aaaaaaaaao ne zman çıktı yasal sürede mi yoksa son ana kadar mı çalıştı:44:
ben tatil yapamayacak olanlardanım. Allah izin verirse son 3 haftaya kadar çalışacağım. sonrası muallak zaten. belki de işten çıkaracaklar yasal iznimi kullanıyorum diye
son 3 haftaya kdr çalıştı cnm 37.hafta bende geri döndüğümde çıkartmasınlar diye çalışcam işte ama ben senın yerınde olsam çıkartırlarsa dava açarım
ben de kesinlikle açarım cnm öyle bişey yaparlarsa. geçen gün yine diyor 10 gün bak diye.bozacaktım ağzımı.
önce isterim 4 aylık maaşımı+ kıdem tazminatımı. yok vermezlerse de tamam derim verin bana sebep bildiren işten çıkarma yazımı.doğğğğğru avukata.bırakmam öyle hakkımı
sen tamamını kullanabiliyor musun doğum sonrası izninin? bişey dediler mi sana?
görünüş 4 ay kullancam gibi duruyor giderken konuscam bende bakalım özel sektör be canım ne olacağı belli değil ki bide benim çalışma şartlarım çok rahat h.sonum bayram seyran tatil servisim var sbh 9 akşam 6 devlet memuru gibi
Ben geldimmmmmm anacımmmmmm nasılsınız bakemmmmm
ışıl doğum izninden önce rapor aldı canım yasal süreci gelecek hafta başlayacak ama çalışacak sanırım biraz daha
neşede hakkaten hiç yok ya tatile gidicem filanda demedi ama
sende tatile çıkıyosun ohh ne güzel nereye gideceksin bakalım
aaaaaaaaao ne zman çıktı yasal sürede mi yoksa son ana kadar mı çalıştı:44:
ben tatil yapamayacak olanlardanım. Allah izin verirse son 3 haftaya kadar çalışacağım. sonrası muallak zaten. belki de işten çıkaracaklar yasal iznimi kullanıyorum diye
görünüş 4 ay kullancam gibi duruyor giderken konuscam bende bakalım özel sektör be canım ne olacağı belli değil ki bide benim çalışma şartlarım çok rahat h.sonum bayram seyran tatil servisim var sbh 9 akşam 6 devlet memuru gibi
iyiyiz canım yaa haftasonu şehirdışına çıkıcam gitmeden bebişimi bi daha göreyim dedim 4 de randevum var
yarında devlete gidicem ve inş rapır alıcam haftayı kapatmayı düşünüyorum pazar günü annemlerin yanına geçicem bi hafta orda kalıcam nasip olursa
sen nasılsın canm
hoşgeldin canım biz iyiyizz sen nasılsın bakalımm
iyiyiz canım yaa haftasonu şehirdışına çıkıcam gitmeden bebişimi bi daha göreyim dedim 4 de randevum var
yarında devlete gidicem ve inş rapır alıcam haftayı kapatmayı düşünüyorum pazar günü annemlerin yanına geçicem bi hafta orda kalıcam nasip olursa
sen nasılsın canm
ohhh gezin anam gezinnn bebişleee içeriden her yeri görsün yerım onları kızzzbende ıyıyım çok şükür mınık kızım hareketlerıyle uyanıyorum ya güne bundan ötesi yok diye düşünüyorum AŞK AŞKKKKKKKKKKKK....
iyiyim çok şükür tatlım zaman gun sayıyoruzartık bir an önce gelsın kızımız yaaaaaaaaaa
iyi tatiller canım sanada
kıymetiii billl kuzum en güzel zamanlarınn tadını çıkarr zaman çok hızlı ilerliyo bi bakmışsınn kucağında sıpa bi bakmışsın okula başlamış
ohhh gezin anam gezinnn bebişleee içeriden her yeri görsün yerım onları kızzzbende ıyıyım çok şükür mınık kızım hareketlerıyle uyanıyorum ya güne bundan ötesi yok diye düşünüyorum AŞK AŞKKKKKKKKKKKK....
iyiyim çok şükür tatlım zaman gun sayıyoruzartık bir an önce gelsın kızımız yaaaaaaaaaa
ayy ayy bi de ben hissedebilsem artık bebişimi
bizde senin gibiydik sibelle anam netten okuyorum kımısı 18. haftasında hıssetnmıs kımısı 16. haftasnda doktruma sormustum onlar muhtemel 2. gebelıktır yoksa ilk gebelıklerde hıssedılmıyo demıstı ama dur 21 haftanda ıns sende hıssedeceksın gıbıme gelıyor mucıze yaaa sımdı elını kım koysa hıssedebılıyo
yaaaaaadışardanda hissedilmiye başladı mı ayy ne güzell
güle güle sağlıklı günlerde kullanın cnm bnm.bebeğin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde analı babalı büyüsün inşallah:))) ne kadara aldın?Kızlarr şimdi geldim bı dışarı çıkayım dedim anam yıne bı yere borç yapıp geldım. Bi mağazadan kızıma nevresim takımı uyku seti ve küvet aldım resimlerini bulmaya çalışacağım şimdi..
ikiside taçtan fikir olsun sizede harika şeyler vardı
veeeeeeeeeeeee günaydın ben şu an işteyim gececiyim malum bizim burası biraz kalabalıklaştı msj yazamıyorum ben bu ay doktora gittim serephone yazdı birde duphaston yazdı haftaya yumurta takibine başlıycaz hayırlısı sizler neler yapıyosunuz neşe ortalarda yokmuş melekcim tatile mi çıkıyosun gönlünce gez dolaş tadını çıkar nilüş bebişini umarım hissedersin heycanlı olman çoook normal ayyyy ne güzel bi duygudur dimi canım ışıl sen nasılsın bebiş nasıl ayça canım sen ve bebiş nasıl anlatın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?