o da olur cnmşimdi yap güzelll bir kahvaltı, mis gibi çay, kahve kyfi [/QUOT]
Hazırladım şimdi hupletcem buyrun kızlar sizde
Bendeeee nülüşüm
KAHVENİN YANINA DA BROWNİ YAPALIM MI
selam canlar
nasılsınız bakalım.. ben sabahtan sınava gittimo nun için ancaa gelebildim :):)
dün tontiş kızımı gördüm teyzeleri.. tontiş diyorum maşallah kızıma 1342 gram olmuş :):)
ayy ama öyle bi datluuu olmuş ki anlatamam size :):):)
selam canlar
nasılsınız bakalım.. ben sabahtan sınava gittimo nun için ancaa gelebildim :):)
dün tontiş kızımı gördüm teyzeleri.. tontiş diyorum maşallah kızıma 1342 gram olmuş :):)
ayy ama öyle bi datluuu olmuş ki anlatamam size :):):)
maşallah cnm kocaman oldu şekerliktatlı olmz mı hiçççççç
ayy maşallah
varsa resmini eklede bizde bakalım
doktor neler söledi bakalım sana
aynen öyle valla kocaman oldu ayça ya zaman ne çabuk geçiyor :):)
doktorum valla özel bişi demedi aın 20 sinde nst için hastaneye çağırdı çalışabilir raporumuda o zaman verecek sanırım..x
onun dışında kilo problemin yok iyisin dedi ödem yok tansiyon yok bu da iyi dedi... bu ay 1,5 kilo almışım toplamda 8-8,5 kilo etti maşallahh bana ama son aylarda daha dikkat etmem lazım esas kilo bu aylarda çoşabilir diye düşünüyorum :):)
sizlerde ne var ne yok bakalım şekerler.....
sanada maşallah cnm
bu nst nasıl bişi yaa karnına mı bağlıyolar bişi?
selam tatlışlar ve tatlışların tatlışlarıiyisinizdir inş. ışılım sanada kızınada kocaman bi maşallah desene bizim nst ler yani maceralar başladı
evet canım ya zaman azalıyor artık bende heyecan başladı valla :):):)
sen ne zaman gireceksin nst ye...
haftaya çağırdı beni doktor nst için,bendede heyecan başladı valla,eşim bile sabırsızlanıyor,doğur artık diyoyalnız tam kötü zamanlarımız sıcaklara denk gelio ışılım yaa,son iki ayımızda kavrulcaz çocuk doğcak bi iki ay daha:18::18:Allah yardımcımız olsun...
aynen öyle canım sıcaklar bizi mahvedecek :):)
bu arada sen normal mi yapacaksın doğumu?? benim tontiş şimdilik baş geliş valla doktor doğuim şeklinden de hiç bahsetmiyor ama ben normal doğurmaktan korkuyorum :):)
valla ışılım heyecan tavan bende:18:ama şiddetle normal istiyorum cesaretim var,ama benimkide tersmişdoktor 34-35. haftalarda doğum pozisyonu alırlar dedi,eğer dönmezse mecbur sezeryan ama en önce sağlık..
aynen öyle valla kocaman oldu ayça ya zaman ne çabuk geçiyor :):)
doktorum valla özel bişi demedi aın 20 sinde nst için hastaneye çağırdı çalışabilir raporumuda o zaman verecek sanırım..x
onun dışında kilo problemin yok iyisin dedi ödem yok tansiyon yok bu da iyi dedi... bu ay 1,5 kilo almışım toplamda 8-8,5 kilo etti maşallahh bana ama son aylarda daha dikkat etmem lazım esas kilo bu aylarda çoşabilir diye düşünüyorum :):)
sizlerde ne var ne yok bakalım şekerler.....
benimde sezeryana cesaretim yok ama maşallah kızıma doğum pozisyonunda :):) hçok korkuyorum bu doğum olayından yaa :)))
ayyyy çok heyecanlı yaaa:))) bence asıl heyecan 7. aydan sonra başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?