milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bence başlamalısın cnm. çünkü ağırlaşmaya başlıyorsun yavaş yavaş. Inan ben bu halimle azıcık yürüsem nefes nefese kalıyorum ve çok çabuk yorulmaya başladım.artı bir de izmir sıcağı var onu da düşün

banada öyle diyolar hatta fazla almayın hediyede geliyo bayağı bi ama eşime dğn gece dedim ki bana bi 10000 tl ver sen ben alışveriş yapıyım hem kendıme hem ona

adamın kalbine inecekti valla okadar param olsun 1 günde bitireblirmiyim acaba

ayyyy aynen bende 2 adım atıyım sanki maratona çıkmışım gibi dil dışarıda neden öylekiiii yaaaaaaaaaaa sigarayı bırakmamın etkilerimi acaba

ama kendimede ÇOK TEBRİK KOYUYORUM ben o meredi bıraktım ya helal valla

paranın adı var cnm. Bittirirsin valla neyi var ki

Cnm gelenler oluyor ama ilk 3 ay için pek olmaz.zıbındı, çıtçıtlı badiydi lazım. çok kusuyorlar çünkü. Ve kakaları sıvı olduğu için çok fazla dışarı çıkma ihtimali oluyor. Evet çabuk büyüyorlar çok şey alınmaması lazım ama benim ki kışa geliyor yıkayıp kurutmak sorun mesela.

bende bitiririm valla hemde bir kaç saat içinde :):):)

ayy evet ya bende eşime ağırlaşacağım oda falan bakalım diyıorum hastamısın ki ağırlaşacaksın diyooo adam anlamıyo kii :):)

evet cnm benımkı de kış olacak aman amannn onu üşütmemek lazımmmmmmmmmmmmmm

sigarayla ilgili midir bilmiyorum ama ben kullanmıyordum ben de öyleyim. Merdiveleri çıkarken ağzım açık çıkıyorum. Geçen gün eminönüne gittik.15 dk da bir biraz oturalım mı dedim:))) 9.ayımda kımıldayamayacağım galiba

bende bitiririm valla hemde bir kaç saat içinde :):):)

ayy evet ya bende eşime ağırlaşacağım oda falan bakalım diyıorum hastamısın ki ağırlaşacaksın diyooo adam anlamıyo kii :):)

ayyyyyy ne güldüm ya eşine hahahahah e tabi nerden bilecek doğru dıyosun eşler bazen çok komık oluyorlar yaaaaaaaa

yavaştan yavaştan alışverişe başlamalıyım sanırım,ya aslında kızlar sizinle ne paylaşacaktım varya,dün akşam oturuyodum tv ye bakıyodum kocişte sızmıştı koltuktakendi kendime dedimki,yapabilirmiyim acaba 3 ay sonra bu rahatlık olmayacak,anneliğe hazırmıyım diye bi içimden geçti,şeytan kesin soldan soldan yaklaşıyo ama arada bu tip düşüncelerde gelmiyo değil

banada öyle geliyor cnm eşimde diyo kı e artık bi vinçle kaldırırım seni herhalde dün gece mesela o bana sırtını dönmüş bende ona döniyimde sarılıyım dedim inanırmısın 10 dkkada zor döndum ona uyandı ne oldu nabıyosun sen dıyo dedım dönemedım yhaaaa daha şimdiden mi dıyo ama hakıkatten dönemedım sınır oldum sonra hahahahah

bana da oluyor cnm yaa. Bazen acabalar geçiyor aklımdan Kendime çok kızıyorum niye böyle düşünüyorum diye rabbim bana nasip etti verdi, çok şükür aratmadı. Ama arada bunlarda aklıma gelmiyor değil

oluyor bana arada töbe töbe dıyorum mesela geçen eşime dedim ki ben hamile kaldım ne kadar güzel kıyafetler çıktı hey allahım falan dedim ne dıyosun sen be dedı çok kızdııı

bana da oluyor cnm yaa. Bazen acabalar geçiyor aklımdan Kendime çok kızıyorum niye böyle düşünüyorum diye rabbim bana nasip etti verdi, çok şükür aratmadı. Ama arada bunlarda aklıma gelmiyor değil

oluyor bana arada töbe töbe dıyorum mesela geçen eşime dedim ki ben hamile kaldım ne kadar güzel kıyafetler çıktı hey allahım falan dedim ne dıyosun sen be dedı çok kızdııı

evet oy birliğiyle bunlara şeytan vesvesesi diyip anneliğin ve tontoşlarımızın tadını çıkarıyoruzşükürler olsun Rabbime aratmadı bizlere...

Bu arada teyzeleriii şunlara bi bakın heleeeeeeee ölürümmmmmmmmmmm o bacakları ısıra ısıra ne yaparım ben Allahımmmmmmmmmmmmmm

Eklentiler

• $429833_3027081803751_1463993442_32871689_1824122727_n.webp
    23 KB · Görüntüleme: 18
  • $432059_251774034907135_100002236224548_563386_1526530034_n.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…