allahım hepinize nasip etsin bunu rabbim..
bana siz uğurlu geldiniz
gerçi 2 sene üzerine hala inanamıyorum ya ne diyimm
dün akşam tüp bebek yaptırabileceğim yerleri araştırıyordum
nazzzzzzzzzzzzzz gerçekten çok sevindim canım sabırsızlıkla kan testini de bekliyorum kız çok heyecan yaptım galiba kalbimin ritmi değişti ayol ağzımdan çıkıcak sanki şimdi gün güm atıyoooooooooo
canım daha 3 günüm var aslında ama dayanamadım
bana siz uğurlu geldiniz
dün akşam tüp bebek yaptırabileceğim yerleri araştırıyordum
aminnnnn canımm
şimdi sıra sizdeeeee
valla ben üşümemden şüphelenmiştim, yanılmamışım
canım daha 3 günüm var aslında ama dayanamadım
bana siz uğurlu geldiniz
dün akşam tüp bebek yaptırabileceğim yerleri araştırıyordum[/QUOTE
amin inşallah canım senın ıcınde hayırlısı olsun anasına babasına hayırlı bır evlat olsun
Kurban olduğum Rabbim nekdar buyuk bak MAŞALLAH MAŞALLAH
Mınık bebeğimiz hoşgelıyooo Teysee oluyoruz Teyseeeeeeeeee
ay tatlım ben ağlamaktan bi hal oldum,
yarın kesinleşecek allahım hevesim kursağımda kalmasın noluuurr yaa
yaaa gözde ben inanamıyorum yaa
sanki yarın kanda negatif çıkacak
normal mi böyle hissetmem
ilk kez böyle bi testle karşılaştın dimi daha önce de bu şekilde olup sonradan olumsuzluk yaşadınmı canımmm :26:
büyük allahım ayağını güzel sürt kız arkandan dökülelim biz de
yaaa gözde ben inanamıyorum yaa
sanki yarın kanda negatif çıkacak
normal mi böyle hissetmem
ya bikere çok silik çıkmıştı, ama çok silikti
ozaman 2. testte çıkmadı
ben yinede kan verdm negatifti ama şuan görseniz bildiğin 2. side aynı koyulukta
kız bu 3 gün kala bu kadar koyu olur muuu
yoksa ben 2 aylıkmıyım
bak koyuyorum resmini
Hiç sanmıyorum bebekkk :) sakın uzulme stresss yapmaaaaa artık senın bı kaç ay boyunca oturup dınlenme vaktın ne olur yorma kendını olurmuuu hadı gıt dınlen bızıde bırakk onun artık annesıne tutunma vaktıı
şimdi çok belirgin canım evet resimlerden de çok belli oluyor allahım yanıltmasın ne olur dua edelim bol bol şu mubarek günde hadi
hayır ya gitmesinnnnnnn bizim ona ihtiyacımız var yatsın koltuğa uzansın ama yine konuşsun bizimleee olmaz göndermiyorummm
yaa kızlar yaa bizde hamiş olalımmmmmmm :):) çok heyecanlandım vallaaaa... Allahım hepimize nasip etsin bu duyguyu....
Hiç sanmıyorum bebekkk :) sakın uzulme stresss yapmaaaaa artık senın bı kaç ay boyunca oturup dınlenme vaktın ne olur yorma kendını olurmuuu hadı gıt dınlen bızıde bırakk onun artık annesıne tutunma vaktıı
şimdi çok belirgin canım evet resimlerden de çok belli oluyor allahım yanıltmasın ne olur dua edelim bol bol şu mubarek günde hadi
hayır ya gitmesinnnnnnn bizim ona ihtiyacımız var yatsın koltuğa uzansın ama yine konuşsun bizimleee olmaz göndermiyorummm
Tamam gitmesin ama oaman belirtilerini anlatsın bıze yoksa ben burda ortadan ıkıye ayrılacağım carttttttttttt dıyeee
ayyy canımmmm çok tebrik ederim yaaaa... bize de dua et ne olur.... tüylerim diken diken oldu valla... çok çok tebrik ederimmmmm
ayyy anneme anlattım şimdi telefonda kadın nasıl sevindi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?