aaaa özel hayata müdahale mi yaptın kız nülüşşş
beğendinmi çeyizciklerimi yüzüklerimi
çok beğendim canım o zaman ne kadarda heyecanlı oluyo herşey ne büyük hevesle hazırlanıyo
sendede gördüm o heyecanı çok hoşuma gitti
çok beğendim canım o zaman ne kadarda heyecanlı oluyo herşey ne büyük hevesle hazırlanıyo
sendede gördüm o heyecanı çok hoşuma gitti
canım buraya yazmak istedimm mesajına cevabıı. çok sağol tatlım allah razı olsunnnn inşallah kendin içinde mutluluktan ağlarsınnnnn. şehir değiştirmekte keramet var evet bak ben değiştirdim
başakcımm zıpırr arkadaşımm nasıl sevindim anlatamam yaa gözlerim doldu resmen bebeğim.. Neden bu kadar şaşırdığımı bilmiyorumm haberini neşeden aldım ve alırr almaz atladım buraya..
Bu arada şehir değiştirmeye karar verdim bide öle denicem bunda bi keramet var diye düşünüyorum
Rabbim sağ sağlimm kucağına almayıı nasip etsinn canımmmm kendine çokk çok dikkat ett en kısa zamanda görüşmek üzere ..
Bizlerden dualarını esirgeme annem
çok sağoll CANIM BENİMM SENİN CEVABINIDA BURAYA YAZMAK İSTEDİMM TOPİKİME KADAR GELMEN BÜYÜK İNCELİK SEN HAMİŞMİSİN UNUTTUM KUSURA BAKMA EĞER DEĞİLSEN TEZ ZMANDA RABBİM SANA DA NASİB ETSİN TATLIMMevet çok sevindik allah tamamına erdirsin canımçok tebrik ediyorum
kızzzzzzzz deli karıııı annem özledim ya ben seniiiiii kuzumm sağol inşallah tez zmanda sende yaşarsın tatlım dua ediyorum sizler içinnn.başaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk tebrik ederim benim çatlak tenekemmm hamişmi oldun sen yaaa inanamıyorumm
Valla kendim hamiş kalmış kadar sevindim inan ki allahım sağ salim kucağına aldırsın bitanem bize de dua et
Benim topikte tebrik ediyo senii kızlar çok sevindilerrrrr
canım buraya yazmak istedimm mesajına cevabıı. çok sağol tatlım allah razı olsunnnn inşallah kendin içinde mutluluktan ağlarsınnnnn. şehir değiştirmekte keramet var evet bak ben değiştirdimDua ediyorum sizler içinnn tez zmanda nasip eder rabbim inşallahhh
canım sadece bu hafta protein haftaya bi gün sebze bigün tekrar protein bu hafta atak evresii bi hafta sonra seyirr ondan sonra güçlendirme yani gayet sağlıklı bu diyeti yapan benimde çevremde hiç sıkıntı yaşamadılar :26: bu safra kesesi ameliyatı olan bu olayı abartmış olabilir biraz gibi geliyo bana :26: çünkü sitede incelersen dukan yemeklerini bünyeyi zorlayacak hiçbir besin ağırlıklıı değilll..mesela bu sabah 1 yumurta ve 2 dilim peynir yedim çayla beraber 11 de tekrar bir yumurta yedim peynirle beraber birazdan öğlen yemeğinde ortalama bi tabak diyelim kavurmam var yanına cola zero öğleden sonra yoğurt bi kase içine yulaf ezmesi karıştırılmış akşamada kıymalı yumurta yapmayı düşünüyorum ondan sonrada yatana kadar ayran yada süt içebilirim .. bugün 2 . günüm bakalım ..
çok sağoll CANIM BENİMM SENİN CEVABINIDA BURAYA YAZMAK İSTEDİMM TOPİKİME KADAR GELMEN BÜYÜK İNCELİK SEN HAMİŞMİSİN UNUTTUM KUSURA BAKMA EĞER DEĞİLSEN TEZ ZMANDA RABBİM SANA DA NASİB ETSİN TATLIMM
günaydın kızlarr
havada kapalı 2 gündür kendimi çok mutsuz hissediyorum yaaa bu havalar beni çok etkiliyo
Canım ben protein dietinden hasta olan 2 kişi gördüm yani sırf protein alınıyo o diette , dukanı incelemedim ama senin diete filan ihtiyacın yok canım yaaa
Kızlar Işıl nerde yaaa bizi unuttumu acaba :26: neyse kötü bişey olmasında Allah korusun , ben dün alışverişe gittim , koca göbük pantolon aldım bide kocagöbük rahat bi alt aldm ama sinir oldum yaaa , koca avm de lcw den başka hamiş kıyafeti satan yok , ordada küçücük bi reyon , çarşıda bakıcam artıkha bu arada 50 factor güneş koruyucu aldım , almadıysanız sizde alışveriş listenize ekleyin , çünkü hamiş olunca güneş lekeleri çok olabiliyo o yüzden krem sürmeden güneşe çıkmak yok en azından yüzümüze
Kızlar Işıl nerde yaaa bizi unuttumu acaba :26: neyse kötü bişey olmasında Allah korusun , ben dün alışverişe gittim , koca göbük pantolon aldım bide kocagöbük rahat bi alt aldm ama sinir oldum yaaa , koca avm de lcw den başka hamiş kıyafeti satan yok , ordada küçücük bi reyon , çarşıda bakıcam artıkha bu arada 50 factor güneş koruyucu aldım , almadıysanız sizde alışveriş listenize ekleyin , çünkü hamiş olunca güneş lekeleri çok olabiliyo o yüzden krem sürmeden güneşe çıkmak yok en azından yüzümüze
günaydın kızlar off yine inanılmaz yoğun başladık sabahtan beri tuvalete gidememdim tutuyorum hala
Sizlerde kaybolmuşsunuz kimsecikler yok topikimiz öksüz kalmışş
Ben karar verdim haziran filan gibi ayrılcam yıllık iznimi kullanayım şu aralar içerde kalmasın sonra bana bay bay
Dayanamıycam bu strese
kızzzzzzzz deli karıııı annem özledim ya ben seniiiiii kuzumm sağol inşallah tez zmanda sende yaşarsın tatlım dua ediyorum sizler içinnn.
Topiki,nde duyuru yaptığın için sağol çok zarifsinn. Topikindeki bütün hatunlar tez zmanda hamiş kalsınnnnnnnnnnn
Neşecim çok şanslısın canım benim babamda eşimin babasıda vefat etti , bizimkide ilk torun olucak ama dedesi olmicak malesefiyi yapmışsın söylememekle bence çünkü onlarıda stresse sokmaya gerek yok , hemde sürpriz olur bebiş gelince :118:
sağol canım benim öyle aşırı bi kilom yok evet ama dikkat etmem lazım .. bu arada herkese günaydınn müthiş bi karın ağrısıyla uyandım ve benim kırmızılar gene erken geldii ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?