milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

biz oğlumuz olursa Yaman
kızımın olursa Ezgi istiyoruz

bizim ailede çocuk şekli şöyle ablamın allah bağışlasın 1 oğlu var 2 görümcem var 2sindede allah bağışlasın oğlan var eee 1 tane kız lazım gelir be kızlar allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin he gönlümden geçen kız

oğlum olursa ismi mehmet koray istiyoruz kız olursa sürekli değişiyo EFSA İLKİM HAYAT v.s :)

bizim eşimin tarafında da hep erkek var yahu bakalım allah hayırlısını versin gönlümüze göre olsun

sibeeelllll

bebeğiniz gelmiş canım, maşallah

rabbim annesiyle babasıyla sağlıklı ve uzuun bir ömür nasip etsin, güzel yazılar yazsın kızımıza..

ya kızlar az önce çok korktum durup dururken burnum kanamaya başladı neyseki hemen geçti

ya kızlar az önce çok korktum durup dururken burnum kanamaya başladı neyseki hemen geçti

Nıyeeeeee neden durup dururken kanarkı bı burun burnunu falan ovuşturdun da kılcal damarlarımı çatlattın...

yok ovuşturma falan yok birden bire bir sıcaklık hissettim bir baktım kanıyor korktum valla :26:

Aman geçmiş olsun cnm ama arada bir kılcal damarlar çatlayabiliyo kendiliğinden de olsa öyle hemen kötü birşeye yormamak lazım

Neyse cnm ben kaçar yavaş yavaş yarın grüşmek üzere çok optum senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…