milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

cnm bu akşam idrarını yapıp yat. Sabah evde yapmadan git hemen doktora tahlil yaptır bakalım:44::44:

ay canım benim çok teşekkürler inşallah hem ben hemde burdaki koca göbek olmak isteyen hatunlar muradına erer eee parti yaparız artık

unuturmuyuz hiçç havvacım git bi güzel kafanı dinle stres at ve güzel haberlerle dön inşallah

canım melegim çok teşekkürler yavrum inşallah hamiş kalırız stresten uzaklarda dönünce güzel haberler vermenin yanında güzel haberlerde almak istiyorum ona göreeee

neşecim benimde 12. denemem olacak

hepinize afiyet olsun bol bol vitamin olsun yag felan olmasın

siboş çin takvimi tuttumu annem

1984 doğumluyum minnoş 17 nisanda 28i doldurcam 27si ocak ayına bakarsam tutmuyo kız diyo ama 28 ocaka bakarsam erkek tutuyo dr önümüzdeki ay fikrim değişebilir dedi ama görünüş erkek neşem bu arada biz karadenizliyiz kızı vermesseler almasını biliriz AYÇA sendeki göbek değil annem kendini kandırma

NİYE ÖYLE DİYORSUN BACIM YAA GÖBEK İŞTE:))) İLK BAKIŞTA ANLAŞILMIYOR AMA VAR YANİ:))
BU ARADA BENİM EŞİMİN TARAFI HALA BİLMİYOR YA HAFTA SONU ELTİMLER GELDİ. ELTİMİN BİRİ YA SEN GİTTİKÇE ZAYIFLIYORSUN DAHA DA ZAYIFLAMIŞSIN DEDİ
YOK SANA ÖYLE GELİYORDUR AYNIYIM ASLINDA FALAN DEDİM

Eki Görüntüle 386057

merhaba kızlar bu benim dün akşam ki göbiş:))

zayıf olduğun için çok anlaşılmıyor ama tabi ilk haline göre kıyaslamayı en iyi sen yaparsın ayçacım maşallah küçük olsun daha iyi hemen toparlarsın

neşecim benimde 12. Denemem olacak

tamam canım yazıorum

yıl olarak 28 e girdin ama dimi şimdi bu nasıl bakılıyo yaa hangisini baz alıcaz kafam karıştı bak

maşallah manken gibi hatunsun ne güzel işte bu arada eşinin tarafının bilmemesi ne tuhaf yaa sanki oğulları eşin değil ne biçim muamele çok geri kafalı insanlar varhayatta bundan büyük mutluluk varmı ben anlamıyorum kafam basmıyo

VALLA BU ÇİN TAKVİMİNİ BENİM DEKAFAM ALMIYOR. KAÇTAN GÜN ALDIM KAÇ YAŞINDAYIM HİÇ ANLAYAMIYORUM:)))
YOK CNM MANKEN GİBİ DE DEĞİLİM:)) BOYUM UZUN DEĞİL
VALLA BENİM YEDİ SÜLALEM BİLİYOR. ANLAYAMADIM. ASLINDA HERŞEYİ DE KONUŞURLAR AÇIK AÇIK. AMA NE BİLEYİM. KENDİLERİ BİLİR. KİLO ALINCA ANLARLAR. GERÇİ BEN TUTAMAYACAĞIM GALİBA ÇENEMİ HAFTAYA CİNSİYETİ ÖĞRENİNCE SÖYLEYECEĞİM. EŞİM DE ZOR DURUYOR SÖYLEMEMEK İÇİN

hiçbir fikrim yok canım en doğrusunu doktorun bilir ama git bence başka bi doktora daha bi idrar testi daha yaptır , için rahat etsin

Niye söylemediniz hiç anlamadım hadi 3 ay anlarım bizde söylemedik mesela , ilkinde erkenden söylediğimiz için bunda temkinli davrandık , ama son doktor randevumdan sonra aradık başta görümcemi ayyy ağladı kız sevinçten yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…