milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

son 3 haftaya kdr çalıştı cnm 37.hafta bende geri döndüğümde çıkartmasınlar diye çalışcam işte ama ben senın yerınde olsam çıkartırlarsa dava açarım

son 3 haftaya kdr çalıştı cnm 37.hafta bende geri döndüğümde çıkartmasınlar diye çalışcam işte ama ben senın yerınde olsam çıkartırlarsa dava açarım

ben de kesinlikle açarım cnm öyle bişey yaparlarsa. geçen gün yine diyor 10 gün bak diye.bozacaktım ağzımı.
önce isterim 4 aylık maaşımı+ kıdem tazminatımı. yok vermezlerse de tamam derim verin bana sebep bildiren işten çıkarma yazımı.doğğğğğru avukata.bırakmam öyle hakkımı

sen tamamını kullanabiliyor musun doğum sonrası izninin? bişey dediler mi sana?

Son düzenleme:

görünüş 4 ay kullancam gibi duruyor giderken konuscam bende bakalım özel sektör be canım ne olacağı belli değil ki bide benim çalışma şartlarım çok rahat h.sonum bayram seyran tatil servisim var sbh 9 akşam 6 devlet memuru gibi

evet cnm senin ki iyi:)) benim öyle değil. ben de çok rahatım çalışma koşulları açısından falan.ama çıkartırlarsa ekmeğime yağ sürmüş olurlar aslında. çünkü burada cumartesileri de çalışıyorum ve bu hiç hoşuma gitmiyor.bayramım seyranım tatilim doğru düzgün yok. şimdi neyse çok sorun etmemeye çalışıyordum ama bebek olunca zor olur. bebek biraz büyür bi yolunu bulurum çalışırım başka bi yerde.( tatilleri olan bir yerde:))

Ben geldimmmmmm anacımmmmmm nasılsınız bakemmmmm

iyiyiz canım yaa haftasonu şehirdışına çıkıcam gitmeden bebişimi bi daha göreyim dedim 4 de randevum var

yarında devlete gidicem ve inş rapır alıcam haftayı kapatmayı düşünüyorum pazar günü annemlerin yanına geçicem bi hafta orda kalıcam nasip olursa

sen nasılsın canm

eşimin izni yok malesef buralarda olucam sanırım net olmamakla beraber :26: belki haftasonu eşimle ağvaya gelebilirizz

ne olursa olsun izin hakkını kullanmalısın canım bu kadarına müsade etme çok sinirleniyorum böyle insanlara ya karnı burnunda kadına hiç utanmadan hem yıllık izninden olsun hem doğum duygusala bağladım leleee annem gibi oldum

sibelcim özel sektörde olmana rağmen şartların gerçekten çok iyii ee maaşında seni tatmin ediyosa çalışabildiğin kadar çalış tabii

ohhh gezin anam gezinnn bebişleee içeriden her yeri görsün yerım onları kızzz bende ıyıyım çok şükür mınık kızım hareketlerıyle uyanıyorum ya güne bundan ötesi yok diye düşünüyorum AŞK AŞKKKKKKKKKKKK....
hoşgeldin canım biz iyiyizz sen nasılsın bakalımm

iyiyim çok şükür tatlım zaman gun sayıyoruz artık bir an önce gelsın kızımız yaaaaaaaaaa

iyi tatiller canım sanada

kıymetiii billl kuzum en güzel zamanlarınn tadını çıkarr zaman çok hızlı ilerliyo bi bakmışsınn kucağında sıpa bi bakmışsın okula başlamış

iyi tatiller canım sanada

kıymetiii billl kuzum en güzel zamanlarınn tadını çıkarr zaman çok hızlı ilerliyo bi bakmışsınn kucağında sıpa bi bakmışsın okula başlamış

dimi dimi ve sonra istemesi sözü ohooooooooooooo

ayy ayy bi de ben hissedebilsem artık bebişimi

ayy ayy bi de ben hissedebilsem artık bebişimi

bizde senin gibiydik sibelle anam netten okuyorum kımısı 18. haftasında hıssetnmıs kımısı 16. haftasnda doktruma sormustum onlar muhtemel 2. gebelıktır yoksa ilk gebelıklerde hıssedılmıyo demıstı ama dur 21 haftanda ıns sende hıssedeceksın gıbıme gelıyor mucıze yaaa sımdı elını kım koysa hıssedebılıyo

yaaaaaa dışardanda hissedilmiye başladı mı ayy ne güzell

yaaaaaa dışardanda hissedilmiye başladı mı ayy ne güzell

EVETTT CNMMM eşime oynamıyo ama oda diyokı benı sevmeyecek mı bu kız anlamadım dıyor o bende uzulmesın dıye yok hayatım olurmu sen geldğin zaman uslanıyo kızım sana bellı etmıyo yaramazlığını hehehhe

bide bızımkısı karpuz yesem durmuyo yerınde acaba çokmu sevıyoo yoksa sevmıyomu anlayamadık

Ben geldimmmmmm anacımmmmmm nasılsınız bakemmmmm

hoşgeldin cmmmm.iyiyiz biz. sen de iyiymişsin okudum. benim de eşime bazen kıpırdıyor bazen kıpırdamıyor tosbağa benim artık dışarıdan bakıldığında bile anlaşılıyor kıpırdadığı. inip çıkıyor karnım:)))))

Kızlarr şimdi geldim bı dışarı çıkayım dedim anam yıne bı yere borç yapıp geldım. Bi mağazadan kızıma nevresim takımı uyku seti ve küvet aldım resimlerini bulmaya çalışacağım şimdi..

ikiside taçtan fikir olsun sizede harika şeyler vardı

Eklentiler

• $nevresim.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $uyku seti.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 28
veeeeeeeeeeeee günaydın ben şu an işteyim gececiyim malum bizim burası biraz kalabalıklaştı msj yazamıyorum ben bu ay doktora gittim serephone yazdı birde duphaston yazdı haftaya yumurta takibine başlıycaz hayırlısı sizler neler yapıyosunuz neşe ortalarda yokmuş melekcim tatile mi çıkıyosun gönlünce gez dolaş tadını çıkar nilüş bebişini umarım hissedersin heycanlı olman çoook normal ayyyy ne güzel bi duygudur dimi canım ışıl sen nasılsın bebiş nasıl ayça canım sen ve bebiş nasıl anlatın bakalım

güle güle sağlıklı günlerde kullanın cnm bnm.bebeğin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde analı babalı büyüsün inşallah:))) ne kadara aldın?

cnmmmm ya çok yoruyorlar seni. umarım iş ortamın iyidir.hadi hayırlı olsun. inşallah güzel mutlu haberler verirsin bize biz iyiyiz bebeğimleherşey yolunda çok şükür öptüm seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…