başınız sağolsun cnmAynı şey benim bir tanıdığımında başına gelmişti ve inanılmaz etkilenmiştim. hala da aklıma geldikçe kötü olurum.ben yine de istiyorum. tabii şartlar neyi gösterir bilemem...
nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.Rabbim geride kalanlara sabır versin
aaaa ne güzel maşallah cnmbenim geçen gün bir tuttu. 3 gün sürdü. zaten midem bulanıyordu bir de onun bulantısı eklendi. dayanamadım ağladım valla
bugün yine çok korktum öyle olacak diye.
yaa benim iyi bir işim var.rahatım da. ama müdürüm şakayla karışık doğumdan 2 hafta sonra dönmem gerektiğini falan ima etti. bende kanuni haklar falan filan kem kümledim.
kanuni haklardan hiç bahsetme, burada herkes haftasında döndü dedi.hakikaten geçen biri doğum yaptı. 2 hafta sonra döndü geldi
yazın birisi yapmıştı oda 10 gün sonra falan döndü geldi. yine birisi 1 hafta sonra döndü. benim asla yapmayacağım birşey. kesinlikle tüm kanuni haklarımı kullanacağım kullanmama izin vermezlerse de onlar zararlı çıkar. kanunlar benden yana biliyorum.
gerçi kanuni hakkım bitse de çocuğuma bakacak kimse yokonu bakıcıya da emanet etmem. böyle bir ruh hali işte.
az önce eşim aradı çok üzücü bi haber aldım eltimin kuzeni bu gün doğumda vefat etmiş bebiş kurtulmuş elim ayağım tutmuyo şu an bunu size söylemek istemezdim kızlar ama yine de üstüme vazife gibi hissettim kızcağızı tanıyorum çok iyi biri allahım çok fena oldum riski en az olan yöntemleri seçin kızlar lütfenn rica ediyorum ya da hastanenizi iyi seçin
içinizde normal doğum yapmayı düşünen varmı kızlar:26:
Vardır ama bi sebebi veya bi rahatsızlığı canım Allah Rahmet Eylesin
Dert ettiğin şeye bak canım yaaa işi bulursunda eğer bebeğini büyütemezsen işte onun acısını hep hissedersin içinde , ben derimki bırak iş filan önemli değil bebişten , kreş yaşına gelince başlarsın tekrar veya eşinin işi iyi değilmi? Mesela benim eşim bana bireysel emeklilik yaptırdı , biraz daha rahatlayınca durumumuz ssk mıda devam ettiricem isteğe bağlı olarak
saol bitanemoff çok kötü oldum allahım o miniğe yazık ne günahı var
az önce eşim aradı çok üzücü bi haber aldım eltimin kuzeni bu gün doğumda vefat etmiş bebiş kurtulmuş elim ayağım tutmuyo şu an bunu size söylemek istemezdim kızlar ama yine de üstüme vazife gibi hissettim kızcağızı tanıyorum çok iyi biri allahım çok fena oldum riski en az olan yöntemleri seçin kızlar lütfenn rica ediyorum ya da hastanenizi iyi seçin
çok kan kaybetmiş takviye edilen kanı vucudu kabul etmemiş
aynen cnm galiba ben de öyle yapacağım) ama burda kimseye söylemeyeceğim öyle yapacağımı. tüm haklarımı istiyorum. hem de ben bebeğimi bırakamam ki
ona nasıl doyulur di mi
cnm yaa bu benim de aklıma çok geliyor. ya bana bişey olursa doğumda diyeo bebeği eve tek başına getirdiklerini falan düşünüyorum da
Benim 3. doktor olucak bu inşallahta son olur canım ama kafamada takılmadı değil ama profösör , hep ameliyatta , randevu almak bile çok zor , acaba normal bi jinekolog dahamı iyi olurdu die çelişki kaldı aklımda , adam ameliyat yapmaktan doğum işlerini unutmuş olabilirmi acaba :44:
benim hala yok doktorumdevlet hastanesine gıcık oldum ama testleri iyi bir laboratuara yaptırıyor. Hem de herkes özel doktorun olsun ama testleri devlete yaptır diyor.
doğumda devlet çok tecrübeli olmasına rağmen (günde 100 tane doğurtuyordur belki) hayatta yapmam.
günaydın canlar.... nasılsınız bakalım....??
neşecim yakınınıza çok üzüldüm canım.. Allahım geride kalanlara sabır versin.. Hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
Canım sen bebişi ilk ne zaman hissettin ben hiçbişey hissetmiyorumda bendemi bi acayiplik var acaba yoksa erkenmi daha ? Ama şu bizim hamilelik takviminde hissetmeye başlayabilirsiniz yazıyoduda ondan sordum :44:
Günaydınnn anne adayları ve aday adayları
günaydın canlar.... nasılsınız bakalım....??
neşecim yakınınıza çok üzüldüm canım.. Allahım geride kalanlara sabır versin.. Hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
kızlarrrrrrrr herkeseee günaydınnnnnnnn nasılsınızzzzneşecimm çok üzüldümm Allah sabırr versin yakınlarına eşininde yardımcısı olsun onun için ne zor olur şimdi o bebeği kucağına almakk Allahımm
ben valla tam olarak 19. haftaada hissetmeye başladım canım benim... daha önceki haftalarda da seyirme olarak hissediyordum ama emin olamıyordum ama şimdi yüreğim yanıyor o hareketleri hissettikçe :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?