepimize aklı sağlam benedi sağlam ruhu sağlam hayırlı Allah dostu Peygamber sevgilisi sağlıklı imanlı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh...
hepinizi çok seviyorum...
dipnot: nülüş ve zuhal sizlerde dualarımda her zaman varsınız sizden alıntı yapmadım diye kızmayın bana :)
ışıl karnım neden büyümüyomuş söledi mi doktor
nilüşüm sen adetinin 28 günü idrar testi mi yapmıştın yoksa kan tahlilmi hatırlamadım da bilgi verrirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?