milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

evet tatlım düşünmeden olmuyor tabii ki kafadan tamamen atmak çok zor. ama elimizden geldiğinc e en aza indirmeye çalışabiliriz. zamanı var tatlım merak etme . inşallah tez zmanda gelir o zmaan

benim hamişliğim çok rahat çok şükür. bi sorunum yok yatıp kalkıp yiyip içiyom. ama ev halkına midem bulanıyo diyorm. hasta gibi geziyorum evde
eşim telaşlanıyo iyi oluyo. hele bazende karnımı falan tutarsam "ne olduuuuu" diye telaşa düşüyo yazık ee bunlarda cilveleri napalım

seni ağzını yirim benn

ağzımı yime o kocamın.

sana başka biyerimi versem

günaydın vanilya kokulum nasılsın

yapp tabisiii hakkındırr sonunaa kadarr destekliyorum ben bu tavrıı adamcağızz o kadar bekledikten sonra tabii korkuyorr tadınıı çıkarr başağımm kendine bebeişe ii bakk öpüyorumm darısııı neşemlee banaa

günaydınnnn ben geldim:119::119::119::126::126::126:

günaydınn canımm bende buradayımm

dünn hiç uğrayamadımm ama geçmşee döndümm herkesler iyi maşallah

sarammm canım hemşomm iyiyimm Allaha şükürr ya bi değişiklikk yokk beklemedeyim senn nasılsınnn giresuna gelebilirimm haziranın ikincii haftasııı

evet cnm herşey yolunda
bak merak ediyordun. lik talya'dan geldi - Hrriyet SALIK

canım nasıll sevndimm anlatamamm yazıları çok etkiledi bu kadının benii .. Allahım en kısa zamanda yavrusuna bağışlasın onu bidaha hiç ayırmasın inşallah .. hep bişeyler için bekliyoruzz diliyoruzz aslında herşeyden önce sağlıkk o olmazsa hiçbişeyy olmuyor maleseff bunuda böyle şeyler yaşamadan duymadan anlamıyoruzz .. aman duygusala bağladım ben gene son yarım saat sonra yaşasınn evim güzel evimmmm sana şimdidenn iyi haftasonlarıı canım benimm güzell dinlenn

AYÇAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

vallahi ne dyiimmm ben sana anlamışssındır sen bak kaç akşamdır bakıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama hiçççççççççççççççç

AYÇAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

vallahi ne dyiimmm ben sana anlamışssındır sen bak kaç akşamdır bakıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama hiçççççççççççççççç

yarım kilo süt
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta ( sarısı içine beyazı üzerine)
1 paket maya ( şu kibrit kutusu gibi satılanlar var ya ondan)
1 çimdik tuz:))))

hepsini yoğur. üzerini kapa yarım saat kadar bekle. sonra şekillendir. ben bu şekilde şekillendiriyorum. iki tane uzun yuvarlanmış parçayı birbirinin etafında çeviriyorum ucunu birleştiriyorum. böyle oluyor.
afiyet olsun:)))

günaydın kızlaaar
cuma günü testin sonucunu aldım ama doktor doğumda olduğu için gösteremedim şimdi yola çıkıcaz beklemeyilim dedik
bugün eşim gösterecek
hcg 13 dü ama ona baktım hislerim sanırım yanıltmayacak beni oğluşum olacak sanırım

şehzadeler çoğalıyorr nilüfer gözün aydınız canım

günaydın kızlarr herkese iyi haftalarr ..

günaydın canım..

valla oğluşlar çoğalıyor desene şekerim :):) sağlıkla gelsinler inşallah :):)

günaydın canım..

valla oğluşlar çoğalıyor desene şekerim :):) sağlıkla gelsinler inşallah :):)

yaa testte bişi kafama takıldı benmde papp-a diye bi değer var ya benm 1.5 di yaa çokk mu düşük normali ne diye filan baya baktım ama bişi bulamadım nette yaa kafama takıldı
bu testte neresi önemli ışılcım

riskler yazmıyor mu canım işte down sendromu riski şu kadar trizomy riski şu kadar onların yanında da cut off değerin yanında falan yazar sanırım...

riskler yazmıyor mu canım işte down sendromu riski şu kadar trizomy riski şu kadar onların yanında da cut off değerin yanında falan yazar sanırım...

onların hepsi cut off değerin altında 1:10000 yazıyo
bu benm dedğim hcg nin altında yazıyo
papp-a diye merak ettim de bi önemi var mı ne acaba normali ne diye filan
neyse bugün öğrenirim artık

onların hepsi cut off değerin altında 1:10000 yazıyo
bu benm dedğim hcg nin altında yazıyo
papp-a diye merak ettim de bi önemi var mı ne acaba normali ne diye filan
neyse bugün öğrenirim artık

yok nülüşüm onların bi ehemmiyeti çünkü değerlerin hep cut off değerin altında çıkmış.. gözüümüz aydın canımcım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…