yaa zuhal diğer topikte yazdımda nedir bu keton die bak ne dedi
eton değeri ve protein değeri idrar da pozitif çıktığı zaman protein kaçağı var demektir.
Tekrar 24 satlik idrar biriktirilerek trekrar test yapılır gene protein ve keton pozitifse
eklampsi tehlikesi çıkabiliyor allah korusun eklampsi,preeklampsi,hellp sendromu bu tabirleri duymuşsunuzdur belki
albumin idrar da protein kaçağı ile birlikte hipertansiyon da gözlenirse böyle sorunlar olabiliyor
yaa endişelendimm ben ışıl gelse o bilir yada eşine sorar yaa
ne güzel ben bebeklerin uğuruna zaten hep inanırım gelmeden daha uğur getirmiş inşallah hayatı da hep böyle olur bebeğinizin
zaten iyiden iyiye soğudum canım çalışmak istemiyorum iş hayatı çok acımasız patronlarsa nankör
[
kız unuturmuyuz seni çatlak teneke arkandan bi damdacana su atıyorum daha çabuk git gel emiii
canım tam anlayamadım resme bir kere daha baksana göbiş ne tarafta
unuturmuyuz hiçç havvacım git bi güzel kafanı dinle stres at ve güzel haberlerle dön inşallah
nasıl yani bacım göğsümün altındaki göbek
ayçacım tamam canım pardon ya kolun fogograftan görününce biraz degişik duruyodu anlayamamıştım ama göbüşün çok tatlı
KOCA GÖBEKLİLERİMİZ
cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT/10 ARALIK_____KIZIMIZ GELİYOOO(korunmayı bıraktığı ilk ay hamiş kaldı)
serinserin_________YAŞ/23_____BAT/6-8 ARALIK___OĞLUMUZ GELİYOOO
umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEBİŞ GELİYOOO(korunmayı bıraktıktan sonra 2. ay hamiş kaldı)
yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK______BEBİŞ GELİYOOO(korunmayı bıraktıktan sonra 3. ay hamiş kaldı)
gelartik___________YAŞ/27______BAT/10 ŞUBAT_____BEBİŞ GELİYOOO(korunmayı bıraktıktan sonra 7. ay hamiş kaldı)
morwenfb_________YAŞ/25______BAT/10 ŞUBAT_____BEBİŞ GELİYOOO(korunmayı bıraktıktan sonra 3. ay hamiş kaldı)
FactorB___________YAŞ/32______BAT/????????______BEBİŞ GELİYOOO(D.K hapını bıraktıktan sonra 3. ay hamiş kaldı)
plasebo___________YAŞ/24______BAT/22 MART______BEBİŞ GELİYOOO(D.K hapını bıraktıktan sonra ilk ay hamiş kaldı)
KOCA GÖBEKLİ OLMA YOLUNDAKİLER
nannen1_______YAŞ/24_________BAT/10 NİSAN________BEKLEMEDE :97:denemede 2. ay
vanillia___________YAŞ/26_______BAT/14 NİSAN________BEKLEMEDE :97:denemede 13. ay
havi1453__________YAŞ/27______BAT/28 NİSAN________BEKLEMEDE :97:
MyHoS___________YAŞ/25_______BAT/5 MAYIS________BEKLEMEDE :97: denemede 5. ay
hmfsst___________YAŞ/21_______BAT/????????_______ZAYIFLAMA DERDİNDE(4 KİLO VERDİ BENİM AZİMLİ HATUŞUM)
BU TABLO DIŞINDA DEĞİŞİKLİK VARMI KIZLAR GEÇMİŞE BAKAMADIM BELKİ KAÇIRDIĞIM BİŞEYLER OLMUŞTUR ÖZLEMDEN HABER VARMI? CİNSİYETİ BELLİ OLAN VARMI?:26:
Dİ Mİ:)) dARISI EN KISA ZAMANDA SENİN BAŞINA CNM BNM
amin canım benim hamişlerin duası çabuk kabul olur bizede dua et olur mu
hepinize afiyet olsun bol bol vitamin olsun yag felan olmasın
siboş çin takvimi tuttumu annem
1984 doğumluyum minnoş 17 nisanda 28i doldurcam 27si ocak ayına bakarsam tutmuyo kız diyo ama 28 ocaka bakarsam erkek tutuyo dr önümüzdeki ay fikrim değişebilir dedi ama görünüş erkek neşem bu arada biz karadenizliyiz kızı vermesseler almasını bilirizAYÇA sendeki göbek değil annem kendini kandırma
neşecim benimde 12. Denemem olacak
1984 doğumluyum minnoş 17 nisanda 28i doldurcam 27si ocak ayına bakarsam tutmuyo kız diyo ama 28 ocaka bakarsam erkek tutuyo dr önümüzdeki ay fikrim değişebilir dedi ama görünüş erkek neşem bu arada biz karadenizliyiz kızı vermesseler almasını bilirizAyça sendeki göbek değil annem kendini kandırma
niye öyle diyorsun bacım yaa göbek işte:))) ilk bakışta anlaşılmıyor ama var yani:))
bu arada benim eşimin tarafı hala bilmiyor ya hafta sonu eltimler geldi. Eltimin biri ya sen gittikçe zayıflıyorsun daha da zayıflamışsın dedi
Yok sana öyle geliyordur aynıyım aslında falan dedim
zayıf olduğun için çok anlaşılmıyor ama tabi ilk haline göre kıyaslamayı en iyi sen yaparsın ayçacım maşallah küçük olsun daha iyi hemen toparlarsın
yıl olarak 28 e girdin ama dimi şimdi bu nasıl bakılıyo yaa hangisini baz alıcaz kafam karıştı bak
maşallah manken gibi hatunsun ne güzel işte bu arada eşinin tarafının bilmemesi ne tuhaf yaa sanki oğulları eşin değil ne biçim muamele çok geri kafalı insanlar varhayatta bundan büyük mutluluk varmı ben anlamıyorum kafam basmıyo
yaa zuhal diğer topikte yazdımda nedir bu keton die bak ne dedi
eton değeri ve protein değeri idrar da pozitif çıktığı zaman protein kaçağı var demektir.
tekrar 24 satlik idrar biriktirilerek trekrar test yapılır gene protein ve keton pozitifse
eklampsi tehlikesi çıkabiliyor Allah korusun eklampsi,preeklampsi,hellp sendromu bu tabirleri duymuşsunuzdur belki
albumin idrar da protein kaçağı ile birlikte hipertansiyon da gözlenirse böyle sorunlar olabiliyor
yaa endişelendimm ben ışıl gelse o bilir yada eşine sorar yaa
ayyyy bu ne kız konu mankeni gibisin maşallahçıtırrrrrr
VALLA BU ÇİN TAKVİMİNİ BENİM DEKAFAM ALMIYOR. KAÇTAN GÜN ALDIM KAÇ YAŞINDAYIM HİÇ ANLAYAMIYORUM:)))
YOK CNM MANKEN GİBİ DE DEĞİLİM:)) BOYUM UZUN DEĞİL
VALLA BENİM YEDİ SÜLALEM BİLİYOR. ANLAYAMADIM. ASLINDA HERŞEYİ DE KONUŞURLAR AÇIK AÇIK. AMA NE BİLEYİM. KENDİLERİ BİLİR. KİLO ALINCA ANLARLAR. GERÇİ BEN TUTAMAYACAĞIM GALİBA ÇENEMİ HAFTAYA CİNSİYETİ ÖĞRENİNCE SÖYLEYECEĞİM. EŞİM DE ZOR DURUYOR SÖYLEMEMEK İÇİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?