milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayıcıklıyı serdiğinde haber et oğlusumuda kızının yanında yatırmaya geleyım winixli bizi bozar :)

günaydın kızlarr

günaydın kızlarrrr sıcaktan durulmuyor yaaa... evdeyim ama yine de bunalıyorum valla Allahım sizlere kolaylık versin... pazartesi işe başlayacam ya şimdiden psikolojim bozuldu vallaa

günaydın kızlarrrr sıcaktan durulmuyor yaaa... evdeyim ama yine de bunalıyorum valla Allahım sizlere kolaylık versin... pazartesi işe başlayacam ya şimdiden psikolojim bozuldu vallaa

ne kaldı ki şunun şurasında cnm biraz daha dayan. hazırladın mı çantanı??? tacını unutma

valla cantalarınızı hazırlayın dün bahsetmiştim ark.salı doğum iznine çıktı çarşamba kontrole gitti dr doğum başlamış dedi çantayı ayırmayın yanınızdan

ne kaldı ki şunun şurasında cnm biraz daha dayan. hazırladın mı çantanı??? tacını unutma

yok canım ya daha çanta falan hazırlamadım öyle mayışık mayışık takılıyorum aslında hazırlasam iyi olacak :):):) tacımı aldım bak onu unutmam işteee :):):)

sen nasılsın neler yapıyorsun??bebişler nasıl kontrole gidenimiz yok mu??

cnm hazılr sen çantanı. 8. aydasın daha ne olsun bana 7. aydan sonra hazırla diyorlar. bu bebişlere belli olmaz bakkkk
ben iyiyim. çalışıyorum haftaya çarşamba benim kontrolüm. şeker yüklemesi yapılacak bakalım. bekliyorum.çok merak ediyorum miniğimi büyüdü mü ne alemde??? bir de ben hep kasıklarımda hissediyorum. daha hiççççç yukarılara çıkmadı. onu soracağım doktora.acaba aşağıda mı normal mi bu durum diye:44:

:):):) haftaya hazırlayayım bari bende :):)

ya benim minik kuzuda hep kasıklarımda oynuyordu takiii son üç haftaya kadar ama şimdi her yere vuruyo saolsun ama öyle annesinin canını falan acıtmıyorr :):):)
bende ayın 4 ünde gideceğim... gerçi çarşamba gittim ama hastanenin ultrasonu kötü idi bebeğimi göremedim ama 42 cm ve 1730 gram olmuştu eloşum ::):)

aaa senin de mi kasıklarındaydı. normal o zaman:44: benimde hiç canımı acıtmıyor. bazı yorumları okuyorum. canım çok acıyor yazmışar. neden acaba
maşallah eloşa uzun mu olacak ne

aaa senin de mi kasıklarındaydı. normal o zaman:44: benimde hiç canımı acıtmıyor. bazı yorumları okuyorum. canım çok acıyor yazmışar. neden acaba
maşallah eloşa uzun mu olacak ne

:):) canım ben biraz uzanayım sonra yeniden gelirim....

bu arada bugün nülüş yok sanırırm.. taze nereleredeyse :):):)

öpüyorum hepinizi....

ışılcım eloş bana zayıf geldi sen daha iyi bilirsin ama

güle güle sağlıklı günlerde kullanın cnm bnm.bebeğin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde analı babalı büyüsün inşallah:))) ne kadara aldın?

cnm saol güzelim benım uyku setini 159 tl idi yanlış hatırlamıyorsam nevresim de 66 tl cnm

günaydınnnnn ben açtık tükanı ben kapatırım. kşimse uğramaz bugün. ben çalışıyorum neyse durun bi süpüreyim şuraları:119::119::119:

ayyyy canım benim teşekkürler allah seni ve bebegini nazardan korusun sorma canım benim annem rahminden ameliyat olmuştu 2 ay önce şimdi iç dikiş patlaması olmuş tekrar ameliyat olacak kayınvaldemde belinden ameliyat olacak platin konulacak ne yapcagımı bilemiyorum:

günaydın kızlarr ışılcım sabret sadece 1 ay dün gece bacağıma kramp girdi ve su an üstüne zor basıyorum kızlar damar damar üstüne bindi herhalde sizede oluyomu

aminnnn....
cnm bnm geçmiş olsun çok üzüldüm geldi mi üst üste gelir zaten. Allah acil şifalar versin inşallah.
günaydın kızlar.... maalesef işe başladım nasıl gececek bu bir ay yaaaa ev ne de güzeldii :):)

günaydın cnm hoşgeldin. gel bir sarılalım
ev güzel olmaz mı hiççç az kaldı yine de öyle düşün. bakbenim daha 2.5 ay var

günaydın kızlarr ışılcım sabret sadece 1 ay dün gece bacağıma kramp girdi ve su an üstüne zor basıyorum kızlar damar damar üstüne bindi herhalde sizede oluyomu

benim cuma gecesi inanılmaz kötü oldu ve bu sefer çokta uzun sürdü. bugün 3. gün.ve hala inanılmaz ağrıyor.hamlamışım gibi.hele dün üstüne basmakta zorlanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…