milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

sağol cnm benim ama tartıda 75 valla :)

canım siyah beyaz elbiseli olan

yav zar zor adamla düğünde 1 tane resim çekilebildim ışıl ya kaynanam resme girdi ya örümcek

hamile olduğun hiç belli değil ki burda sanki diğer paylaştığın resimlerde daha büyüktü karnın
çok güzelsin ayrıca

sağol ayçam op görümcem 38 yaşında ama gam keder yok benden genç duruyo

yiyip içip geziyor cnm ne olacak??? kaynana görümce derdi mi var onda ama sen kendine haksızlık etme harika görünüyorsun çok tatlı bir anne olacaksın
kocanla barıştın mı?

yiyip içip geziyor cnm ne olacak??? kaynana görümce derdi mi var onda ama sen kendine haksızlık etme harika görünüyorsun çok tatlı bir anne olacaksın
kocanla barıştın mı?

sağol cnm benim kocamla barıştık ama kalp hala kırık eski sevgi dolu bakış yok

bende kızımı görmek istiyorum yaaaaaaaaa nasıl özledim nasılda büyümüştür oylesıne gıtsem doktor gosterırmıkı acaba

ben bu haftasonu odasını alacağım inşallah minik cadımın :):):) çilekten almaya karar verdim canlar... Tam tekmil bir oda alacağım sanırım.. :):)
ayyy hadi bakalım Al cnm yaa tabii. Imkanın varsa içinde kalmasın bişey. Bak ben oda yapamıyorum çok içimde kalacakama ne yapayım
yaa ben arabaya karar veremiyorum. çünkü benim hiç gücüm kuvvetim yoktur. Ben bu arabaları tek başıma indirip kaldıramam.ne yapacağım bilmiyorum
[ı]ayyyy merhabalar cicişlerr ben geldim sonunda [/ı]

merhaba cnm hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…