kızlar günaydın beğenileriniz içn çok sağolun evet boyattım saçımı dra güvendim ve boyattım beni takip etmeye devam edin c.tesi yeni bir kreasyonla karşınızda olcam
Melekkkk,
Nehir mi Irmak mıseç bakalım:)))
canım özele mesaj attım bakarmısın lütfen...günaydınn kızlarr ohh ışılımm çayıı koymuşş açık bi bardakta ben alırımmmm ..böreklerde benden olsun kızlarr dün akşam yaptım kabaklı severmisinizz :44:.. sabahta yanıma koydum bikaçtane çayla yemek için
ayça, nehiri bi sen bi ben tercih ettik farkında mısın :):)
canım özele mesaj attım bakarmısın lütfen...
teşekkürlerrrr
ayça, nehiri bi sen bi ben tercih ettik farkında mısın :):)
rica ederim canım bu iki isim kesinmi başka alternatifimiz yokmu
öylemi oldu
ayçacım ben son zamanda arkadaşlarımın bebişleri için isim ararken gülfem ve berra yıda çok beğendim
yok cnm başka ortak bişeylerde karar kılamıyoruz. ileriki günler de başka şeylerbulur muyuz bilmiyorum:))
aynen öyle oldu. bir tek ışılla biz nehir dedik şimdilik.:)))
nehir çok kibar yaaa :):):) ben çok beğeniyorum :):)
gülfem arkadaşımın ismi. olmasa değerlendirirdim. seviyorum ben gülfem ismini... berrayıda Peygamber efendimiz ZEynepe çevirdi diye okumuştum. doğruluk derecesini bilmiyorum ama
evet canım öyleymiş şimdi araştırdım .. biz yeğenim erkek cinciyetini öğrenemden önce berra ismimi çok istedik ama erkek oldu tabigülfem benimde arkadaşımın ismi kendisinide çok severim isminide
ya bu arada irem i cennet bahçesi diye biliyorum kii öyle bilinirr
nette Allahın sevmediği yalancı cennet yazıyorrben anlamıyorum bı isimlerin bi sürü yanlış anlamı var o zaman çok iyi araştırmak lazım
ben internettekilere çok güvenmiyorum artık cnm. alo fetvayı arayıp sormak lazım aklına takılan şeylerde.hemen ayrıntısıyla cevap veriyorlarmış
gözdemmm bu arad gözün aydın bebeğem hissetmişin öyküyü darısı başıma inşallah
kızlar ya artık benim bebek odasına karar vermem lazım zamanım azalıyorama ben beğenemiyorum nasıl bir oda yapacağıma karar veremiyorum... çok pahalı olsun istemiyorum.. çünkü her an tayinimiz çıkabilir.. ne bileyim yaaaa
canım oda bakma annem bı yatağı ama buyuyenlerden bak bırde gardropu olsun yetmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?