milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

evet cnm bende şimdi buldum oyle bır yazı Kotu kotu şeylere çalışıyor kafam guzel şeyler gorsem olmuyor

o da nazar boncuğu olsun

bolum 1
*PART 1* Labor & Delivery with Epidural - YouTube

bu da 2. bölümü videonun
*PART 2* Labor & Delivery with Epidural - YouTube

ya şunları bi izleyin ne olur nasıl mucize bişey nasıl güzel yaaaaaaaaaa
ayyy bunlar doğumsa ben izlemeyeceğim öyle bir karar aldım:)))
normal doğum kadar rahatı varmıdır ya
kesinlikleeeee
ya nasıl normal doğumu düşünebiliyorsunuz.. ben aklımdan bile geçiremiyorum valla annem :):)

cnm ben hiç korkmuyorum normalden. asıl sezeryan düşüncesi geriyor beni. belki de ben kendimi normale şartlandırmışımdır. ondan bu kadar kolay bahsedebiliyorumdur.

kızlar nehir ya da ırmak koyacağız ismini. ama karar veremiyoruz. bir el atabilir misiniz?

slm tüm hamişlere ve benim gibi hamiş kalmak isteyenlere. bu ay tüm belirtiler olmasına rağmen adet olsum ama normal tarihimden 3 gün önce (hep düzenlidir hiç şaşamaz normalde) ve 7 gün sürmesi gerekirken 4 gün sürdü az az oldu kanama. sizce hamilemiyim? üstüne görme diye bişey varmış bu konu hakkında biliginiz varmı?

cnm evet üstüne görme diye birşey var ve bu genelde lekelenme şeklinde oluyor. normal adet olup üstüne görenlerde var ama
üstüne gördüysen idrarda da kanda da gebelik yok gibi görünür. biraz beklemen gerekir bir daha test yaptırman için
belirtilere gelince çocuk düşünmeye başladıktan sonra psikolojik olarak tüm belirtiler maalesef yaşanıyor. çünkü adet belirtileri ile hamilelik belirtileri arasında çok bir fark yok aslında.
bir de bu düzensizliklerin olması bile rahminin kendinisi hazırlaması demektir.eğer üstüne görmemişsen bileee hiç endişelenme rahmin kendisini hazırlamaya başlamış
Rabbim taz zamanda sana da bir evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…