ayyy çok heyecanlı vallabu arada ben hafta sonu biraz daha bişeyler aldım tosbağıma:)))
ama şöyle birşey var. şimdi ben ilk 3 ay civarı giyebeileceği şeyler aldım ve aldıklarım yeterli diye düşünüyorum.iyi de bunlar yaklaşık olrak bir çamaşır makinesinin çeyreğini anca doldurur:)))) hepsini kirlendirsin de makine açayım diye beklemeyeceğime göre elimde mi yıkayacağım.bizimkilerle atamam herhalde di mi???:44::44:
zaman çabuk geçiyo yaa ne bilimm 6 hafta az gibi geldi bana
bebişin oda takımını halletmiştin demi sen ışıl ?
ayyy çok heyecanlı vallabu arada ben hafta sonu biraz daha bişeyler aldım tosbağıma:)))
ama şöyle birşey var. şimdi ben ilk 3 ay civarı giyebeileceği şeyler aldım ve aldıklarım yeterli diye düşünüyorum.iyi de bunlar yaklaşık olrak bir çamaşır makinesinin çeyreğini anca doldurur:)))) hepsini kirlendirsin de makine açayım diye beklemeyeceğime göre elimde mi yıkayacağım.bizimkilerle atamam herhalde di mi???:44::44:
evet canım benim odayı cumartesi hallettim çok şükür... yatak odası için beşiğini de aldım... :):)
usul usul temizliğe başlamam gerek :):)
:):) kuzum elinde nasıl yıkayacaksın ki.. hem sizinki kışa geliyor kuruması falan biraz sorun zıbınlardan falan sen biraz al istersen :):)
ayy minnoşum yaa yerim ben onun çeyrek makinalık çamaşırlarını :):)
beşiğini nasıl bişi aldın peki ?
park yataklar var bi de bambular tercih ediliyo sanırım son zamanlarda
günaydın kızlarrrr nasılsınız konusmalarınızı okudum minnoşların çamaşırları nasıl yıkanacak diyosunuz bende her zaman ki gibi size parlak fikirlerle geldim bundan 5 yıl önce ablama doğum hediyesi almıştım ben bundan ve çok işine yaradı şimdide ben kullanacağım hadi bakalım inceleyin Sinbo Mini Çamaşır Makinesi | Ev Aletleri | Hem pratik, hem ekonomik.
:)))))evet canım benim odayı cumartesi hallettim çok şükür... yatak odası için beşiğini de aldım... :):)
usul usul temizliğe başlamam gerek :):)
:):) kuzum elinde nasıl yıkayacaksın ki.. hem sizinki kışa geliyor kuruması falan biraz sorun zıbınlardan falan sen biraz al istersen :):)
ayy minnoşum yaa yerim ben onun çeyrek makinalık çamaşırlarını :):)
kısa programa atılsa onda az su alıyo filan zaten bi kaç kilo çamaşır yıkıyo
ama hiç düşünmemiştim bunu bizimkilerle yıkanmaz mı kiiii
canım ben ahşap aldım park yatak almadım sallanabilir bişi olsun istedim :) buna benziyor iste canım benim :):)
Eki Görüntüle 441641
:)))))
güle güle kullanın cnm
cnm 9 tane çıtçıtlı badi aldım.2 askılı 2 uzun kollu 5 tane kısa kollu.
şu çapraz zıbınları sevmiyorum. almadım
patikli,patiksiz 6 tane alt var.üstüne bişey almadım daha.bir o kdar da üstüne bişeyler alacağım
bir tane tulum var. bir iki tane daha alacağım.
ağız mendili aldım. 6 tane de çorap
yetmez di mi
ne bileyim cnm akşam arkadaşımla konuştum. ebe kendisi.
bizimkilerle yıkanır yaa bişey olmaz dedi ama ne bileyim yaaa
günaydın kızlarrrr nasılsınız konusmalarınızı okudum minnoşların çamaşırları nasıl yıkanacak diyosunuz bende her zaman ki gibi size parlak fikirlerle geldim bundan 5 yıl önce ablama doğum hediyesi almıştım ben bundan ve çok işine yaradı şimdide ben kullanacağım hadi bakalım inceleyin Sinbo Mini Çamaşır Makinesi | Ev Aletleri | Hem pratik, hem ekonomik.
sağol cnm görüntü ve anlatım güzel ama benim bunu koyacak yerim bile yok
ben bu makineyi öğrenciyken kullandım
bana çok zahmetli geliyordu yaa
banyoya kuruyorsun içine sıcak suyu dolduruyorsun çamaşırları atıyosun çeviriyo sadece benm kıyafetlerimi temizlediğini hiç düşünmüyodum ben
sonra içinden o nları alıyosun sıkıyosun suyu boşaltıyosun tekrar su dolduruyosun çamaşırları tekrar atıyosn tek seferde deterjan tam gitmiyo tabi bi daha sıkıp bi daha su koyup yine çevittiriyosun
sonrada çıkarıp iyice sıkman gerekiyo
normal bizim kıyafetmerimiz için çok zor oluyodu ama bebiş kıyafetleri minik belki kolay sıkılır filan ama genede zahmetli benceeee
valla canım benim ben o zıbınlardan aldım çok kullanışlı oluyor dedi arkadaşlar....
bu arada bebeşin çamaşırlarını bizimkilerle yıkamamız doğru olmaz çünkü onun deterjanı farklı biliyorsunuz... onun için az da olsa kısa programda ama yüksek ısıda ayrı yıkarız kızlar yaaa...
Eki Görüntüle 441663 cnm bnm söylediğim zıbın bu. sevmediğim dediğim. yandan bağlamalı olanlar. ne bileyim bana da bunu kullanamazmışım gibi geldi:)))
valla canım benim ben o zıbınlardan aldım çok kullanışlı oluyor dedi arkadaşlar....
bu arada bebeşin çamaşırlarını bizimkilerle yıkamamız doğru olmaz çünkü onun deterjanı farklı biliyorsunuz... onun için az da olsa kısa programda ama yüksek ısıda ayrı yıkarız kızlar yaaa...
evet canım işte bu zıbınlar çok kullanışlı oluyorlar....ben bi kaç tane aldım... :)
bunlar iyide bende tulum şeklinde olanlar zor oluyomuş pek kullanışlı olmuşyomuş diye duydum
mantıklıda yani bezini değiştirirken filan nasıl olacak yani
Kızlar dün gece 2 sefer kramp girdi bacağıma ya
kramplar için bişi verdi mi doktorun ?
senn sık sık oluyo sanırım kramp
iyi bari ben de eksik kalmayayım.bir kaç tane de ben alayımevet canım işte bu zıbınlar çok kullanışlı oluyorlar....ben bi kaç tane aldım... :)
Kızlar dün gece 2 sefer kramp girdi bacağıma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?