canlarım selam bugün fazla uğrayamıyrum bılıyorsunuz malum yarın gun var temızlık yapıyorum bı yandan barbunyayı koydum ateşe şuan şukur temızlığım bıttı yemeklere girişcem yavaştan
e ertesi gunu de mersine gıdıyoruz bavul hazırlayacağım çok işim var çokkkkkkkkkkkkkk
canlarım selam bugün fazla uğrayamıyrum bılıyorsunuz malum yarın gun var temızlık yapıyorum bı yandan barbunyayı koydum ateşe şuan şukur temızlığım bıttı yemeklere girişcem yavaştan
e ertesi gunu de mersine gıdıyoruz bavul hazırlayacağım çok işim var çokkkkkkkkkkkkkk
yaa kızlar cnm çok alakasız bişiistemeye başladı şu an yaa
acaba aşeriyo olabilir miyim
ne istiyor bakiiim senin canın :)
şimdi sölersem birine sebep olmayayım yaa birininde canı ister diye çekindim
pekde can çekilecek bişi değil en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile annem zaten hiç yapmaz
bamya istedi yaa bulunur mu ki bu mevsimde bi de bulunursa yamaği nasıl yapılır bilen var mı ?
şimdi sölersem birine sebep olmayayım yaa birininde canı ister diye çekindim
pekde can çekilecek bişi değil en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile annem zaten hiç yapmaz
bamya istedi yaa bulunur mu ki bu mevsimde bi de bulunursa yamaği nasıl yapılır bilen var mı ?
cnm bnm ben dün akşam pişirdim. 1 tabak kadar da kaldı yollayayım sana
afyonlular çok yapar cnm:)) ben de resmen aşerdim. haftalardır söyleniyorum ama bulamadım.daha mevsimi değil.daha doğrusu haziran temmuz ağustos mevsimi ama ben bulamadım henüz. ben de mecburen konserve aldım.
soğanı kavur. biraz salça ekle,bir de küçük küçük domates doğra onları ekle. bir iki dk da öyle kavur. sonra konserve bamyaları ( önce kavonozu süzgece koydum süzdüm)
ekle.ve sıcak su ilave et. kaşık değdirmemeye çalış bu dk dan sonrabir kaç damlada limon sık.
ben bayılırm bamyayaaa :):):)
bende cnm...ekşili ekşilibak kız anası olduğumuz belli
cnm bnm ben dün akşam pişirdim. 1 tabak kadar da kaldı yollayayım sana
afyonlular çok yapar cnm:)) ben de resmen aşerdim. haftalardır söyleniyorum ama bulamadım.daha mevsimi değil.daha doğrusu haziran temmuz ağustos mevsimi ama ben bulamadım henüz. ben de mecburen konserve aldım.
soğanı kavur. biraz salça ekle,bir de küçük küçük domates doğra onları ekle. bir iki dk da öyle kavur. sonra konserve bamyaları ( önce kavonozu süzgece koydum süzdüm)
ekle.ve sıcak su ilave et. kaşık değdirmemeye çalış bu dk dan sonrabir kaç damlada limon sık.
valla bi kaç hafta önce benimde acayip canım çekmişti.. onu pişirmesi zahmetli oldğundan ben dışarıda yedim öğlenarası ve nefsimi körelttim... bu mevsimde bulunur sanırım yaa eminde değilim :)
bende cnm...ekşili ekşilibak kız anası olduğumuz belli
ayy canım çok teşekkür edenim yaa konserve hiç aklıma gelmemişti nasıl yapılacağınıda bilmiyodum
yenirkende limon sıkılıyo herhalde demi
ayy canım çok teşekkür edenim yaa konserve hiç aklıma gelmemişti nasıl yapılacağınıda bilmiyodum
yenirkende limon sıkılıyo herhalde demi
delikız daha nasıl yeneceğini bilmiyorsun canın çekiyooo :):):)
kızlar hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum iyi hafta sonları görüşürüz pazartesi :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?