milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

saol bitanem off çok kötü oldum allahım o miniğe yazık ne günahı var

Dert ettiğin şeye bak canım yaaa işi bulursunda eğer bebeğini büyütemezsen işte onun acısını hep hissedersin içinde , ben derimki bırak iş filan önemli değil bebişten , kreş yaşına gelince başlarsın tekrar veya eşinin işi iyi değilmi? Mesela benim eşim bana bireysel emeklilik yaptırdı , biraz daha rahatlayınca durumumuz ssk mıda devam ettiricem isteğe bağlı olarak

Vardır ama bi sebebi veya bi rahatsızlığı canım Allah Rahmet Eylesin

içinizde normal doğum yapmayı düşünen varmı kızlar:26:

Bende istiyorum normal doğum annem derki küçükken büyük kalın bezler bağlarmış bana çatım açık olsun die , eğer işe yaradıysa normal yapabilirim sanırım ama normal diede diretmem herhangi bir risk olursa doktoruma bırakırım tabikiii , teyzemde normal çok istedi ama onunda bebişin boynuna kordon dolandığı için mecburen sezeryan oldu , kısmet dielim canım

aynen cnm galiba ben de öyle yapacağım) ama burda kimseye söylemeyeceğim öyle yapacağımı. tüm haklarımı istiyorum. hem de ben bebeğimi bırakamam ki
ona nasıl doyulur di mi

saol bitanem off çok kötü oldum allahım o miniğe yazık ne günahı var

cnm yaa bu benim de aklıma çok geliyor. ya bana bişey olursa doğumda diye o bebeği eve tek başına getirdiklerini falan düşünüyorum da

Benim 3. doktor olucak bu inşallahta son olur canım ama kafamada takılmadı değil ama profesör adam , hep ameliyatta , randevu almak bile çok zor , acaba normal bi jinekolog dahamı iyi olurdu die çelişki kaldı aklımda , adam ameliyat yapmaktan doğum işlerini unutmuş olabilirmi acaba :44:

Son düzenleme:
çok kan kaybetmiş takviye edilen kanı vucudu kabul etmemiş

hastanenin bi ihmali olabilir bence çünkü eskidenmiş o doğumda kan kaybından ölmek canım yaaa , araştırsınlar bırakmasınlar peşini , ben şanslıyım o konuda zaten çok pimpirikliyim kimseden kan almak istemem , eşimle kan gruplarımız aynı :)) Allahın bi lütfu galiba bize

En iyisini yaparsın söyleme tabii , kanunu haklarını kullan sonuna kadar , sonra zaten emanet edemezsin annesiiiii

benim hala yok doktorum devlet hastanesine gıcık oldum ama testleri iyi bir laboratuara yaptırıyor. Hem de herkes özel doktorun olsun ama testleri devlete yaptır diyor.
doğumda devlet çok tecrübeli olmasına rağmen (günde 100 tane doğurtuyordur belki) hayatta yapmam.

sen hangi şehirdesin canım , sizin oradada herşey farklı galiba , devlet hastanelerinin zaten kendi laboratuvarı var orda yapılıyo testler

günaydın canlar.... nasılsınız bakalım....??

neşecim yakınınıza çok üzüldüm canım.. Allahım geride kalanlara sabır versin.. Hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

neşecim yakınınıza çok üzüldüm canım.. Allahım geride kalanlara sabır versin.. Hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

Canım sen bebişi ilk ne zaman hissettin ben hiçbişey hissetmiyorumda bendemi bi acayiplik var acaba yoksa erkenmi daha ? Ama şu bizim hamilelik takviminde hissetmeye başlayabilirsiniz yazıyoduda ondan sordum :44:

kızlarrrrrrrr herkeseee günaydınnnnnnnn nasılsınızzzz neşecimm çok üzüldümm Allah sabırr versin yakınlarına eşininde yardımcısı olsun onun için ne zor olur şimdi o bebeği kucağına almakk Allahımm

Canım sen bebişi ilk ne zaman hissettin ben hiçbişey hissetmiyorumda bendemi bi acayiplik var acaba yoksa erkenmi daha ? Ama şu bizim hamilelik takviminde hissetmeye başlayabilirsiniz yazıyoduda ondan sordum :44:

ben valla tam olarak 19. haftaada hissetmeye başladım canım benim... daha önceki haftalarda da seyirme olarak hissediyordum ama emin olamıyordum ama şimdi yüreğim yanıyor o hareketleri hissettikçe :):):)

fünaydın kızlar
neşecim duruma bende üzüldüm ya etkilendim baya çok zor bişi

Günaydınnn anne adayları ve aday adayları

günaydın zuzu

saol ışılcım amin herkese hayırlı doğumlar nasip olsun

bebişte sağlıklı değil malesef yoğun bakımda umut vermiyolar yaşamıycak sanırım allahın takdiri diyelim annesinden ayrılmak istemiyor

günaydım meleğim nasıl başım ağrıyo anlatamam dün her bakımdan kötü bi gündü işte gerginlikler yaşadım bu haberleri duydum regl oldum filan falan berbatım yine de herşeyin hayırlısı diyorum herşey bizim için işte hayat devam ediyor edecek...hakkımızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
ben valla tam olarak 19. haftaada hissetmeye başladım canım benim... daha önceki haftalarda da seyirme olarak hissediyordum ama emin olamıyordum ama şimdi yüreğim yanıyor o hareketleri hissettikçe :):):)

Ayyyy canım yaaa o bebişi hissetmek anne olmanın ilk duygusu herhalde , bende bazen uzanıp hissetmeye çalışıyorum ama yok :)) erkenmiş daha demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…