heee yaaa bazı yerlerde bende çok duygulandımYettimmm gariiiiiiiiiiiii
Anam saatın 9undan berı ayaktayım bakmayın bı cenaze varmıs esımın halasının kocasının babası vefat etmıs kaynanamlarla kocama kahvaltı hazırladım kı bıraz evvel yıyıp çıksınlar dıye ben gıtmedım daha evı toparladım ettım anca gırdım oğleden sonrada ben gıdeceğim başsağlığına
Sizler iyimisinizzz
Ayçaaa kız sen ağlaksında o dunku fılmde ben bı ağla gumbur gumbur yukardan kaynanam duymuşta geldi ne oluyo dıyee
günaydın kızlarrrr
yine bir pazartesi yine açılışı ben yapiiim
bi hafta tatilin üstüne zor geldi işe gelmek ama benm mide bulantılarım çok arttı yaa herkesin geçtiği zaman benm de artıyo yaa
bi de akıntımda çok arttı acba onla bi ilgisi var mıdır bilemiyorum
bu haftasonu gidicem kontrole bakalım ne dicek doktor
günaydın canlar... hadi bakalım güzel bir hafta bizim olsun :):)
nülüşüm sende çok terssin yaw herkesin 14. haftada bitiyor senin de yeni başlıyor akıntı ile ilgisi olduğunu düünmüyorum bi sor bakalım doktoruna...
bende bugün gideceğim küçük kızımı görmeyeee ayy öylesine heyecanlıyım ki :):)
dua edin kızlar güzel haberlerle geleyim inşallaahhhh :):)
saat kaçta randevun canım senn
dr heyecanıda zok yoğun oluyo yaa insan çok sabırsızlanıyo
yaa valla bende anlamadıml ya bazen iltihapta bulantıya neden oluyormuş
hiç bu kadar kötü olmamıştım yaa
akşam 18:30 da randevum canım...hem de nasıl sabırsızlanıyorm nülüş anlatamam sana :):) bir aydır görmüyorum yaa özledim minik cadıyı :):):)
ya sen onu ihmal etme allah etmesin idrar yolları iltihabı falanda olabilir... ihmal etme canım benim...
bende öyle olduğunu düşünmeye başladım idrar yolları iltihabı bulantı yapar demişti doktor zaten herhalde ondan oluyo
bende şimdiden sabırsızlanıyorum yaa senn 30. hafta oldu yaa iyice yaklaşıyo zamanın kendini nasıl hissediyosun canım ağrın bişiyin var mı yada bi rahatsızlığın
ya nülüşüm aslında şeyktan kulağına kurşun öyle çok bi şikayetim yok.. ara ara sırt ağrım oluyor ama onuda ağlayarak zırlayarak atlatıyorum :):):)
valla 30. haftaya girdim ve heyecanım gittikçe artıyor... doğumdan çok korkuyorum :):):) Allahıma dua ediyorum kolay bir doğum olsun diye, Evladım sağlıklı sıhhatli olsun diyee....sizlerde dua edin canlar yaa...
maşallah canım nazar değmesin
yürüyüş filan yapıyo musun cnm sen
bi de diyodunya bi patlamam lazım diye konuştun mu eşinle
akşamları 45 dk falan yürüyorum canım ama oda düzenli değil yani :):):)
eşime patladım patladım patladım :):) görümcemede telefonda lafları geçirdim... ohh dedim sonraaaa :))
her işte bir hayır vardır nülüşüm bu sayede düzenli olarak gönderdiğim maaşlarından oldular.. artık hayatta 1 lira gönderemem dedim :):)
bak işte hem son gelişleri oldu hemde parayı kaybettiler bebek öncesi iyi oldu işte
eşine yazık ama yapacak bişi yok yani hakediyo kaynananlar
yaa int. okuyorum artık karnınız iyice büyüdü bu hafta filan diyo ama bende bi büyüme yok hala yaa kilda alamadım napcam yaa sende diyodum ya kırnım yok diye ne zamn çıkmıştı acaba sennki
günaydın hanımlar iyi haftalar herkese
Eki Görüntüle 436478 günaydın kızlar nasılsınız biz c.tesi dr a gittik anası 2,5 kilo olmuş (çaktrmayın 75 oldum)danası 450gram ve 26 cm biz ana oğul napcaz bilemedim bildiğiniz üzere düğünde vardı sizinle resmi paylaşıyorum soldan sağa eşim ben örümcek(benimle aynı evde yaşayan)gelinin yanındaki öbür görümcem kapalı olan kayınvaldem
aynen öyle canım aman neyse ya kurtuludum doğumada gelmeyecekler zaten :):) giderken bi daha söyledim kimseyi istemiyorum diye :):)
ya nülüşüm benim karnımda geç çıktı 5. ayda falan daha yeni yeni belirginleşiyordu ama şimdilerde kocaman oldu orası ayrı :):):)
sen zayıfsın ya kuşum onun için çıkmıyordur senin ki :):) biraz daha bekle bakalım daha erken :)
Eki Görüntüle 436478 günaydın kızlar nasılsınız biz c.tesi dr a gittik anası 2,5 kilo olmuş (çaktrmayın 75 oldum)danası 450gram ve 26 cm biz ana oğul napcaz bilemedim bildiğiniz üzere düğünde vardı sizinle resmi paylaşıyorum soldan sağa eşim ben örümcek(benimle aynı evde yaşayan)gelinin yanındaki öbür görümcem kapalı olan kayınvaldem
evt sanırım o yüzden geç çıkıcak benmki
kayınvalidemde kabın dar senn deyip duruyo zaten
kız kabın dar ne demek :):):) Allahım ne laflar var bu koca karılarda yaa :):)
belim filan ince iki karış zaten onu kastediyo herhalde bacaklarımı filan toplayıp oturmama izin vermiyo
kabın dar senn zaten öyle oturma diyo
maşallahhh sana cnm bnm şu fotoğrafta hamile olduğun bile anlaşılmıyor yahu maşallahhhh uzun boylusun sanırım hiççççç 75 gibi de durmuyorsun buradan valla bayıldım sana nasıl güzel olmuşsun
yanındaki görümcen de görümce gibi duruyor zaten
canım siyah beyaz elbiseli olanyaa ben çıkaramadım sanırım seni yaa sen hani başka bi elbise almıştın
hangisi sensin yaa
günaydın canım sanada iyi haftalar...
maşallah minik paşamıza :):)
yaa senin neren 75 kilo :):) boyun kaç siboşum yaaa :):) ne güzel çıkmışsın sen fotoda bayıldım bayıldımmm :):)
topukludan boy öyle duruyo boy 1,62 falan kısayım yani
kaynananla eşin pek bi benzeşiyor.. :):)
maşallahhh sana cnm bnm şu fotoğrafta hamile olduğun bile anlaşılmıyor yahu maşallahhhh uzun boylusun sanırım hiççççç 75 gibi de durmuyorsun buradan valla bayıldım sana nasıl güzel olmuşsun
yanındaki görümcen de görümce gibi duruyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?