günaydın canım
sen kapatmışsın sen açmışsın burayı
günaydın canım
sen kapatmışsın sen açmışsın burayı
sen gittinmi aile hekimine sabah ?
yok 9 da başlıyolar ya biraz daha zaman geçsin öle gidicem iş yerime çok yakın zaten
gittim geldim canım
gösterdim değerleri endişelenecek birşey yok dedi hamile olduğun için böyle değişimlerin olması normal dedi kolestrollüne baksak o da sorunlu çıkar dedi
vücut değişiklik gösteriyo sadece çok su iç dedi
mide bulantısı olmamasıda senn çok dirençli bi vücudun olduğunu gösteriyo dedi normaldede bulanmıyo değerler böyle olduğu haldede bulanmıyo çok dirençlisin demekki dedi
içim rahatladı yya
iyi ki gittin boşuna stres yapacaktın.şimdi bol su iç bakalım.
evt ya öyle oldu içim ferahladı..
senn durumlar nasıl bulantılar devm ediyo mu ?
gittim geldim canım
gösterdim değerleri endişelenecek birşey yok dedi hamile olduğun için böyle değişimlerin olması normal dedi kolestrollüne baksak o da sorunlu çıkar dedi
vücut değişiklik gösteriyo sadece çok su iç dedi
mide bulantısı olmamasıda senn çok dirençli bi vücudun olduğunu gösteriyo dedi normaldede bulanmıyo değerler böyle olduğu haldede bulanmıyo çok dirençlisin demekki dedi
içim rahatladı yya
günaydın kızlarr... ne bu sessizlik:44::44:
öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar
nilüfer çok sevindim bişey çıkmamasına inşallah hep böyle sıkıntısız geçer canım hamileliğinn sağlıkla kucağına alırsınn bebişini :)
evet ayça ya bu aralar böyle kimsecikler uğramıyorr herkes yoğun bende dukan diyetine başladım keyfim yok..canım tatlıı istiyorrama bu sefer kararlıyım bebişten önce göbüşe veda edicem :)))
slm nilüfer canım çok sevindim allahım saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin
nilüfer çok sevindim bişey çıkmamasına inşallah hep böyle sıkıntısız geçer canım hamileliğinn sağlıkla kucağına alırsınn bebişini :)
evet ayça ya bu aralar böyle kimsecikler uğramıyorr herkes yoğun bende dukan diyetine başladım keyfim yok..canım tatlıı istiyorrama bu sefer kararlıyım bebişten önce göbüşe veda edicem :)))
amin caınm saol darısı senn başına
ediyor cnm ama bu gün kusmadım
ben inanılmaz halsizim. elim ayağım tutmuyor.nefes almakta zorlanıyorum.işte böyle
bir ara biz de araştırmıştık baya dukan diyetini. herkes çok memnundu. umarım sende de işe yarar? senin boyun kilon kaç ki cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?