- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
aynen öyle kızlar dun de kaynana geldı akşam dedi napıcaksınız yarın dedim kocacımla temızlıkk yapcaz aaa nıyee dıyoo nasıl nıye dedım yardım etcek tabıkı hamile karısına onun benden benım ondan başka ne guvendığımız nede sırtımızı dayadığımız ınsanlar var dedım anlamıştır artık 1 kere demıyokı bende yardıma gelıyımm amann zaten Rabbim bana yardımcı olsun kımseye muhtaç etmesin
kızlar bizim burda semt pazarı var güya meyve sebze almaya gittim aldıklarımı yazıyorum oğluşa çorap,zıbın,pijama ,çıtçıtlı atletsebze hiç almadan geri geldim sadece kayısı ve kıvırcık aldım
nasılsınız kızlar,benim bugün saat 4e randevum var,tosunpaşamızı görmeye gitcez babasıyla inş
kız boşver yardım edecek sonra kırk kamyon konuşacak :) ne şamın şekeri ne arabın yüzü de geç:):)
nasılsınız kızlar,benim bugün saat 4e randevum var,tosunpaşamızı görmeye gitcez babasıyla inş
tosunpaşanızı sevsınler cnm hadı bakalımmm hayırlı haberlerle gelın ıns
saol bitanem,heyecan bastı ya:18:sizide basıyomuydu böyle kontrole gideceğiniz zaman,ay kalp atışlarım hızlandı resmen
güzel haberlerle dönersin inşallah canım benim :):):)
saol bitanem,heyecan bastı ya:18:sizide basıyomuydu böyle kontrole gideceğiniz zaman,ay kalp atışlarım hızlandı resmen
bende ikilinin sonucunu doktora göztercem birazdan inş herşey yolundadır
bende ikilinin sonucunu doktora göztercem birazdan inş herşey yolundadır
inş yolundadır bebeğim ki yolunda bencede kendınıze kotu dusuncelerı ves vese yapmayın lutfen
kızlar bende çıkyıorum kociş bugun izinli gezelım bıraz opuyorum sızlerı
kızlar bende yavaştan çıkıyorum hepinizi öpüyorum pazartesi görüşürüz
Allaha emanet olun kızlarbende yavaştan hazırlaniyim
Ayyy herkesler dağılmışBen anca gelebildim
hoş geldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?