milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

AYYYYYYYYYY harikaaaaaaa şeyler oluyor yazmadan edemicem dedim Rabbime şükürler olsun kızımı nerdeyse 10 dakkada bır hıssedıyorum tepıklıyor annesınııııııııııı ayyyy harıka bırsey bu
bırı senı tekmeleyecek deseler hıc bukadar sevıneceğimi zannetmezdim ama duygularımı anlatamıyorum şuan

benımle olması mucıze yaaaaaaaaaaaa

herkese günaydın canlar.. uzun zamandır tükkanı ben açmıyordum :):):) bugün açılış benden... çayı da koydum hadi bakalım mesaiye geçikmeyinn :):):)

bu elbisemizde gebe mağzasından alınmıştır :) Eki Görüntüle 432450

ohhh şekerim valla pek bi şık olmuşsun Allah nazarlardan saklasın... ama sen saçlarını boyattın mı bakayım :):):)

sana demiştik şekerim bir kaç haftasonra hissedersin diye :):):) maşallah minik turtayaaa :):))

Son düzenleyen: Moderatör:

bak gördün mü koca koca kadınlar üzdüler seni.onların hamileliklerinden yıllar geçmiş hatırlamıyorlardır bile çok şükür Rabbime:)))

herkese günaydın canlar.. uzun zamandır tükkanı ben açmıyordum :):):) bugün açılış benden... çayı da koydum hadi bakalım mesaiye geçikmeyinn :):):):):))

ben geldim gecikmedimmmm:18::18: evde kahvaltı yapmadım. kendime güzel bir kahvaltı hazırlayayım şimdi çayı dakoymuşsun zaten. çok açık 1 bardakta çay alayım:)))

ben geldim gecikmedimmmm:18::18: evde kahvaltı yapmadım. kendime güzel bir kahvaltı hazırlayayım şimdi çayı dakoymuşsun zaten. çok açık 1 bardakta çay alayım:)))

afiyet olsun canım benim... hemen geliyor açık çayınızzz :):):)

çok uykum var gecem berbat geçti sağa dön sola dön uyuyamadım bi türlü... keşke evde olsaydık yaaa yatardım valla öğlene kadar :):)

günaydınn kızlarr ohh ışılımm çayıı koymuşş açık bi bardakta ben alırımmmm .. böreklerde benden olsun kızlarr dün akşam yaptım kabaklı severmisinizz :44:.. sabahta yanıma koydum bikaçtane çayla yemek için

cnm bnm yaa kıyamam vaalla. anlayabiliyorum. ben bile bu halimle bi tarfımdan bir tarafıma dönerken uyanııyorum.

hiç yemedim cnm...nasıl oluyor ki kabaklı:44: becerikli hatun. işten gittin bir de börek mi yaptın
deneyebilirim sana da afiyet olsun

günaydınnn :):) bir bardak çayda sanaa :):)

nasılmış bu kabaklı böreğin tarifi bi alalım bakalım melekim :):):

kızlar günaydın beğenileriniz içn çok sağolun evet boyattım saçımı dra güvendim ve boyattım beni takip etmeye devam edin c.tesi yeni bir kreasyonla karşınızda olcam

canım eşimden önce gittiysem eğer eve bazen böyle yufkadan börek yanına salata (kısır(çok severim:) böyle şeyler yapıyorum çay demliyorum yanınada biz çok seviyoruz böyle canımız herzaman sulu yemek istemiyor

bu yufkadan yaptığımız gül börekleri yokmu patatesli peynirli falan ben onun içine kabak koyuyorum bildiğimiz gül böreği yani

günaydınnn :):) bir bardak çayda sanaa :):)

nasılmış bu kabaklı böreğin tarifi bi alalım bakalım melekim :):):

teşekkür ettimm ay böyle gün gibi oldu kızlarr canım normal gül böreği istersen tarifinide yazabilirim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…