hımm görmek isteriz şekerim :):)
hoşgeldin canım.. yattın yattın geldin di mi :):):) nülüş erkeğe odakladı ya kendini bakalım hayırlısı :):)
ayyyy aynen cnm yattım yattım geldim :)) 20 haftalık olmuşuz teyzesi biz arrtıkk neşecim nezaman hissedicem ben bu bızdığı yaaaa
tunaydın canlarım bende geldımmmm nasılsınızzz bebıslerrr nasıll
nilüşşş çok sevındım değerlerının normal çıkmasına maşallahhh
ama o hcg değerine takılma bnımde dusuktu kız çıktı
hoşgeldin canım.. yattın yattın geldin di mi :):):) nülüş erkeğe odakladı ya kendini bakalım hayırlısı :):)
neşe teyzesi yok ama ben cevaplayayıl bi kaç zamana kadar hissedersin canım benim :):):) ilk gebeliklerde geç hissedilebiliyormuş :)
aa öyle mi
ya meraktan çatlayacam zaten cinsiyetini öğrenene kadar
napıverionuz kızlar,paşalar prensesler napıo,bizde doktorumuza gittik herşey normal dedi(Allahaşükür:)tosunpaşam da 1.300 gr olmuşbitek kanım düşük çıktı,doktor kan hapını günde 1 seferden 2 ye çıkardı,doğumlarda kan kaybı olduğu için hapına dikkat et dedi,kızlar doktorunuz kan hapı felan verirse sakın ihmal etmeyin,ben kan değerimi 13 ten aşağı bilmezdim,9 u görünce tutuştum:18:
napıverionuz kızlar,paşalar prensesler napıo,bizde doktorumuza gittik herşey normal dedi(Allahaşükür:)tosunpaşam da 1.300 gr olmuşbitek kanım düşük çıktı,doktor kan hapını günde 1 seferden 2 ye çıkardı,doğumlarda kan kaybı olduğu için hapına dikkat et dedi,kızlar doktorunuz kan hapı felan verirse sakın ihmal etmeyin,ben kan değerimi 13 ten aşağı bilmezdim,9 u görünce tutuştum:18:
demir hapı verdi bana yaa bu kan mı yapıyo yoksa arıca kan ilacıdamı var
benim kullandığım kan hapının üzerinde 'hamilelerde demir eksikliği için' yazıyo,muhtemelen kan hapıdır tatlım
Kızlar benım bıraz utum var onu yapayım gelıcem yıne opuyorum sımdılılk sızııı
ya kızlar bu doğumdan sonra kaç kilo verdiniz topiklerine bakıyomda çoğu anne doğumdan en fazla 3 ay sonra eski kilolarına dönüyo,cidden böylemi yaa,ben hemen kilo vereceğimi hiç düşünemiyorum,etrafımda tanıdıklarım var onlarında kiloları öyle hemen gitmedi,buradaki anneler nasıl başarmışlar bravo valla
bizde herkesin ilk hamileliği yaa sanırım sana cvp verecek olan yok burda
ay nebiliyim okuyunca şaşırıyorum,inş bizlerde en kısa zamanda eski kilolarımıza döneriz,fit anneler oluruztabiki en başta sağlık...
kızlarr bu kilo olayınaa hiçç takılmayın sağlıklı bi şekilde bebişlerinizi kucağınıza alınn gerisii kolayyy kilo dediğinizz nekii 3 5 ay aç gezersinizz :89: ne kadar kolay anlattım :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?