milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canı bende 7. ayımın içindeyim bende 6,5-7 kilo kadar aldım sanırım iyi gidiyoruz.. senin boyun kaç ben pigme grubundayım :):)

bu arada ne aşısı oldun??tetanoz mu?? ben yaptırmadım yaaa :):)

canı bende 7. ayımın içindeyim bende 6,5-7 kilo kadar aldım sanırım iyi gidiyoruz.. senin boyun kaç ben pigme grubundayım :):)

bu arada ne aşısı oldun??tetanoz mu?? ben yaptırmadım yaaa :):)

boyum 1.66,58 ile hamile kalmıştım şuan 65 im hedefim 70 ile doğum yapmak inşallah üstüne çıkmam,tetanoz aşısı oldum,bizim ebe dikkatlidir sağolsun bir iki gün gecikeyim hemen arar nerde kaldın diye:):)

boyum 1.66,58 ile hamile kalmıştım şuan 65 im hedefim 70 ile doğum yapmak inşallah üstüne çıkmam,tetanoz aşısı oldum,bizim ebe dikkatlidir sağolsun bir iki gün gecikeyim hemen arar nerde kaldın diye:):)

ben yaptırmadım tetanoz aşısını yaptırsanda olur yaptırmasan da olur demişti doktorum bende yaptırmadım :):) valla bende kendime 6 kilo daha verdim onun dışında almasam iyi olur :))

ben yaptırmadım tetanoz aşısını yaptırsanda olur yaptırmasan da olur demişti doktorum bende yaptırmadım :):) valla bende kendime 6 kilo daha verdim onun dışında almasam iyi olur :))

peki kilona dikkat etmek için neler yapıon tatlım,ben bu sıralar yemek olayını biraz abarttım,birden kilo almaktan korkuyorum:26:

peki kilona dikkat etmek için neler yapıon tatlım,ben bu sıralar yemek olayını biraz abarttım,birden kilo almaktan korkuyorum:26:

valla ben tatlı falan yemiyorum canım çok fazla.. balık yiyorum haftada iki üç gün.. onun dışında meyve ve salata ama ben pek ekmek tüketmiyorum yinede 6-7 kilo almışım :)

oyssss siboşum faceden eklemiş benıııııııı hemde galatasaraylı pıs hatunnn

valla ben tatlı falan yemiyorum canım çok fazla.. balık yiyorum haftada iki üç gün.. onun dışında meyve ve salata ama ben pek ekmek tüketmiyorum yinede 6-7 kilo almışım :)

merhanbalarrrrr kızlar anca bnm geliş saatim :))

ekmek ve tatlı...benim için 2 vazgeçilmez,ama biraz kısmam lazım,balıkta hiç aklımın ucundan geçmiyo,maşallah sen ne güzel tüketiyomuşsun
hoşgeldin gözdecim

şulecimm hoşbulduk annem

ışılcım senınkı tepık atıyoda anam bızımkı nnıye bu kjadar durgun hergunde konusuyoruz benım uzaylı zekıyeyle banamısın demıyo uyuyomuu uslumu anlamadım gıttı

he bu arada sibeli ispikliyim facede takılıyo hatun buraaaaaaaaaa gelmiyoooooooo

[ı]bu arada birileri bana açma tarifi verecekti ama dün gece yazmamış küstüm onaaaaaaaa o kendisini bilir [/ı]

çalış bakalım cnm boş geçirme sakın
ben de 5 kilo aldım 5 ayımın içindeyim:))) hedefim 12-13 kilo bakalım
[ı]bu arada birileri bana açma tarifi verecekti ama dün gece yazmamış küstüm onaaaaaaaa o kendisini bilir [/ı]

cnm akşam misafirim vardı yaa valla aklımdaydı hem de daha yemeğim pişmeden geldiler.yazamadım sana. Bu akşam inşallah.
Dedim neyse zaten bugün yapmıştı. Benimkinide yarın yapar..

tamam cnm sorun değil aşk olsun sesimi duy diye yazdım sadece
ama netten aldığım tarifte olmadı hakikatten yanı o nasıl açmaydı oyle ya

şulecim sen bebek için birşeyler aldın mı???

beşikti odaydı, kendin için gerekli olan şeyleri :))

valla tatlım şaşırma ama hiç bişi almadımbizimkiler 1-2 ay kalsın hepsini toptan alırsın diyolar,öyle yapıcam sanırım ama şimdiden not etmeye başladım neler alıncak diye,aslında benim fikrim onun sağlıklı doğduğunu görmek inşallah,sağlıklı doğsunlarda ben ona dünyaları alırım

inşallah canım sağlıkla kucağımıza alalımen önemlisi o :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…