kızlar napıonuz,moralim hem iyi hem kötü,iyi haber bugün kontrole gittik doktorumuda değiştirdim,gittiğim doktor çok güleryüzlüydü çok tatlıydı,bebeğimin herşeyini gösterdi,arada espriler yaptı,bebeğimde iyimiş,gelişimi normalmiş,moralimi bozan haberde babamın bel fıtığı tekrarlamış,seneler önce ameliyat olmuştu,tekrardan ağrıları başlamış ve kötüymüş,şuan hastanede yatıyor,heyet raporunu bekliyolar ama büyük ihtimal ameliyat gibi gözüküo,kızlar dua edin lütfen,bebeşimin iyi olmasına bile sevinemedim,Allah ana babalarımza sağlıklı ömürler versin...
canım bebişimiz için çok mutlu oldum
baban içinde rabbim acil şifalar nasip etsın korkma eşimin dayısı 3 kere amelıyat oldu anca duzeldı adamcağız
kızlar napıonuz,moralim hem iyi hem kötü,iyi haber bugün kontrole gittik doktorumuda değiştirdim,gittiğim doktor çok güleryüzlüydü çok tatlıydı,bebeğimin herşeyini gösterdi,arada espriler yaptı,bebeğimde iyimiş,gelişimi normalmiş,moralimi bozan haberde babamın bel fıtığı tekrarlamış,seneler önce ameliyat olmuştu,tekrardan ağrıları başlamış ve kötüymüş,şuan hastanede yatıyor,heyet raporunu bekliyolar ama büyük ihtimal ameliyat gibi gözüküo,kızlar dua edin lütfen,bebeşimin iyi olmasına bile sevinemedim,Allah ana babalarımza sağlıklı ömürler versin...
canımmm öncelikle paşamızdan bize güzel haberler getirmişsin çok sevindim...Rabbim hep hayırlı haberler nasip etsin...
bel fıtığı içinde canını sıkma hayatım hem kilo aldık hem omurgamızın şekli değişiyor normaldir inşallah güzelce doğumlarımızı yaptıktan sonra kendimize daha iyi bakarız bişeyciğimiz kalmaz Allahımın izniylee :):)
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun dua edin bolbol Allahın izniyle bişeycik olmaz gönlünüzü ferah tutun ..
günaydınn kızlarr bugünde ben açtım topiğii hmmm bakalım arkamdan ayça gelecekmi
ayça gelme mi hiçgünaydın cnm
günaydınnnnn nabersinnbugün gene bizden başka kimse olmaz belki öğlen gibi gözde gelirr
günaydın cnm ne yapayım kalktım geldim. müzik dinliyorum kk ya taklıyorum. iş mi yapıyorum sanki:))))
öğleden sonra da eşimin bir akrabası oturmaya çağırdı oraya gideceğim. özlemişim ev oturmlarını
ben çalıştığım için komşularımı pek bilmiyorum. yani selamlaşıyorum falan ama gidip gelme olmuyor.
ailem uzakta.
eşimin sülalesi burada:)))
biz çok kalabalık bir sülaleyiz. alışıktım kalabalığa, gezmelere, curcunaya.ev oturması olunca seviniyorum o yüzden
sen ne yapıyorsun?
benimde bütün akrabalarım uzakta o yüzden eşimin tarafıı gibi kuzenler yeğenler toplanalım bişeyler yapalım olayım olmadı hiçama ben bu ev oturmalarınıda pek sevmem buda evlendikten sonra kayınvalidem böyle beni o gün senin bugün benim çok gezdirdii çok sıkıcıydıı hep onların akrabaları oturduğum yerde bütün bakışlar üzerimde uzaylı görmüş gibi bakıyolar takıp takıştırmamıda isterdi bide kayınvalidem ayyy ayça nerden aklıma getirdin Allahtan geçti o günlerr şimdi gitmiyorum akraba günlerine bile kalkıp servis yapmaktan ne muhabbetlerine ortak olabiliyorum ne yediğimden bişey anlıyorum hoş muhabbetlerinede ayak uyduramam ya aman ya neyse bu arada yarım saatir teldeyim bende annemle dedikodu yaptıkk birazz dün kayınvalidem aramış onu özledim senii görüşelim demiş meleğe hep söylüyorum demişş aaaa dedim yalannn annemde sen ne kadar fena bişey oldun böyle diyor hemen ya
kuzum sende azıcık hareketli bişeylerr izle yahuu aç dansa kuduro falann
ayyy öyle gezmeleri ben de sevmem.kaynanamla hiçbir yere gitmedim ben daha:)))) beni hiçbir yere götürmedi. hani evlendikten sonra götürürler yaa akrabalara beni hiç kimse hiç bir yere götürmedi. benim bugün gideceğim yer gençlerle dolu:)))) benim annemler hiiiççç konuşmaz. evlendiğimden beri hiç konuşmadılar da görüşmediler de:)))))
ay ne şanslısın şirkettede var senin gibi bi arkadaşımben takıp takıştırıp çoook gezdim önce açığım diye çok tepki verdiler sonra taktı koluna heryere götürdüü eşimde diyorkii ben anneme dedim tanıdıyınca seviceksiniz takılmayacaksınız bak gördünmü öyle diyorr ahh garibim bilmiyorr alttan alttan nasıl iğnelediklerini
benim annem her cuma arar cuma mübareklemeye çok dikkat eder öyle şeylere kendi annemkayınvalidemde bu sefer ben aradım bak demişş benim garip anamda çok mutlu olmuş kıyamam benim annem gider canım herşeye koşturur kayınvalidem yaşlı çok bişey beklemiyor o yüzden bende ağzımı açınca hemen susturuyo kendi anneme kayınvalidemi çekiştiremiyorum oda zor be kızz ne dedikoduu yaptım ben bugün hee burdada öylee
:))))) hee ayyy ne doluymuşuz:)))
en iyisini yapıyor aslında annen. insan ister istemez etkilenir annesi kayınvalidesinden kötü konuşunca...aranızın kötü olmasını istemiyordur yaşlı kadın diyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?