milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canım özele mesaj attım bakarmısın lütfen...

rica ederim canım bu iki isim kesinmi başka alternatifimiz yokmu

öylemi oldu

yok cnm başka ortak bişeylerde karar kılamıyoruz. ileriki günler de başka şeylerbulur muyuz bilmiyorum:))
aynen öyle oldu. bir tek ışılla biz nehir dedik şimdilik.:)))

ayçacım ben son zamanda arkadaşlarımın bebişleri için isim ararken gülfem ve berra yıda çok beğendim

ayçacım ben son zamanda arkadaşlarımın bebişleri için isim ararken gülfem ve berra yıda çok beğendim

gülfem arkadaşımın ismi. olmasa değerlendirirdim. seviyorum ben gülfem ismini... berrayıda Peygamber efendimiz ZEynepe çevirdi diye okumuştum. doğruluk derecesini bilmiyorum ama

nehir çok kibar yaaa :):):) ben çok beğeniyorum :):)

ben çok isityordum bu isimleri ama önce tereddütlüydüm bu isimlerde peygamber efendimiz yasaklamış falan diyordu internetteki sitelerde. aklıma takıldı.bir hadis bir ayet ne bileyim hiç bir delil yoktu. bende fetva nete sordum. ordan beni tatmin edici bir cevap geldi. yoksa düşünemezdim:))

gülfem arkadaşımın ismi. olmasa değerlendirirdim. seviyorum ben gülfem ismini... berrayıda Peygamber efendimiz ZEynepe çevirdi diye okumuştum. doğruluk derecesini bilmiyorum ama

evet canım öyleymiş şimdi araştırdım .. biz yeğenim erkek cinciyetini öğrenemden önce berra ismimi çok istedik ama erkek oldu tabi gülfem benimde arkadaşımın ismi kendisinide çok severim isminide

ya bu arada irem i cennet bahçesi diye biliyorum kii öyle bilinirr

nette Allahın sevmediği yalancı cennet yazıyorr ben anlamıyorum bı isimlerin bi sürü yanlış anlamı var o zaman çok iyi araştırmak lazım

ben internettekilere çok güvenmiyorum artık cnm. alo fetvayı arayıp sormak lazım aklına takılan şeylerde.hemen ayrıntısıyla cevap veriyorlarmış

ben internettekilere çok güvenmiyorum artık cnm. alo fetvayı arayıp sormak lazım aklına takılan şeylerde.hemen ayrıntısıyla cevap veriyorlarmış

zaten karmakarışık bi sürü şey yazıyorr hangi birine inanayım kaynak ne kadar güvenilir bilmiyorumki :26: ama bu alo fetvayı öğrendiğim iyi oldu tşk. canım

kızlar ya artık benim bebek odasına karar vermem lazım zamanım azalıyor ama ben beğenemiyorum nasıl bir oda yapacağıma karar veremiyorum... çok pahalı olsun istemiyorum.. çünkü her an tayinimiz çıkabilir.. ne bileyim yaaaa

Günaydın canlarımmm

nasılsın anam börekler çaylar ışılcım bir çayda ben alabılırmıyımm açık
gözdemmm bu arad gözün aydın bebeğem hissetmişin öyküyü darısı başıma inşallah

canım benim saol inş sende kısa zamanda hissedersinn

canım oda bakma annem bı yatağı ama buyuyenlerden bak bırde gardropu olsun yetmezmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…