evet nülüş ya sen geldiğinden ben 8-9 haftalık falandım sanırım :):) ne çabuk geçti zaman :):):)
hayırlısı ile bi alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallahhh sonrasında da kopmayalım yaaa.. görüşelim valla... :)
evt canım beraberken çok güzel geçti günler bence
bencede hep görüşelim inş. ben ankaraya geldiğimde eloşu görmeye gelirim artık
kızlar içinizde akçakocayı bilen giden var mı ?
ayy beklerim nülüşümmm mutlaka :):)
ben akçakocaya gittim mükemmeel bi yer balıklarıda harikaa :)
kızlar ya bu arada benim 69 günüm kalmış zaman nasıl hızla ilerliyor yaaaa inanamıorum :):):)
ben de görmek istiyorum ikili rakamları
yaaa bu bacak kramplarını sadece ben mi yaşıyorum aranızda:44::44:ilaçta alıyorum ama hala geceleri inleyerek uyanıyorum resmen
yanlız değilsin ayçam bende aynıyım kolum bacağım uyusuyo kramp giriyo
ben ilaçlar azaltır biraz demiştim ama nafilesüt içiyor musun sen?
sabahları 1 kase cornflaks akşamları yatarken 1 bardak ve öğlen ayran içiyom
Ya kızlar bu kramplar kalsiyum eksikliğinen değil kalsiyum magnezyum dengesinin bozulmasından kaynaklanıyormuş.. Ben geçen gittiğimde sordum doktora benim çok sık değil iki üç kere girdi daha kullanmama gerek var mı magnezyum falan dedim.. Oda gereksiz böbreklerine zarar vermeyelim kramplara azıcık dayanacaksın girer girmez baacağını hava kaldır dizden bük kaldır indir dedi :):)
ben ilaçlar azaltır biraz demiştim ama nafilesüt içiyor musun sen?
sabahları 1 kase cornflaks akşamları yatarken 1 bardak ve öğlen ayran içiyom
çok iyi cnm
cnm farklı aslında ama bunu hareketleri hissetmeye başladığında ayırt edebilirsiniz.
şöyleki ilk başlarda bebiş kelebek gibi çırpınıyor ve gıdıklıyor içeriden sanki:)))
sonraları tabi çok net oluyor. içeriden ben buradayım der gibi vurup duruyor resmen:))
kızlar bebişin hareket ettiğini nasıl anlarım ben yaa bana hep bağırsak hareketi gibi geliyoo ya
bu hafta belki hissedebilirsiniz diyoda merak ettim
benm sanırım bunlara daha var bi kaç haftam yaaa
şimdide bunun için sabırsızlanıcam anlaşılan
net olarak 21. haftada hareketlerini hissetmeye başladımbenimki azııck tembel:)))
doktorum zaten ilk hamilelikte geç hissedersin demişti. haklıymış. şimdi tekrar hamile olsam hemen anlarım bağırsak hareketimi bebek mihareketlerini hissettikten sonra da sürekli hareket etsin istiyorsun. uzun süre hareket etmeyince ( mesela gün boyunca) ödün patlıyor bişeymi olduki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?