milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

umutlar gelecek aya artık canım bebişin geleceği zamanı bekliyor

ahhhhh boncuğum benim maşallah maşallah eloşumuza kocaman olmuş annesiii

allah sağ salim kocağına almayı nasip etsin canım koca kız olmuş artık yani eloşa kocaman bi maşşalllahhhhhhhh diyorum annnesiii

Eki Görüntüle 382364

işte beklenen ela bebekkkk :):):) kızlar maşallahları bekliyorum kızımaaa :):)

canımm benimm maşallahh ela bebeğe diğer hamişlerdende bekliyoruzzz ela bebek kadar büyüdüklüklerinde

günaydınn neşemm iyiyiz çok şükürr sen nasılsınn artıkk mayısıı bekliyoruzzz yaniii hadii bakalımm

günaydınn neşemm iyiyiz çok şükürr sen nasılsınn artıkk mayısıı bekliyoruzzz yaniii hadii bakalımm

canım biraz ağrım var bi de işler yoğun onun haricinde iyiyim mayısı bekliycez evet hatta mayısı da beklemiycez ne zaman gelirse gelebilir onun canı bilir biz sabırla her ay bekliycez canım

ışılcığım maşallahhhhhh
Allah analı babalı büyütsün cnm bnm:):) sağsalimkucağına alırsın inşallah

Son düzenleme:
canım biraz ağrım var bi de işler yoğun onun haricinde iyiyim mayısı bekliycez evet hatta mayısı da beklemiycez ne zaman gelirse gelebilir onun canı bilir biz sabırla her ay bekliycez canım

en azından gecikipte yine kafanı bulandırmadı canım , dur bakalım senin bebiş çok nazlı olcak anlaşılan naz yapıyo , doğru zamanı Rabbim bilir :13:

en azından gecikipte yine kafanı bulandırmadı canım , dur bakalım senin bebiş çok nazlı olcak anlaşılan naz yapıyo , doğru zamanı Rabbim bilir :13:

evet canım geçen ay yaşadığımı yaşamadım tam 28.gün reglim geldi yumurtlamam da oldu düzenimde bi problem yok allahtan bu bile benim için güzel

sindirdim artık bebek işinin kolay olmadığını o yüzden sıkıntı yok benim gibi annesi olacağını kocacım gibi babası olacağını bilse hemen gelir nazlı sıpa

kızlar başım ağrıyor bide mide bulatım var ya benimde gelcek galiba bugün yarın çok acayipim

evvettt bebişimmm sabırlaa bekliycezz bende çokkk mutluyumm kocam ankarada kalmayacakmış gidip gelicek bugün buraya sosyete pazarıı açılıyorr çarşamba günleri birgüzell şeyler oluyor anlatamam bilmem pazardan alışveriş yapanınız varmı ama akşama gidip altını üstüne getiricemm

ayy ben severim sosyete pazarlarını
ankaraya gittiğimde denk gelen varsa bi gideyim derim bendeki annemden kaynaklanıyo gerçi o bayılır sosyete pazarına

ahhhhh boncuğum benim maşallah maşallah eloşumuza kocaman olmuş annesiii

allah sağ salim kocağına almayı nasip etsin canım koca kız olmuş artık yani eloşa kocaman bi maşşalllahhhhhhhh diyorum annnesiii

canımm benimm maşallahh ela bebeğe diğer hamişlerdende bekliyoruzzz ela bebek kadar büyüdüklüklerinde

maşallah elamız çok tatlışmış.allah analı babalı büyütsün

ışılcığım maşallahhhhhh
Allah analı babalı büyütsün cnm bnm:):) sağsalimkucağına alırsın inşallah

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.. Allahım hepinize bugünleri yaşatsın inşallh.. hepimize aklı sağlam benedi sağlam ruhu sağlam hayırlı Allah dostu Peygamber sevgilisi sağlıklı imanlı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh...

hepinizi çok seviyorum...

dipnot: nülüş ve zuhal sizlerde dualarımda her zaman varsınız sizden alıntı yapmadım diye kızmayın bana :)

geçen ay hangi gün regl olmuştun canım gününe daha var 10 nisan yazmışız batını belki bebiş vardır

26 ünde bir adet görüyorum ya ben normal şartlarda en erken yarın gelmesi gerekiyor ondan mı bilmiyorum

yoksa hemen yazıcaktım bende biz nerdeyiz die
çok güzel dua etmişsin amin dielim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…