milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canlarım selam bugün fazla uğrayamıyrum bılıyorsunuz malum yarın gun var temızlık yapıyorum bı yandan barbunyayı koydum ateşe şuan şukur temızlığım bıttı yemeklere girişcem yavaştan

e ertesi gunu de mersine gıdıyoruz bavul hazırlayacağım çok işim var çokkkkkkkkkkkkkk

yorma şekerim kendini bu kadar :):):) kolay gelsin :)

çok işin varmış gerçekten kolay gelsin

yaa kızlar cnm çok alakasız bişiistemeye başladı şu an yaa

acaba aşeriyo olabilir miyim

ne istiyor bakiiim senin canın :)

şimdi sölersem birine sebep olmayayım yaa birininde canı ister diye çekindim

pekde can çekilecek bişi değil en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile annem zaten hiç yapmaz

bamya istedi yaa bulunur mu ki bu mevsimde bi de bulunursa yamaği nasıl yapılır bilen var mı ?

pekde can çekilecek bişi değil en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile annem zaten hiç yapmaz

bamya istedi yaa bulunur mu ki bu mevsimde bi de bulunursa yamaği nasıl yapılır bilen var mı ?

valla bi kaç hafta önce benimde acayip canım çekmişti.. onu pişirmesi zahmetli oldğundan ben dışarıda yedim öğlenarası ve nefsimi körelttim... bu mevsimde bulunur sanırım yaa eminde değilim :)

cnm bnm ben dün akşam pişirdim. 1 tabak kadar da kaldı yollayayım sana
afyonlular çok yapar cnm:)) ben de resmen aşerdim. haftalardır söyleniyorum ama bulamadım.daha mevsimi değil.daha doğrusu haziran temmuz ağustos mevsimi ama ben bulamadım henüz. ben de mecburen konserve aldım.
soğanı kavur. biraz salça ekle,bir de küçük küçük domates doğra onları ekle. bir iki dk da öyle kavur. sonra konserve bamyaları ( önce kavonozu süzgece koydum süzdüm)
ekle.ve sıcak su ilave et. kaşık değdirmemeye çalış bu dk dan sonrabir kaç damlada limon sık.

Son düzenleme:

ben bayılırm bamyayaaa :):):)

ayy canım çok teşekkür edenim yaa konserve hiç aklıma gelmemişti nasıl yapılacağınıda bilmiyodum
yenirkende limon sıkılıyo herhalde demi

kaç gün kalacaksın cnm mersin de?? bak unutmadan terlik al yanına terlik giy yolda. yoksa mahvolursun

Son düzenleme:
ayy canım çok teşekkür edenim yaa konserve hiç aklıma gelmemişti nasıl yapılacağınıda bilmiyodum

delikız daha nasıl yeneceğini bilmiyorsun canın çekiyooo :):):)

kızlar hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum iyi hafta sonları görüşürüz pazartesi :):)

evet sıkılıyor ama konserve zaten tuzlu ve limonlu oluyor. piştikten sonra tadına bak. tuzunu ve limonunu ona göre ayarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…