milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

çok beğendim canım o zaman ne kadarda heyecanlı oluyo herşey ne büyük hevesle hazırlanıyo
sendede gördüm o heyecanı çok hoşuma gitti

hiç sorma canımcım nasıl büyük heyecanlardı şimdi herşey eskidi bile baksana bebiş derdine düştük sayende bende yad ettim eski topiklerimi

zaman geçmiş eskimişiz yahuu

Son düzenleme:
canım buraya yazmak istedimm mesajına cevabıı. çok sağol tatlım allah razı olsunnnn inşallah kendin içinde mutluluktan ağlarsınnnnn. şehir değiştirmekte keramet var evet bak ben değiştirdim Dua ediyorum sizler içinnn tez zmanda nasip eder rabbim inşallahhh

evet çok sevindik allah tamamına erdirsin canım çok tebrik ediyorum
çok sağoll CANIM BENİMM SENİN CEVABINIDA BURAYA YAZMAK İSTEDİMM TOPİKİME KADAR GELMEN BÜYÜK İNCELİK SEN HAMİŞMİSİN UNUTTUM KUSURA BAKMA EĞER DEĞİLSEN TEZ ZMANDA RABBİM SANA DA NASİB ETSİN TATLIMM

kızzzzzzzz deli karıııı annem özledim ya ben seniiiiii kuzumm sağol inşallah tez zmanda sende yaşarsın tatlım dua ediyorum sizler içinnn.

Topiki,nde duyuru yaptığın için sağol çok zarifsinn. Topikindeki bütün hatunlar tez zmanda hamiş kalsınnnnnnnnnnn

bende öbür topiğe girdim bi baktım çıkmışsın nasıl üzüldüm anlatamam sevindim burada olmana nasıll gidiyor hamilelikk bakalım varmı bi sıkıntı bide sen çalışmıyosunn dimii kendine çok çok iiyi bakk daha sıkk gell bide yahuuu (

Canım ben protein dietinden hasta olan 2 kişi gördüm yani sırf protein alınıyo o diette , dukanı incelemedim ama senin diete filan ihtiyacın yok canım yaaa

günaydın kızlarr
havada kapalı 2 gündür kendimi çok mutsuz hissediyorum yaaa bu havalar beni çok etkiliyo

Rica ederim canım topikçe çok sevindik biz :119::119::119: artık darısı bizim fıstıklara inşallah

Kızlar Işıl nerde yaaa bizi unuttumu acaba :26: neyse kötü bişey olmasında Allah korusun , ben dün alışverişe gittim , koca göbük pantolon aldım bide kocagöbük rahat bi alt aldm ama sinir oldum yaaa , koca avm de lcw den başka hamiş kıyafeti satan yok , ordada küçücük bi reyon , çarşıda bakıcam artık ha bu arada 50 factor güneş koruyucu aldım , almadıysanız sizde alışveriş listenize ekleyin , çünkü hamiş olunca güneş lekeleri çok olabiliyo o yüzden krem sürmeden güneşe çıkmak yok en azından yüzümüze

Neşecim çok şanslısın canım benim babamda eşimin babasıda vefat etti , bizimkide ilk torun olucak ama dedesi olmicak malesef iyi yapmışsın söylememekle bence çünkü onlarıda stresse sokmaya gerek yok , hemde sürpriz olur bebiş gelince :118:

Canım ben protein dietinden hasta olan 2 kişi gördüm yani sırf protein alınıyo o diette , dukanı incelemedim ama senin diete filan ihtiyacın yok canım yaaa

sağol canım benim öyle aşırı bi kilom yok evet ama dikkat etmem lazım .. bu arada herkese günaydınn müthiş bi karın ağrısıyla uyandım ve benim kırmızılar gene erken geldii ..

iyi rahat ettirir seni aldıkların ama hamile kıyafeti hakkaten pek yok sanırım ya herkes aynı dertten şikayıtçi

herkese günaydınlar şekerlerim zuhalcim uzun zamandan beri avm gitmiyordun iyi olmuştur senin için

günaydın kızlarrrrr
valla ben de ışılı çok merak etmeye başladım. inşallah iyidir:18::18::18:

günaydın kızlar off yine inanılmaz yoğun başladık sabahtan beri tuvalete gidememdim tutuyorum hala

Sizlerde kaybolmuşsunuz kimsecikler yok topikimiz öksüz kalmışş

Ben karar verdim haziran filan gibi ayrılcam yıllık iznimi kullanayım şu aralar içerde kalmasın sonra bana bay bay

Dayanamıycam bu strese

zatn o zamana kadar hamişte olursun halana göre ohh mis gibi evde dinlenirsin

AMİİN YAVRU KUŞUMM ALLAHIM HAYIRLI ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH

AHHH NAZIL ÜZÜLDÜM ŞİMDİ ANLATAMAM NASİP KISMET BÖYLEYMİŞ ZUZUM ALLAH MEKANLARINI CENNET EYLESİN

BİZİMKİ ÇOK HEVESLİ BAKALIM NE ZAMAN GELİCEK NAZLI KUŞUMUZ

sağol canım benim öyle aşırı bi kilom yok evet ama dikkat etmem lazım .. bu arada herkese günaydınn müthiş bi karın ağrısıyla uyandım ve benim kırmızılar gene erken geldii ..

GÜNAYDIN MELEĞİM HAYIRLI OLSUN TATLIM ARTIK MAYISA BOMBA GİBİ GİRİCEZ İNŞALLAH YENİ BAT Nİ ZAMAN
:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…