- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ikinci ay :) zaten 2.5 aylık evliyim :)
yok canım aşkolsun 26 yaşımdayım eşimde 32
yok canım aşkolsun 26 yaşımdayım eşimde 32
bu elbisemizde gebe mağzasından alınmıştır :) Eki Görüntüle 432450
bu elbisemizde gebe mağzasından alınmıştır :) Eki Görüntüle 432450
AYYYYYYYYYY harikaaaaaaa şeyler oluyor yazmadan edemicem dedim Rabbime şükürler olsun kızımı nerdeyse 10 dakkada bır hıssedıyorum tepıklıyor annesınııııııııııı ayyyy harıka bırsey bu
bırı senı tekmeleyecek deseler hıc bukadar sevıneceğimi zannetmezdim ama duygularımı anlatamıyorum şuan
benımle olması mucıze yaaaaaaaaaaaa
AYYYYYYYYYY harikaaaaaaa şeyler oluyor yazmadan edemicem dedim Rabbime şükürler olsun kızımı nerdeyse 10 dakkada bır hıssedıyorum tepıklıyor annesınııııııııııı ayyyy harıka bırsey bu
bırı senı tekmeleyecek deseler hıc bukadar sevıneceğimi zannetmezdim ama duygularımı anlatamıyorum şuan
benımle olması mucıze yaaaaaaaaaaaa
herkese günaydın canlar.. uzun zamandır tükkanı ben açmıyordum :):):) bugün açılış benden... çayı da koydum hadi bakalım mesaiye geçikmeyinn :):):):):))
ben geldim gecikmedimmmm:18::18: evde kahvaltı yapmadım. kendime güzel bir kahvaltı hazırlayayım şimdiçayı dakoymuşsun zaten. çok açık 1 bardakta çay alayım:)))
cnm bnm yaa kıyamam vaalla. anlayabiliyorum. ben bile bu halimle bi tarfımdan bir tarafıma dönerken uyanııyorum.afiyet olsun canım benim... hemen geliyor açık çayınızzz :):):)
çok uykum var gecem berbat geçti sağa dön sola dön uyuyamadım bi türlü... keşke evde olsaydık yaaa yatardım valla öğlene kadar :):)
günaydınn kızlarr ohh ışılımm çayıı koymuşş açık bi bardakta ben alırımmmm ..böreklerde benden olsun kızlarr dün akşam yaptım kabaklı severmisinizz :44:.. sabahta yanıma koydum bikaçtane çayla yemek için
günaydınn kızlarr ohh ışılımm çayıı koymuşş açık bi bardakta ben alırımmmm ..böreklerde benden olsun kızlarr dün akşam yaptım kabaklı severmisinizz :44:.. sabahta yanıma koydum bikaçtane çayla yemek için
kızlar günaydın beğenileriniz içn çok sağolun evet boyattım saçımı dra güvendim ve boyattım beni takip etmeye devam edin c.tesi yeni bir kreasyonla karşınızda olcam
cnm bnm yaa kıyamam vaalla. anlayabiliyorum. ben bile bu halimle bi tarfımdan bir tarafıma dönerken uyanııyorum.
hiç yemedim cnm...nasıl oluyor ki kabaklı:44: becerikli hatun. işten gittin bir de börek mi yaptın
deneyebilirimsana da afiyet olsun
günaydınnn :):) bir bardak çayda sanaa :):)
nasılmış bu kabaklı böreğin tarifi bi alalım bakalım melekim :):):
kızlar günaydın beğenileriniz içn çok sağolun evet boyattım saçımı dra güvendim ve boyattım beni takip etmeye devam edin c.tesi yeni bir kreasyonla karşınızda olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?