milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Günaydın kızlarrr...iyi haftalar

heee yaaa bazı yerlerde bende çok duygulandım

günaydın cnm. akıntıyla mide bulantısının bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum. üşütmüşsündür büyük ihtimalle.bu hem akıntı yapar hem mide bulandırır. ya da enfeksiyon vardır. geçmiş olsun..

saat kaçta randevun canım senn

dr heyecanıda zok yoğun oluyo yaa insan çok sabırsızlanıyo

yaa valla bende anlamadıml ya bazen iltihapta bulantıya neden oluyormuş

hiç bu kadar kötü olmamıştım yaa

akşam 18:30 da randevum canım...hem de nasıl sabırsızlanıyorm nülüş anlatamam sana :):) bir aydır görmüyorum yaa özledim minik cadıyı :):):)

ya sen onu ihmal etme allah etmesin idrar yolları iltihabı falanda olabilir... ihmal etme canım benim...

bende öyle olduğunu düşünmeye başladım idrar yolları iltihabı bulantı yapar demişti doktor zaten herhalde ondan oluyo

bende şimdiden sabırsızlanıyorum yaa senn 30. hafta oldu yaa iyice yaklaşıyo zamanın kendini nasıl hissediyosun canım ağrın bişiyin var mı yada bi rahatsızlığın

ya nülüşüm aslında şeyktan kulağına kurşun öyle çok bi şikayetim yok.. ara ara sırt ağrım oluyor ama onuda ağlayarak zırlayarak atlatıyorum :):):)

valla 30. haftaya girdim ve heyecanım gittikçe artıyor... doğumdan çok korkuyorum :):):) Allahıma dua ediyorum kolay bir doğum olsun diye, Evladım sağlıklı sıhhatli olsun diyee....sizlerde dua edin canlar yaa...

maşallah canım nazar değmesin

yürüyüş filan yapıyo musun cnm sen

bi de diyodunya bi patlamam lazım diye konuştun mu eşinle

maşallah canım nazar değmesin

yürüyüş filan yapıyo musun cnm sen

bi de diyodunya bi patlamam lazım diye konuştun mu eşinle

akşamları 45 dk falan yürüyorum canım ama oda düzenli değil yani :):):)

eşime patladım patladım patladım :):) görümcemede telefonda lafları geçirdim... ohh dedim sonraaaa :))

her işte bir hayır vardır nülüşüm bu sayede düzenli olarak gönderdiğim maaşlarından oldular.. artık hayatta 1 lira gönderemem dedim :):)

bak işte hem son gelişleri oldu hemde parayı kaybettiler bebek öncesi iyi oldu işte

eşine yazık ama yapacak bişi yok yani hakediyo kaynananlar

yaa int. okuyorum artık karnınız iyice büyüdü bu hafta filan diyo ama bende bi büyüme yok hala yaa kilda alamadım napcam yaa sende diyodum ya kırnım yok diye ne zamn çıkmıştı acaba sennki

aynen öyle canım aman neyse ya kurtuludum doğumada gelmeyecekler zaten :):) giderken bi daha söyledim kimseyi istemiyorum diye :):)

ya nülüşüm benim karnımda geç çıktı 5. ayda falan daha yeni yeni belirginleşiyordu ama şimdilerde kocaman oldu orası ayrı :):):)

sen zayıfsın ya kuşum onun için çıkmıyordur senin ki :):) biraz daha bekle bakalım daha erken :)

günaydın kızlar nasılsınız biz c.tesi dr a gittik anası 2,5 kilo olmuş (çaktrmayın 75 oldum)danası 450gram ve 26 cm biz ana oğul napcaz bilemedim bildiğiniz üzere düğünde vardı sizinle resmi paylaşıyorum soldan sağa eşim ben örümcek(benimle aynı evde yaşayan)gelinin yanındaki öbür görümcem kapalı olan kayınvaldem

Son düzenleme:
günaydın hanımlar iyi haftalar herkese

günaydın canım sanada iyi haftalar...

maşallah minik paşamıza :):)

yaa senin neren 75 kilo :):) boyun kaç siboşum yaaa :):) ne güzel çıkmışsın sen fotoda bayıldım bayıldımmm :):)

kaynananla eşin pek bi benzeşiyor.. :):)

evt sanırım o yüzden geç çıkıcak benmki

kayınvalidemde kabın dar senn deyip duruyo zaten

yaa ben çıkaramadım sanırım seni yaa sen hani başka bi elbise almıştın

hangisi sensin yaa

maşallahhh sana cnm bnm şu fotoğrafta hamile olduğun bile anlaşılmıyor yahu maşallahhhh uzun boylusun sanırım hiççççç 75 gibi de durmuyorsun buradan valla bayıldım sana nasıl güzel olmuşsun
yanındaki görümcen de görümce gibi duruyor zaten

sağol cnm benim ama tartıda 75 valla :)

yaa ben çıkaramadım sanırım seni yaa sen hani başka bi elbise almıştın

hangisi sensin yaa
canım siyah beyaz elbiseli olan

yav zar zor adamla düğünde 1 tane resim çekilebildim ışıl ya kaynanam resme girdi ya örümcek

sağol ayçam op görümcem 38 yaşında ama gam keder yok benden genç duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…