- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
nasılsınız kızlarben sabahlardan beri doktorlardayım,göz muayeneye gittim sonra sağlık ocağına rutin kontroller aşı felan bu arada 7. ayımın içindeyim 7 kilo almışım iyimi kızlar gözdecim sanada teşekkürler tarif için,evliliğimden bu yana 2 kez yapmıştım karnıyarığı eşim sevmediği için,ama dün yaptığım karnıyarığı beğendi bayada yedi
canı bende 7. ayımın içindeyim bende 6,5-7 kilo kadar aldım sanırım iyi gidiyoruz.. senin boyun kaç ben pigme grubundayım :):)
bu arada ne aşısı oldun??tetanoz mu?? ben yaptırmadım yaaa :):)
boyum 1.66,58 ile hamile kalmıştım şuan 65 im hedefim 70 ile doğum yapmak inşallah üstüne çıkmam,tetanoz aşısı oldum,bizim ebe dikkatlidir sağolsun bir iki gün gecikeyim hemen arar nerde kaldın diye:):)
ben yaptırmadım tetanoz aşısını yaptırsanda olur yaptırmasan da olur demişti doktorum bende yaptırmadım :):) valla bende kendime 6 kilo daha verdim onun dışında almasam iyi olur :))
peki kilona dikkat etmek için neler yapıon tatlım,ben bu sıralar yemek olayını biraz abarttım,birden kilo almaktan korkuyorum:26:
merhanbalarrrrr kızlar anca bnm geliş saatim :))
biraz daaha gelmeseydin ceza kesecektim sana :):)
hoşgeldin şekerim :):)
valla ben tatlı falan yemiyorum canım çok fazla.. balık yiyorum haftada iki üç gün.. onun dışında meyve ve salata ama ben pek ekmek tüketmiyorum yinede 6-7 kilo almışım :)
merhanbalarrrrr kızlar anca bnm geliş saatim :))
ne yaptınız canlar nasıl kuzular ıyılermı acaba :))
ne yaptınız canlar nasıl kuzular ıyılermı acaba :))
çalış bakalım cnm boş geçirme sakıncanlar tünaydııııııııııııııııınnn gelemedim ya yoğunum bu gün yemek molasına çıkıcaz anca hafifledim
Işleri devrettim hala iş var yaa üstelik yerime 2 tane hatun aldılar 1 kişi idare edemezmiş
Ulan ben 4 senedir nasıl idare ettim enayi yerine koyuyolar resmen adamı
Neysekii sooonnn 13 günüm kaldıı
Bu arada yumoş çatlıycak heralde sol kasığımda nasıl ağrı varr
çalış neşe çalııışşşşşşşş bıdı bıdı yapma
ben de 5 kilo aldım 5 ayımın içindeyim:))) hedefim 12-13 kilo bakalımnasılsınız kızlarben sabahlardan beri doktorlardayım,göz muayeneye gittim sonra sağlık ocağına rutin kontroller aşı felan bu arada 7. Ayımın içindeyim 7 kilo almışım iyimi kızlar gözdecim sanada teşekkürler tarif için,evliliğimden bu yana 2 kez yapmıştım karnıyarığı eşim sevmediği için,ama dün yaptığım karnıyarığı beğendi bayada yedi
[ı]bu arada birileri bana açma tarifi verecekti ama dün gece yazmamış küstüm onaaaaaaaa o kendisini bilir[/ı]
çalış bakalım cnm boş geçirme sakın
ben de 5 kilo aldım 5 ayımın içindeyim:))) hedefim 12-13 kilo bakalım
cnm akşam misafirim vardı yaa valla aklımdaydı hem de daha yemeğim pişmeden geldiler.yazamadım sana. Bu akşam inşallah.
Dedim neyse zaten bugün yapmıştı. Benimkinide yarın yapar..
şulecim sen bebek için birşeyler aldın mı???
beşikti odaydı, kendin için gerekli olan şeyleri :))
[ı]tamam cnm sorun değil aşk olsun sesimi duy diye yazdım sadece
Ama netten aldığım tarifte olmadı hakikatten yanı o nasıl açmaydı oyle ya[/ı]
valla tatlım şaşırma ama hiç bişi almadımbizimkiler 1-2 ay kalsın hepsini toptan alırsın diyolar,öyle yapıcam sanırım ama şimdiden not etmeye başladım neler alıncak diye,aslında benim fikrim onun sağlıklı doğduğunu görmek inşallah,sağlıklı doğsunlarda ben ona dünyaları alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?