milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hımm görmek isteriz şekerim :):)

hoşgeldin canım.. yattın yattın geldin di mi :):):) nülüş erkeğe odakladı ya kendini bakalım hayırlısı :):)

ayyyy aynen cnm yattım yattım geldim :)) 20 haftalık olmuşuz teyzesi biz arrtıkk neşecim nezaman hissedicem ben bu bızdığı yaaaa

aa öyle mi
ya meraktan çatlayacam zaten cinsiyetini öğrenene kadar

napıverionuz kızlar,paşalar prensesler napıo,bizde doktorumuza gittik herşey normal dedi(Allahaşükür:)tosunpaşam da 1.300 gr olmuşbitek kanım düşük çıktı,doktor kan hapını günde 1 seferden 2 ye çıkardı,doğumlarda kan kaybı olduğu için hapına dikkat et dedi,kızlar doktorunuz kan hapı felan verirse sakın ihmal etmeyin,ben kan değerimi 13 ten aşağı bilmezdim,9 u görünce tutuştum:18:

neşe teyzesi yok ama ben cevaplayayıl bi kaç zamana kadar hissedersin canım benim :):):) ilk gebeliklerde geç hissedilebiliyormuş :)

ayyyyyy ışıllcım pardon neşe benı andı dıcem de ne alaka ışılcım dıyecektım çok pardon cnm bazen boyle unutkanlık gelıppp gıdıyorrrrrrr

aa öyle mi
ya meraktan çatlayacam zaten cinsiyetini öğrenene kadar

bende oyleydım

maşallah cnm sızeee bakalım benım kan değerlerim ılerıde nasıl çıkacak şimdilik hersey normalmiş

demir hapı verdi bana yaa bu kan mı yapıyo yoksa arıca kan ilacıdamı var

Kızlar benım bıraz utum var onu yapayım gelıcem yıne opuyorum sımdılılk sızııı

ya kızlar bu doğumdan sonra kaç kilo verdiniz topiklerine bakıyomda çoğu anne doğumdan en fazla 3 ay sonra eski kilolarına dönüyo,cidden böylemi yaa,ben hemen kilo vereceğimi hiç düşünemiyorum,etrafımda tanıdıklarım var onlarında kiloları öyle hemen gitmedi,buradaki anneler nasıl başarmışlar bravo valla

bizde herkesin ilk hamileliği yaa sanırım sana cvp verecek olan yok burda

geldim anacım bennn

Anam kilo meselesine hiç girmeyinnn benım korkulu ruyammm ufffff :18::18:

kızlarr bu kilo olayınaa hiçç takılmayın sağlıklı bi şekilde bebişlerinizi kucağınıza alınn gerisii kolayyy kilo dediğinizz nekii 3 5 ay aç gezersinizz :89: ne kadar kolay anlattım :101:

kızlarr bu kilo olayınaa hiçç takılmayın sağlıklı bi şekilde bebişlerinizi kucağınıza alınn gerisii kolayyy kilo dediğinizz nekii 3 5 ay aç gezersinizz :89: ne kadar kolay anlattım :101:

valla evet cnm nkadar kolay anlattın keşke dediğin gıbı olsa yada ıns oyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…