canım 28 kasımda beklediğimiz bi haberimiz var onu haricinde herkesin BATı aralık ayında bakalım kısmet inşallah herkesin göbişi dolsun
çok heyecan verici bi bekleyiş
allah ıslah etsin kayınvalideni bu nasıl bir insan ya ?? kendi oğlunun psikolojisini senin psikolojini hiç düşünmeden dangıl dungul konuşuyor çok sinirlendim inanırmısın..
zaten yeterince gerginsiniz üzgünsünüz bir de çıkmış etrafa benim oğlum kısır diyor nasıl bir mantıktır bu çözemiyorum
allah bazılarına vicdan vermiyor anne olsa dahi...
artık olan olmuş canım etrafa karşı kulaklarınızı tıkayın duymayın bunu yapmak zorundasınız...kimseye bişey ispat etmek zorunda da değilsiniz...
bu dönemde ne kadar bitkin olsan da eşine senden başka destek vercek insan yok o yüzden güçlü olmak ya da güçlü görünmek zorundasın..
sende anne olma isteği nasıl cayır cayır yanıyorsa eşinde de baba olma isteği okadardır emin ol...
kimseyi duymayın görmeyin önünüze bakın canım bol bol da dua et allahım doğru zamanda kucağına verecektir ben inanıyorum...
kızlar benimde yumurta çatlama zamanımda kasığımda çok feci ağrı oluyor.bi ben yaşıyorum sanardım ve anormalik gibi algılardım.topiği okuyunca rahatladım.
ama bu ağrılar hiç bitmiyorki.
yumurlama zamanı ağrı?
adet öncesi 1 hafta ağrı?
adetli ikende zaten 1 hafta ağrı?
eeeeeeee geriye normal günüm ne kaldı.
Kızlar sanırım siz hep gündüz giriyorsunuz akşamları uğruyorum arada ama topikte kimse olmuyor bende genelde akşamları kk dayım
ALLAH razı olsun canım güzel temennilerin için.Bizden yuvamızdan uzak dursunlar şirretler tobarlancaz inş ama zaman cnmmm be...burdan sizlerin tatlı belirtilerini heycanlarını okuyup güzel haberlerinizi takip etmek bana iyi gelio deli gibi mutlu oluorumm.Rabbim hayırlısını versin hayırlısıyla göbişlerimiz dolsunnn inşşş.
ya kızlar bide tuhaf ama bu ay benherkesten çok umutluyum ama sanki morwenfb ve mYHoS arkadaşlarım canlarım ikinizden müjdeli haberler gelcek gibi hissediorum inş rabbim söyletiodur ama ne bileyim ben bekliorumm öpüyorum çok iyi uyklarr...
günaydınnnnnnnnnn
GÜNAYDINNNN CANLAR nasılsınız bakem bugün en yakın arkadaşım doğum yapacak kızlar dualarınızı eksik etmeyin kız kendini normal doğuma şartlamıştı doktor son dakika çatın dar normal doğuramazsın dedi yainşallah sağlıcakla alır kucağına bebişini
günaydııııııııııııııııııııııııınn canım güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum hepimiz için soooooooooooooon 4 hadi bakalımm
GÜNAYDINNNN CANLAR nasılsınız bakem bugün en yakın arkadaşım doğum yapacak kızlar dualarınızı eksik etmeyin kız kendini normal doğuma şartlamıştı doktor son dakika çatın dar normal doğuramazsın dedi yainşallah sağlıcakla alır kucağına bebişini
evet canım son 4 ama ne 4....
bu sabahtan beri hamile olmadığımı düşünüyorum ve nedense hiç üzülmüyorum..
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
QUOTE]
:105::105::105::105::105:
tabiki herşeyin hayırlısını diliyoruz rabbimizden ama neden böyle söyledin şimdi:26:
:105::105::105::105::105:
tabiki herşeyin hayırlısını diliyoruz rabbimizden ama neden böyle söyledin şimdi:26:
sağolun kızlar inşalllah darısı bizlerin başına bende ona kızdım ya 9 aydır muayene ediyosun çatının dar olduğunu yenimi gördün alla allah ya böyle olunca uyuz oluyorum
ne bileyim canım yaa,
galiba artık her ay aynı hüsranı yaşamaktan şimdiden alıştırıyorum kendimi..
şimdiye kadar nasıl olmadıysa yine olmamıştır gibi geliyor işte bir yerden sonra insana..
aman olsunn yaa, 1-2 aya aşılama o da olmadı tüp bebek artık,
Allah büyük...[/QU
kızlar sıkıntıya sokmayın kendınızı bol bol dua edin olmadığı ay diyinki demekki rabbim benim hakkımda bunu hayırlı görmüş isyan etmeyin ınsanlar 10 12 yıl uğrasıyo tüp bebek için oda onlar gelsin aklınıza herşeyi oluruna bırakın
sağolun kızlar inşalllah darısı bizlerin başına bende ona kızdım ya 9 aydır muayene ediyosun çatının dar olduğunu yenimi gördün alla allah ya böyle olunca uyuz oluyorum
kızlar sıkıntıya sokmayın kendınızı bol bol dua edin olmadığı ay diyinki demekki rabbim benim hakkımda bunu hayırlı görmüş isyan etmeyin ınsanlar 10 12 yıl uğrasıyo tüp bebek için oda onlar gelsin aklınıza herşeyi oluruna bırakın
ne bileyim canım yaa,
galiba artık her ay aynı hüsranı yaşamaktan şimdiden alıştırıyorum kendimi..
şimdiye kadar nasıl olmadıysa yine olmamıştır gibi geliyor işte bir yerden sonra insana..
aman olsunn yaa, 1-2 aya aşılama o da olmadı tüp bebek artık,
Allah büyük...
sıkma canını lütfen olumsuz düşünmek yok elbet olacak bu gün değilse bile bir gün olacak
olumsuz düşümek bizi moralman çökertiyor allah korusun depresona bile sokabilir
hayırlısını dileyelim yalnızca
günaydın kızlar...
yok canım iyiyim öyle moral bozukluğu falan yok, hem daha belli de değil kii..
Ama kendimi varmış gibi hazırlayıp hayal kırıklığı yaşamaktansa olmadığına alıştırmak daha işime geliyor, ha varsa ne güzel sürprüz olur, ama yoksa da şaşırmam yani
Hadi bakalım herkesten bebek haberi bekliyoruuuuzzzzz
günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?