canım boyum 1.60 kilom 59
hedefim 51-52 ye kadar inmek banada en uygunu dukan geldi canım burda iş yerinde biri yapıyor 8 kilo verdi hiçbir diyeti bir hafta uygulayamadım ben malesef irade konusunda biraz zayıfım çabuk gaza geliyorum :)))
dün başladım bakalım bu sefer kararlıyım inşallah bu hafta protein haftam sınırsız beyaz et kırmızı et tüketebiliyorum o yüzden çok rahat şimdiden etkilerini görmeye başladım tam 1 kilo gitmiş bi günde kii çok normal dünden beri şeker tuz ve unlu hiçbişey tüketmedim.. bakalımm gelişmeleri bildiririm size canımm hele bi haftasonunu göreyim :))))
canım bence çok gereksiz yaa çünkü kilon iyi , göbek varsa zaten gitmiyo illa mekik çekicen başka yolu yok , bende diyet yaptığım için biliyorum proteine yüklenmek problem yaratabiliyor , genede sen bilirsin ama ben tavsiye etmem , ben herşeyi yiyerek zayıfladım karbonhidrat ve protein dengeliydi , bu protein dietlerinden sonra safra kesesi ameliyatı olan 2 kişi tanıyorum , eğer kilo vermek istiyorsan tatlıyı kesmen suyu artırman yeterli , haftada 1 yerine yarım kilo verirsin ama riske girmezsin
Halsizlik bendede çok var bikaç gündür , sıpalar emiyomu enerjimizi napıyolaralışverişe gidicem ona bile halim yok gibi
canım boyum 1.60 kilom 59
hedefim 51-52 ye kadar inmek banada en uygunu dukan geldi canım burda iş yerinde biri yapıyor 8 kilo verdi hiçbir diyeti bir hafta uygulayamadım ben malesef irade konusunda biraz zayıfım çabuk gaza geliyorum :)))
dün başladım bakalım bu sefer kararlıyım inşallah bu hafta protein haftam sınırsız beyaz et kırmızı et tüketebiliyorum o yüzden çok rahat şimdiden etkilerini görmeye başladım tam 1 kilo gitmiş bi günde kii çok normal dünden beri şeker tuz ve unlu hiçbişey tüketmedim.. bakalımm gelişmeleri bildiririm size canımm hele bi haftasonunu göreyim :))))
ışıl nirelerde yaw göremedim hiç onu:26::26::26:
selam kızlar nasılsınız?
off ben bu gün yine yoğunummm çooooookkk sıkıldımmmmmm yorulduuuuuuuuummmmmm bunaldımm
nülüşş sorun olmamasına çok sevindim tatlım inşallah hep böyle devam eder hamişliğin
meleğim sana da kolaylıklar diliyorum rejim işi zor iş yaa spor yap bol bol yemeğinden çok fazla kısma spor olmadan giden kilo geçicidir bıraktığın gibi geri gelir cicim mekik ip atlama oryantal dans akşamları bunları yap fıstık gibi olursun
olabilir cnm kafamı 2 dk. masaya koydum uyumuşum valla
aaa fazla değilmiş. çok abrtıda bişey yok diyette anlattığın kadarı ile. yani ben bunları yesem inanılmaz doyarım
ışıl nirelerde yaw göremedim hiç onu:26::26::26:
oryantal mii olur neden olmasın
2 gündür yok ışıll hepimiz meraktayız:26:
evet canım oryantal çok faydalı bel göbek çevresi inanılmaz şekilleniyo bi de ip atlamak da güzel ama bebiş düşündüğüm için bu aralar ben yapamıyorum hiç birini 2 aydır filan folklor yapıyodum ona da ara verdim gitmiyorum
ne oldu acaba yoğunmu o da ben gibi umarım ciddi bişey yoktur:18::18:
spor bana ters neşem yapamıyorum yada işime gelmiyorr diyelim :101: sabahları yürüyeyim diyorum erken kalkmak da işime gelmiyorroff çok üşengecim ben böyle konularda
dans etmeyi sevmezmisin annem aç müziği tepin yarım saaat kendi kendine hem spor yapıyomuş gibi şartlamazsın kendini eğlenceli de oluyo geç aynanın karşısına hopla zıpla kıvır yandan yandan zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın valla
benim halam feci fal bakar ben pek inanmam aslında ama ölüm hastalık gibi bikaç şeyi tutturunca ona fal baktırmak istemiyorum pek tırsıyorum:18::18:
