sağol cnm benim ama tartıda 75 valla :)
canım siyah beyaz elbiseli olan
yav zar zor adamla düğünde 1 tane resim çekilebildim ışıl ya kaynanam resme girdi ya örümcek
sağol ayçam op görümcem 38 yaşında ama gam keder yok benden genç duruyo
hamile olduğun hiç belli değil ki burdasanki diğer paylaştığın resimlerde daha büyüktü karnın
çok güzelsin ayrıca
yiyip içip geziyor cnm ne olacak??? kaynana görümce derdi mi var ondaama sen kendine haksızlık etme harika görünüyorsun çok tatlı bir anne olacaksın
kocanla barıştın mı?
sağol cnm benim kocamla barıştık ama kalp hala kırık eski sevgi dolu bakış yok
şu an herşeyin bebeğin zaten cnm boşverrr... bol bol dua et
öyle valla cnm oğlumu çok seviyorum bu yeter
alışveriş yapıyor musun??
bi kaç parça bişeyler aldım önümüzdeki ay haşim işcan geçiti var ya eski bisikletciler çarşısı diyolar ordan puset oyun parkı falan bakcam
alışveriş yapıyor musun??
ben bu haftasonu odasını alacağım inşallah minik cadımın :):):) çilekten almaya karar verdim canlar... tam tekmil bir oda alacağım sanırım.. :):)
çileğin hangisini alacaksın canım modeline karar verdin mi bakalım netten hangisi olduğuna
ya zaten üç çeşidi var ben deram olanı beğendim annem safari de olabilir diyor bakalım :):)
flower da tam kız bebişlere göre
safari de çok renkli onu daha çok beğendim safariye göre
kapı süsünü ne yaptın aldın mı
ayyyy merhabalar cicişlerr ben geldim sonunda
ayyy hadi bakalımben bu haftasonu odasını alacağım inşallah minik cadımın :):):) çilekten almaya karar verdim canlar... Tam tekmil bir oda alacağım sanırım.. :):)
yaa ben arabaya karar veremiyorum. çünkü benim hiç gücüm kuvvetim yoktur. Ben bu arabaları tek başıma indirip kaldıramam.biraz daha uygun canım ben bu yeni çıkanlardan istiyorum hem ana kucağı hem puset var ya onlardan şöyle bişi Eki Görüntüle 436552
bu puset ,internette 240 lira almayı düşüneniz olursa diye bebefix sitesinde
[ı]ayyyy merhabalar cicişlerr ben geldim sonunda[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?