milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

inşşş.kuzucum Allah söyletiodur saatine denk gelsin de rabbim duysunn sesimizi,bolll boll dua istermmm haaa:) ben çok umutluyumm bu ay rabbim bu sayfadakilerin yüzünü güldürcek mucizelerini göstercek inşş...

uMUTLUUU OL TATLIM YAA:) ben hepimiz için umutluyum ama ağzımdan siz cıktınızz hadi inş.bu ay rekor hamiş bizim linkten çıkar Rabbim mucizelerini gösterir sevindirir bizi AMİİİİİİİİİİİİİN

inşşş.kuzucum Allah söyletiodur saatine denk gelsin de rabbim duysunn sesimizi,bolll boll dua istermmm haaa:) ben çok umutluyumm bu ay rabbim bu sayfadakilerin yüzünü güldürcek mucizelerini göstercek inşş...

Amin bitanem insallah bizde oyle umut ediyoruzzz

günaydın kızlarrrr

neşecim geçmiş olsun tatlım, acaba tansiyonun mu yükseldi,
nasılsın bugün?

çamaşır makinasının bitmesini beklerken araştırma yyaptım aşağıda paylasıyom kızlar

1.haftada neler oluyor? - HTHayat

bakın bakalım hafta hafta ne oluyomuş

site güzelmiş ben takip ederim artık burayı sık sık

bu arada günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn herkese

mutlu bir gün diliyorummmmm

Günaydın herkese canlarrr

Evet site gerçekten çok güzelmişte eğer ben 3.cü haftayı doldurduysam ne bulantı varrrrrrr nede göğüslerimde şişlik
sadece bugün bıraz bel ağrısıyla kalktım sabah oda diyorum heralde ters yattım :S

çamaşır makinasının bitmesini beklerken araştırma yyaptım aşağıda paylasıyom kızlar

1.haftada neler oluyor? - HTHayat

bakın bakalım hafta hafta ne oluyomuş

günaydın kızlarrr hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah

Günaydın cnm aminnn inşş Cuma günümüz inşş hayırlı bol belirtili olsun..Hamile olmak isteynlerimiz bir an önce hamile kalabilsin inşşş...

[TABLE="width: 880"]
[TR]
[TD][SIZE=-1]Cinsi münasebetten evvel avret yerini açmadan Enbiya Suresi'nin 87. ve 88. ayet-i kerimeleri üç kere okunur. Bu ayeti kerimler şunlardır:
[/SIZE][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlaaaaaaaarr

ya test yaptım 2. çizgi silik çıktııı

ya gidip bi test daha mı alsam

kızlaaaaaaaarr

ayyyy cıddımısınnnnnnnnnnnnnn ayyy kalbıme ınecek sımdıı hemen doktora gıt kan testı yaptırrrrrrrrrr haydııııııııııı koşşşşş

günaydın kızlar....

günaydıııııııııııııınnnnnnn

günaydın kızlarrr hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah

günaydınnnn hepimize hayırlı cumalar canımmm

kızlaaaaaaaarr

ne ne neeeeeeee aman allahıııııııımmm kan testi yaptır hadiiiiiiiiiiii

dur bak resmini eklicem

bekliyoruzzzzzzzz çok heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…