milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kısa programa atılsa onda az su alıyo filan zaten bi kaç kilo çamaşır yıkıyo

ama hiç düşünmemiştim bunu bizimkilerle yıkanmaz mı kiiii

zaman çabuk geçiyo yaa ne bilimm 6 hafta az gibi geldi bana

bebişin oda takımını halletmiştin demi sen ışıl ?

evet canım benim odayı cumartesi hallettim çok şükür... yatak odası için beşiğini de aldım... :):)

usul usul temizliğe başlamam gerek :):)

:):) kuzum elinde nasıl yıkayacaksın ki.. hem sizinki kışa geliyor kuruması falan biraz sorun zıbınlardan falan sen biraz al istersen :):)

ayy minnoşum yaa yerim ben onun çeyrek makinalık çamaşırlarını :):)

beşiğini nasıl bişi aldın peki ?
park yataklar var bi de bambular tercih ediliyo sanırım son zamanlarda

günaydın kızlarrrr nasılsınız konusmalarınızı okudum minnoşların çamaşırları nasıl yıkanacak diyosunuz bende her zaman ki gibi size parlak fikirlerle geldim bundan 5 yıl önce ablama doğum hediyesi almıştım ben bundan ve çok işine yaradı şimdide ben kullanacağım hadi bakalım inceleyin Sinbo Mini Çamaşır Makinesi | Ev Aletleri | Hem pratik, hem ekonomik.

ben bu makineyi öğrenciyken kullandım

bana çok zahmetli geliyordu yaa

banyoya kuruyorsun içine sıcak suyu dolduruyorsun çamaşırları atıyosun çeviriyo sadece benm kıyafetlerimi temizlediğini hiç düşünmüyodum ben

sonra içinden o nları alıyosun sıkıyosun suyu boşaltıyosun tekrar su dolduruyosun çamaşırları tekrar atıyosn tek seferde deterjan tam gitmiyo tabi bi daha sıkıp bi daha su koyup yine çevittiriyosun

sonrada çıkarıp iyice sıkman gerekiyo

normal bizim kıyafetmerimiz için çok zor oluyodu ama bebiş kıyafetleri minik belki kolay sıkılır filan ama genede zahmetli benceeee

:)))))
güle güle kullanın cnm
cnm 9 tane çıtçıtlı badi aldım.2 askılı 2 uzun kollu 5 tane kısa kollu.
şu çapraz zıbınları sevmiyorum. almadım
patikli,patiksiz 6 tane alt var.üstüne bişey almadım daha.bir o kdar da üstüne bişeyler alacağım
bir tane tulum var. bir iki tane daha alacağım.
ağız mendili aldım. 6 tane de çorap
yetmez di mi

kısa programa atılsa onda az su alıyo filan zaten bi kaç kilo çamaşır yıkıyo

ama hiç düşünmemiştim bunu bizimkilerle yıkanmaz mı kiiii

ne bileyim cnm akşam arkadaşımla konuştum. ebe kendisi.
bizimkilerle yıkanır yaa bişey olmaz dedi ama ne bileyim yaaa

valla canım benim ben o zıbınlardan aldım çok kullanışlı oluyor dedi arkadaşlar....

bu arada bebeşin çamaşırlarını bizimkilerle yıkamamız doğru olmaz çünkü onun deterjanı farklı biliyorsunuz... onun için az da olsa kısa programda ama yüksek ısıda ayrı yıkarız kızlar yaaa...

sağol cnm görüntü ve anlatım güzel ama benim bunu koyacak yerim bile yok

yok anam bu kadar zahmetliysse elde de yıkanır:))) zaten dediğim gibi yerim yok

cnm bnm söylediğim zıbın bu. sevmediğim dediğim. yandan bağlamalı olanlar. ne bileyim bana da bunu kullanamazmışım gibi geldi:)))

doruu demi başka bi deterjan alıcaz bebiş için

bunlar iyide bende tulum şeklinde olanlar zor oluyomuş pek kullanışlı olmuşyomuş diye duydum

mantıklıda yani bezini değiştirirken filan nasıl olacak yani

ya onlar alttan tamamen açılıyor ya pek zor olacağını düşünmüyorum ben :):) ama boyu uzadığı için uzun süre kullanamayız bi tek o sorun var :)

evet canım işte bu zıbınlar çok kullanışlı oluyorlar....ben bi kaç tane aldım... :)
iyi bari ben de eksik kalmayayım.bir kaç tane de ben alayım zaten patikli patiksiz alt almıştım. üstüne ne giydireceğim diye düşünüp duruyordum
Kızlar dün gece 2 sefer kramp girdi bacağıma ya

valla cnm benim ilaca rağmen geçmedi. hele dün sabah mı neydi çığlık atarak uyandım.

bunlar iyide bende tulum şeklinde olanlar zor oluyomuş pek kullanışlı olmuşyomuş diye duydum

mantıklıda yani bezini değiştirirken filan nasıl olacak yani

bunu mu diyorusun??? bu benim kızçeme aldığım cnm ayaklarına kadar çıtçıtlı olunca zor olmuyor. hatta çok tatlı duruyor bebişlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…