milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

EVET CNM BEN DE OKUMUŞTUM ONU. HATTA HERKESE SÖYLEYECEĞİM. GİDEN GELEN VARSA MUTLAKA GETİRSİN BANA DİYE.HEM ÖNÜMÜZ RAMAZAN. GİDEN GELEN OLUR MUTLAKA. ÖNCEDENBİLSEYDİK NEŞENİN KAYNANASINDAN İSTERDİK
CNMMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.HOŞGELDİN... YORMA KENDİNİ

GEÇMİŞ OLSUN CNM. ZATEN DOKTORUN ELİNİN DEĞMESİ YETİYOR

Kızlarr dün akşam misafirlerim vardı. Benim sıpa kıpır kıpır hiç durmadı
Hele bir ara çay servisinden sonra tam oturdum öyle bir tekme salladı ki olduğum yerde sarsıldım.gözlerimi açtım kaldım. Eşim de baktı böyle ne oluyor gibilerinden:)) sonra başladım salak salak gülmeye ama kendimi tutamıyorum
çok ilginçti. Ilk defa bu kadar güçlü tekmeledi:))

anneannem hacca giderse ben size isteyim kızlar sonrada adreslerinize gönderirim bana yetişmez ama (hoş ben normal doğumu hiç düşünemiyorum!!!)
:):)

ee artık büyüyor şekerim.. benimki şimdi bile kıpır kıpır durmadan vuruyor :):) sabah benimle kalkıyor akşam da benimle yatıyor valla

anneannem hacca giderse ben size isteyim kızlar sonrada adreslerinize gönderirim bana yetişmez ama (hoş ben normal doğumu hiç düşünemiyorum!!!)
:):)
NEDEN OLMASIN:)))
ee artık büyüyor şekerim.. benimki şimdi bile kıpır kıpır durmadan vuruyor :):) sabah benimle kalkıyor akşam da benimle yatıyor valla

BEN O KDAR SIK HİSSEDEMİYORUM CNM.AMA DÜN ÇOK OYNADI MAŞALLAH SENİN Kİ MAŞALLAH KIPIR KIPIR

sende bendensin bende normal hiç düşünmüyorum düşünemiyorum

aynen nülüş yaaa.. ben o kadar ağrıyı acıyı çekemem gibi geliyor 12-14 saat.. bi de ben vajinanın deformesinden korkuyorum idrar torbası sarkması vs.. bir sürü şeyi var yaaa ne bileyim bana yapamam gibi geliyor :):):)

NEDEN OLMASIN:)))

BEN O KDAR SIK HİSSEDEMİYORUM CNM.AMA DÜN ÇOK OYNADI MAŞALLAH SENİN Kİ MAŞALLAH KIPIR KIPIR

aynen öyle vallaa.. :):) ama bu haftalara gelin bakın nasıl oynuyor kuzucuklar :)

ayy ne güzel bi de ben hissetsem

sana daha var tazeeee :):)

canlar tünaydııııııııııııııııınnn gelemedim ya yoğunum bu gün yemek molasına çıkıcaz anca hafifledim

işleri devrettim hala iş var yaa üstelik yerime 2 tane hatun aldılar 1 kişi idare edemezmiş

ulan ben 4 senedir nasıl idare ettim enayi yerine koyuyolar resmen adamı

neysekii sooonnn 13 günüm kaldıı

bu arada yumoş çatlıycak heralde sol kasığımda nasıl ağrı varr

çalış neşe çalııışşşşşşşş bıdı bıdı yapma

valla ben bile şimdi öğrendim ayçacım gidenler olursa söylerim ne ilginç bişeymiş o yaa

geçmiş olsun melekim iyileşmene sevindim hastalık fena bişey allah korusun hepimizden

ben karamsarım bu aralar evet gene geldi benim heyheyler napalım yalnız bırakmıyolar saolsunlar

yeni batın ne şimdi?

allahım daha neler duyucammm

geçmiş olsun nülüşüm iyi olmana sevindim

2 kişinin yapabileceği işi yapmışsın bi taraftan grurlan bi taraftanda bben enayimiydim herşeyi tek başıma yaptım de hangisini seçersen üşünmek istersen artık
eve geçince ama internet bağlatmayı ihmaal etme bi sıkıntı var diyodun ayrı kalma bizden

vıın alıcam canım sitede komple bi sıkıntı var o yüzden manuel bağlanıcam artık size napalım benden kurtulamazsını

yemeğe kaçıyorum birazdan görüşürz fıstıklarr

nasılsınız kızlarben sabahlardan beri doktorlardayım,göz muayeneye gittim sonra sağlık ocağına rutin kontroller aşı felanbu arada 7. ayımın içindeyim 7 kilo almışım iyimi kızlargözdecim sanada teşekkürler tarif için,evliliğimden bu yana 2 kez yapmıştım karnıyarığı eşim sevmediği için,ama dün yaptığım karnıyarığı beğendi bayada yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…