Ovulation Calendar - Free to Use
kızlar site ingilizce ama süper bişi ingilizcesi olan varsa tek 1 tarihle sana düşük yüksek mükemmel yumurtlama zamanlarını veriyo
bende coookkk iyiyim canim Allah seninde neseni eksik etmesin insallah...günaydıııııııııııııınnnn allah bozmasın bomba gibiyim bu gün enerji patlaması yaşıyorum sen nasılsın??
Heheheh yerım sizi kızlarr teşekkür ederim anca geldimmmmmmmmmnasılsınız bebeklerimmmmmm :90:
bende coookkk iyiyim canim Allah seninde neseni eksik etmesin insallah...
Yemek yiyip geliyorummm beni bekleyinn
Ovulation Calendar - Free to Use
kızlar site ingilizce ama süper bişi ingilizcesi olan varsa tek 1 tarihle sana düşük yüksek mükemmel yumurtlama zamanlarını veriyo
bende ilk etapta fertility friend sitesi sanmistim ama o degilmis bende yaptim kendim icin guzel seyler diyor gercekten...
Baktım valla güzel birşeye benziyor diyorkiii
2 Kasım 2011 Çarşamba - döngüsünün ilk günü Cuma 18 Kasım 2011 - hamile kalma şansı Cumartesi 19 Kasım 2011 - Biraz verimli, iyi bir kız hamile kalma şansı Pazar 20. Kasım 2011 - Bereketli hamile kalma, 21 Kasım 2011 Pazartesi - Bir erkek hamile ÇOK verimli, en iyi şans 22 Kasım 2011 Salı - yumurtlamak için
Cuma 2 Aralık 2011 - Gebelik testi
Anammm hadi hayırlısı da ben 20 kasım ve 21 kasımda ilişkiye girdikmi hatırlamıyorum gerçi 2 gundur bişi yapmadık ozamannn 21 de yapmışız sanırımayyy hadi hadiii
valla mehay ben iyi günlerin 1 tanesini tutturdum inşallah bugün süper günüde tutturacağım inşallah adamcağızım eve gelebilrise
niye nerdeki canim??
benim eşim makam şöförü o yüzden çok geç saatlerde geliyo bazen de hiç gelemiyo
hamileysen bir oglusun olacak o zaman
kizlar fertility friend 'deki ovulasyon kartlarini bilen varmi aranizda??
heheyyyytt ben geldiimm
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
hoşbuldum şekerimm, elektrikler gitti ben de yemek yapayım bari dedim...
ama zor yaptım valla kasıklarımda inanılmaz bir sancı oluyor:26::26:
yaa ben test yapsam mı dayanamıyorum
hoşbuldum şekerimm, elektrikler gitti ben de yemek yapayım bari dedim...
ama zor yaptım valla kasıklarımda inanılmaz bir sancı oluyor:26::26:
yaa ben test yapsam mı dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?