annemle babam dün halama oturmaya gitmiş halamda meshurdur illa türk kahvesi içilir annem içmişken falda bakayım demiş halam
gene herzamanki gibi bikaç nokta atışı yapmış sonra da ne dese beğenirsiniz
torun gelicek size ama hemen değil bikaç ay sonra demiş
babamla annem havalara filan uçmuşlar tabi çünkü şu an istemediğimizi onun için yapmadığımızı zannediyolar henüz söylemedim ben anneme:18:
babam ağzı kulaklarında gezmiş bütün gece aşırı şekilde torun istiyo yaa bize pek belli etmiyolar ama her fırsatta bunu hissediyorum
benim halam feci fal bakar ben pek inanmam aslında ama ölüm hastalık gibi bikaç şeyi tutturunca ona fal baktırmak istemiyorum pek tırsıyorum:18::18:
annemle babam dün halama oturmaya gitmiş halamda meshurdur illa türk kahvesi içilir annem içmişken falda bakayım demiş halam
babamla annem havalara filan uçmuşlar tabi çünkü şu an istemediğimizi onun için yapmadığımızı zannediyolar henüz söylemedim ben anneme:18:
babam ağzı kulaklarında gezmiş bütün gece aşırı şekilde torun istiyo yaa bize pek belli etmiyolar ama her fırsatta bunu hissediyorum
ayyy hadi hayırlısı kızzzz inşallah olur
bugün senn daha önceden açtığın konuluru baktım çeyizini yüzüğünü gördüm
oooo halanın ağzına sağlıkk neşemağzından bal damlamışş yani hadii bakalımm bekleyelimm kıyamam ya bütün anneler babalar böyle önce evlenip mutlu olduğumuzu görmekk sonrada evlatt sahibi olduğumuzu görmek istiyolarr sizinkilerin ilk torun olacak değilmii canımm , bizimkilerde bi tane var abimin oğlu bana çok fazla sormuyolar o yüzden
inşallah cnm....inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız senin deben de söylememiştim annemlere ne olur ne olmaz diye.Olur olmaz üzülmesinler dedim.
aaaa özel hayata müdahale mi yaptın kız nülüşşş
beğendinmi çeyizciklerimi yüzüklerimi
valla bende anneme allah allah o nerden çıktı dedim ayak yaptım canım (istemem yan cebime koy)
ilk torunları olucak canım babam ismini bile bulmuş hasret çekiyo ya kız olursa hasret koycakmış adını alem adam yaa hasret aşağı hasret yukarı söylenip duruyoo
bende diyorum ki baba ben sana kıyamıyorum daha 46 yaşında seni dede yapmaya niyetim yok zımba gibi adamsın senin dede olucak yanın varmı diyorum
ne güzel işte gencim daha çok koştururum peşinde diyoo çok isityolar çoookkk:18::18::18:
inşallah canım söylemeye de niyetim yok ayçacım ya daha da uzarsa bu süreç onları üzmek istemem kendi içimde hallederim diye düşünüyorum allahım çok bekletmez umarım
valla nilüş benim aklımıda çeldi ben de baktım:))) çoookkk ta beğendim. güle güle kullan hepsini cnm
Amin cnm Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin inşallahneyse az kalmış
aaaa özel hayata müdahale mi yaptın kız nülüşşş
beğendinmi çeyizciklerimi yüzüklerimi
valla bende anneme allah allah o nerden çıktı dedim ayak yaptım canım (istemem yan cebime koy)
ilk torunları olucak canım babam ismini bile bulmuş hasret çekiyo ya kız olursa hasret koycakmış adını alem adam yaa hasret aşağı hasret yukarı söylenip duruyoo
bende diyorum ki baba ben sana kıyamıyorum daha 46 yaşında seni dede yapmaya niyetim yok zımba gibi adamsın senin dede olucak yanın varmı diyorum
ne güzel işte gencim daha çok koştururum peşinde diyoo çok isityolar çoookkk:18::18::18:
inşallah canım söylemeye de niyetim yok ayçacım ya daha da uzarsa bu süreç onları üzmek istemem kendi içimde hallederim diye düşünüyorum allahım çok bekletmez umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?